anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Με τη στειρωση μην αγχωνεσαι, γιατι ο Ρωμαιος θα μενει μεσα, οποτε αστειρωτος θα ηταν μαρτυριο γι αυτον (και για σενα).
Καταλαβαινω τους ενδοιασμους σου...κι εγω αμφιταλαντευομαι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Φαντασου οτι ειχα δυο φιλες που δεν ειχαν αγγιξει ποτε ζωο απο φοβια και βλεποντας ποσο ηρεμα ηταν τα δικα μου το τολμησαν τα εβαλα μεσα μετα απο δυο τρεις φορες και κουφαθηκαν που τα ζωα δεν ηταν επιθετικα κι αυτο τις βοηθησε να ξεπερασουν αυτο το φοβο που τελικα ειχε αλλες βαθυτερες ριζες.
Εξισου βοηθαει ναπροειδοποιεις το φιλο για τοχ χαρακτηρα του ζωου τις συνηθειες του και να τον αφηνεις να τον χαιδευει μονο αν εισαι μπροστα προς αποφυγην τετοιων επεισοδιων.
Εκτος φυσικα απο ατομα που τα πανε γενικα καλα με τα ζωα κι εχουν τον τροπο τους αλλα ουτως η αλλως αυτο το καταλαβαινει πρωτος ο γατος σου, μερικους τους αποφευγει ενω θα πηγαινει σε αλλους. εχουν ενστικτο σ'αυτα τα γατακια. Και μη ξεχνας ισως εχασες εναν φιλο αλλα ισως και να βρηκες σημερα πολους
ΚαλωσηρθατεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τώρα στο δια ταύτα. Καλή τύχη σήμερα και στο Ρωμαίο και σε εσένα, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι λίγο περίεργο, ένας Ρωμαίος στειρωμένος; Πάντα είχα την απορία τι θα γινόταν εαν επιζούσαν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέττα, αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφθεί. Ο Ρωμαίος μετανσαρκώνεται σε γάτο και τον στειρώνουν και έτσι δεν ξαναδιαλύει σπίτια και υπολήψεις. Σοφή εκδοχή.
Πέρα απο αστεία απο ότι λένε οι άλλοι του φόρουμ στους αρσενικούς γάτους είναι εύκολα τα πράγματα. Εύκολα να είναι και για τον Ρωμαίο.

anabou
Διάσημο μέλος
Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάτι τέτοιες ιστορίες ανεξάρτητα απο το τέλος που έχουν μας βάζουν και βάζουν γενικά τα όρια στις σχέσεις, κάτι που μεγαλώνοντας γίνεται το απολύτως ζητούμενο.![]()
Τώρα στο δια ταύτα. Καλή τύχη σήμερα και στο Ρωμαίο και σε εσένα, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι λίγο περίεργο, ένας Ρωμαίος στειρωμένος; Πάντα είχα την απορία τι θα γινόταν εαν επιζούσαν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέττα, αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφθεί. Ο Ρωμαίος μετανσαρκώνεται σε γάτο και τον στειρώνουν και έτσι δεν ξαναδιαλύει σπίτια και υπολήψεις. Σοφή εκδοχή.

Να υποθέσω ότι η Δεισδαιμόνα μετενσαρκώνεται σε μαύρη χήρα (αράχνη) για να πάρει το αίμα της πίσω
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Βέβαια το τι τραβηξαμε για να ναρκωθεί... Είναι άγριος ο Ρωμαίος τελικα. Τον κρατούσα και μόλις έγινε η ένεση, εβγαλε μια τσιρίδα και μαζί όλα του τα νύχια και με κατασπάραξε! τα χέρια μου γέμισαν βαθειές γρατζουνιές που αιμορραγούσαν.. Το αποτέλεσμα ήταν μια μάλλον αστεία σκηνή: Ο Ρωμαίος κρυμμένος σε μια γωνιά του ιατρείου και η κτηνίατρος να περιθάλπτει εμένα με ό,τι είχε εκεί για τα ζώα. Είχε τρομάξει γιατί με γρατζούνισε αρκετά και με ρωτούσε αν ζαλίζομαι και τέτοια. Χαμπάρι εγώ, μόνο τον Ρωμαιούλη σκεφτόμουν.
Τώρα έχω επιδέσμους στους καρπούς σαν να έχω κάνει απόπειρα, ένα στειρωμένο Ρωμαίο, καθώς και την εμπειρεία των πρώτων βοηθειών από κτηνίατρο!
Τουλάχιστον δεν έφυγα γαβγίζοντας!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
νατος πετιεται να τος πετιεται...
νατος πετιεται απο ξαρχης κι αγριευη
και θεριευη....
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Toν Ρωμαιο μην τον κλαις
νατος πετιεται να τος πετιεται...
νατος πετιεται απο ξαρχης κι αγριευη
και θεριευη....

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τι πλακα εχει οπως τα λες Σεξπυρ παντως καλου κακου κοψτου τα νυχακια και χαιεδευε τον αγγαλια κανα μηνα να ηρεμησει και οταν γιανουν τα τραυματα σου βαλε καμια μπεπανθολ να φυγουν τα σημαδια αυτος δεν ειναι ρωμαιος απ αυτον με την ιουλιεττα αυτος ειναι ρωμαιος υπαρχος σαν αυτους του καισαρα 
aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
περαστικουλια του!!εγωμια φορα που ειχα παει με καταγρατζουνισμενα χερια σε φαρμακοποιο να παρω επιδεσμο η κατι σχετικο τελος παντων,με κοιταξε καχυποπτα και με ρωτησε μηπως καποιος απο το οικογενειακο μου περιβαλλον με κακοποιησε

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Όντως κάποιος από το οικογενειακό περιβάλλον σε είχε κακοποιήσει![]()
![]()
![]()
![]()
περαστικουλια του!!εγωμια φορα που ειχα παει με καταγρατζουνισμενα χερια σε φαρμακοποιο να παρω επιδεσμο η κατι σχετικο τελος παντων,με κοιταξε καχυποπτα και με ρωτησε μηπως καποιος απο το οικογενειακο μου περιβαλλον με κακοποιησε![]()
![]()

Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Σήμερα ο άτιμος μου έβρεξε το τραπέζι! Ανησύχησα και πήρα την κτηνίατρο που μου είπε ότι θέλει μια εβδομάδα σχεδον για να πέσουν οι ορμές του. Όταν τη ρώτησα βέβαια αν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να βρέχει από δω και από εκέι, το "ε δε νομίζω" δεν μου φανηκε αρκετά κατηγορηματικό ώστε να με καθησυχάσει!
Ελπίζω να τα σταματήσει αυτά!
Ismini
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool