Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος

έχω αποθηκεύσει και το τηλ στο κινητό μου
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
μια καλή ιδέα είναι να τον ψάξεις αργά το βράδυ
με μια κονσέρβα. το βράδυ με την ησυχία θα ναι πιο εύκολο να τον βρεις.
Θα χει φοβηθεί και θα χει κρυφτεί κάπου.
Σε καταλαβαίνω είχα χάσει και γω το γατάκι μου
αλλά το βρήκα
εύχομαι να χουν την ίδια τύχη

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
και για ακόμα μια φορά εύχομαι ολόψυχα να τον βρείτε
brigite
Διάσημο μέλος
Επειδη εχουν περασει πολλες μερες απο την εξαφανιση του και επειδη ειναι γατα σπιτιου ,μαθημενη στο μεσα ,πιστευω οτι καποιος την βρηκε,την ειδε φουντωτουλα και ημερη,πιθανον δεν εχει δει τις αφισσες και την εχει κρατησει.
Να ειχε απομακρυνθει ,ειναι λιγο απιθανο .Οποτε στη γυρω γειτονια,απ οπου χαθηκε,θα χτυπαγα ολων των σπιτιων τα κουδουνια ρωτωντας ,αν εχουν δει η μαζεψει αυτον τον γατουλη της αφισσας.
Ακομα κι αν επρεπε να παρω αδεια απο τη δουλεια μου ,αυτο θα εκανα ,αφου ειχα εξαντλησει το ψαξιμο σε κηπους ,σε οικοδομες με πιλωτη η τυχον υπαρχοντα γιαπια.
Ευχομαι να τον βρεις συντομα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool