Χάνοντας ένα φίλο...(;)

Kαλή τύχη στον Ρωμαίο! Και μην έχεις κανένα άγχος. Ειδικά για τα αρσενικά τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαιρομαι που τα ξαναβρηκατε με τον φιλο σου!Καλη τυχη στο γατο σου, ολα καλα θα πανε!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια θα τα ξαναβρειτε με το φιλο!:)
Με τη στειρωση μην αγχωνεσαι, γιατι ο Ρωμαιος θα μενει μεσα, οποτε αστειρωτος θα ηταν μαρτυριο γι αυτον (και για σενα).
Καταλαβαινω τους ενδοιασμους σου...κι εγω αμφιταλαντευομαι:( .

Μαλλον προβληματικος και αναισθητος μου φαινεται και που ξερει αν δεν επαθε τιποτα το ζωο ? λιγες φορες παθαινουν εσωτερικη αιμοραγια? εΚΤΟς ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΓΑΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ειναι πολυ καλο αυτο.

Φαντασου οτι ειχα δυο φιλες που δεν ειχαν αγγιξει ποτε ζωο απο φοβια και βλεποντας ποσο ηρεμα ηταν τα δικα μου το τολμησαν τα εβαλα μεσα μετα απο δυο τρεις φορες και κουφαθηκαν που τα ζωα δεν ηταν επιθετικα κι αυτο τις βοηθησε να ξεπερασουν αυτο το φοβο που τελικα ειχε αλλες βαθυτερες ριζες.

Εξισου βοηθαει ναπροειδοποιεις το φιλο για τοχ χαρακτηρα του ζωου τις συνηθειες του και να τον αφηνεις να τον χαιδευει μονο αν εισαι μπροστα προς αποφυγην τετοιων επεισοδιων.

Εκτος φυσικα απο ατομα που τα πανε γενικα καλα με τα ζωα κι εχουν τον τροπο τους αλλα ουτως η αλλως αυτο το καταλαβαινει πρωτος ο γατος σου, μερικους τους αποφευγει ενω θα πηγαινει σε αλλους. εχουν ενστικτο σ'αυτα τα γατακια. Και μη ξεχνας ισως εχασες εναν φιλο αλλα ισως και να βρηκες σημερα πολους :D ;) Καλωσηρθατε

Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάτι τέτοιες ιστορίες ανεξάρτητα απο το τέλος που έχουν μας βάζουν και βάζουν γενικά τα όρια στις σχέσεις, κάτι που μεγαλώνοντας γίνεται το απολύτως ζητούμενο.:redface:
Τώρα στο δια ταύτα. Καλή τύχη σήμερα και στο Ρωμαίο και σε εσένα, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι λίγο περίεργο, ένας Ρωμαίος στειρωμένος; Πάντα είχα την απορία τι θα γινόταν εαν επιζούσαν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέττα, αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφθεί. Ο Ρωμαίος μετανσαρκώνεται σε γάτο και τον στειρώνουν και έτσι δεν ξαναδιαλύει σπίτια και υπολήψεις. Σοφή εκδοχή.
Πέρα απο αστεία απο ότι λένε οι άλλοι του φόρουμ στους αρσενικούς γάτους είναι εύκολα τα πράγματα. Εύκολα να είναι και για τον Ρωμαίο. :redface:

Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάτι τέτοιες ιστορίες ανεξάρτητα απο το τέλος που έχουν μας βάζουν και βάζουν γενικά τα όρια στις σχέσεις, κάτι που μεγαλώνοντας γίνεται το απολύτως ζητούμενο.:redface:
Τώρα στο δια ταύτα. Καλή τύχη σήμερα και στο Ρωμαίο και σε εσένα, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι λίγο περίεργο, ένας Ρωμαίος στειρωμένος; Πάντα είχα την απορία τι θα γινόταν εαν επιζούσαν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέττα, αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφθεί. Ο Ρωμαίος μετανσαρκώνεται σε γάτο και τον στειρώνουν και έτσι δεν ξαναδιαλύει σπίτια και υπολήψεις. Σοφή εκδοχή.

:lol::lol::lol::lol:
Να υποθέσω ότι η Δεισδαιμόνα μετενσαρκώνεται σε μαύρη χήρα (αράχνη) για να πάρει το αίμα της πίσω :hmm:;

Μην αγχώνεσαι γαι τη στείρωση.Κι εγώ είχα τρελλαθεί από αγωνία τη Δευτερα και είχα τρελλάνει το γιατρό στα τηλέφωνα, αλλά αν εξαιρέσουμε το ψιλοσοκ που είχε πάθει και τη ζαλάδα από τη νάρκωση την πρώτη μέρα, από χθες που τον έχω παλι σπίτι είναι μια χαρά, τρώει - πίνει κανονικά. Το μόνο γελοίο είναι τα ξυρισμένα οπίσθια.... Χι,χι,χι!!!!:lol: :lol: :lol:

Φαντάσου του δικού μου που είναι και έξτρα φουντωτά πώς ήταν! Όντως τρελό γέλιο μέχρι να μεγαλώσει η γούνα!

Πριν καμιά ώρα γυρίσαμε από την κτηνίατρο! Όλα φαίνονται καλά και ο Ρωμαίος τρώει με όρεξη. Όντως ξυρισμένος έχει πολύ πλάκα. Τον λυπήθηκα βέβαια αλλά δεν δείχνει να έχει καταλάβει και πολλά. Με το που ήρθαμε άρχισε να κυνηγάει πάλι τη μύγα που δεν είχε πιάσει το μεσημέρι. Δεν μπορεί βέβαια να κάνει τα βιονικά του άλματα, αλλά για ζαλισμένο γατί, καλά τα πάει!:up:

Βέβαια το τι τραβηξαμε για να ναρκωθεί... Είναι άγριος ο Ρωμαίος τελικα. Τον κρατούσα και μόλις έγινε η ένεση, εβγαλε μια τσιρίδα και μαζί όλα του τα νύχια και με κατασπάραξε! τα χέρια μου γέμισαν βαθειές γρατζουνιές που αιμορραγούσαν.. Το αποτέλεσμα ήταν μια μάλλον αστεία σκηνή: Ο Ρωμαίος κρυμμένος σε μια γωνιά του ιατρείου και η κτηνίατρος να περιθάλπτει εμένα με ό,τι είχε εκεί για τα ζώα. Είχε τρομάξει γιατί με γρατζούνισε αρκετά και με ρωτούσε αν ζαλίζομαι και τέτοια. Χαμπάρι εγώ, μόνο τον Ρωμαιούλη σκεφτόμουν.
Τώρα έχω επιδέσμους στους καρπούς σαν να έχω κάνει απόπειρα, ένα στειρωμένο Ρωμαίο, καθώς και την εμπειρεία των πρώτων βοηθειών από κτηνίατρο!

Τουλάχιστον δεν έφυγα γαβγίζοντας!

Toν Ρωμαιο μην τον κλαις
νατος πετιεται να τος πετιεται...
νατος πετιεται απο ξαρχης κι αγριευη
και θεριευη....

Toν Ρωμαιο μην τον κλαις
νατος πετιεται να τος πετιεται...
νατος πετιεται απο ξαρχης κι αγριευη
και θεριευη....
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

:D :D :D Τι πλακα εχει οπως τα λες Σεξπυρ παντως καλου κακου κοψτου τα νυχακια και χαιεδευε τον αγγαλια κανα μηνα να ηρεμησει και οταν γιανουν τα τραυματα σου βαλε καμια μπεπανθολ να φυγουν τα σημαδια αυτος δεν ειναι ρωμαιος απ αυτον με την ιουλιεττα αυτος ειναι ρωμαιος υπαρχος σαν αυτους του καισαρα :lol:

Επίσης στις γρατζουνιές βάλε Jalplast Gel. Κλείνουν αμέσως οι γρατζουνιές και δεν μένει και σημάδι!:)

Περαστικά σας λοιπόν! Εσένα από τις γρατζουνιές και του Ρωμαίου από την στείρωση!

:lol: :lol: :lol: :lol:

περαστικουλια του!!εγωμια φορα που ειχα παει με καταγρατζουνισμενα χερια σε φαρμακοποιο να παρω επιδεσμο η κατι σχετικο τελος παντων,με κοιταξε καχυποπτα και με ρωτησε μηπως καποιος απο το οικογενειακο μου περιβαλλον με κακοποιησε:lol: :lol:

Περαστικιούλια σας!!! :)

:lol: :lol: :lol: :lol:

περαστικουλια του!!εγωμια φορα που ειχα παει με καταγρατζουνισμενα χερια σε φαρμακοποιο να παρω επιδεσμο η κατι σχετικο τελος παντων,με κοιταξε καχυποπτα και με ρωτησε μηπως καποιος απο το οικογενειακο μου περιβαλλον με κακοποιησε:lol: :lol:
Όντως κάποιος από το οικογενειακό περιβάλλον σε είχε κακοποιήσει :lol::lol::lol::lol:

Oι γρατζουνιές μου φαίνεται θα αφήσουν σημάδια που θα θυμίζουν για πάντα αυτόν τον κατεργάρη!;)
Σήμερα ο άτιμος μου έβρεξε το τραπέζι! Ανησύχησα και πήρα την κτηνίατρο που μου είπε ότι θέλει μια εβδομάδα σχεδον για να πέσουν οι ορμές του. Όταν τη ρώτησα βέβαια αν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να βρέχει από δω και από εκέι, το "ε δε νομίζω" δεν μου φανηκε αρκετά κατηγορηματικό ώστε να με καθησυχάσει!:/:
Ελπίζω να τα σταματήσει αυτά!

o δικος μου 6 χρονια στειρωμενος δεν σταματησε... δες εδω: https://www.mypetz.gr/threads/Πρόβλημα-με-ούρηση.219298/

Aν αρχισε να ψεκαζη για να οριοθετηση την περιοχη του λιγο δυσκολα σταματαει ελπιζω να τον προλαβες με την στειρωση Αν εγινε στην αρχη σταματαει μετα απο 1-2 εβδομαδες.Το περασα με τον αλλον περσικο που ειχα το Αντρακι μας ψεκαζε παντου και οταν λεω παντου ενοω παντου ως και πανω μας μιας και ειμασταν δικοι του.ετσι εμαθα οτι επρεπε να στειρωθη . μοιριζαμε ολοι και ολα Αστα! Τωρα τον Περση τον στειρωσα μολις εγινε 6 μηνων προς φοβο των Ιουδαιων Παθαινεις μαθαινεις στην περιπτωση μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back