Χάπια αδυνατίσματος;

patousaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα.
να ρωτήσω βρε παιδιά μήπως ξέρετε την ξηρή τροφή obesity της royal canin?μου τη σύστησε ο γιατρός για τη αμάντα μου η οποια είναι χοντρούλα:redface:και μου είπε οτι είναι τροφη με φάρμακο για να αδυνατίσει.δεν υπάρχει στα pet-shop.και οτι η light της hills είναι ψευτολάιτ.τι να πιστέψω?επίσης μου μίλησε για κάτι φυτικά χάπια που αδυνατίζουν :confused:δεν μου πε όνομα(εγω είμαι κατά των χαπιών και για τους ανθρώπους πόσο μάλλον για τα ζωάκια μας)τα γνωρίζετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορώ να πώ ότι γνωρίζω κάτι για όλα αυτά, αλλά θα μπορούσες με μια μείωση της καθημερινής δόσης της τροφής της να χάσει καποιο βάρος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μωρέ το χω κάνει αυτό της βάζω 50gr ξηρή και πολύ σπάνια κονσέρβα για λιχουδιά.δεν έχω δει τρομερή βελτίωση .παρεπιπτοντως αυτό το γατσούλι στο αναtar είναι για ζούπηγμα:inlove:

Ευχαριστούμε για το κομπλιμέντο! Πολύ μας άρεσε!:) Ο γιατρός είπε μόνο με αυτή την τροφή να προχωρήσεις σε δίαιτα? Απλά μερικές φορές και οι κτηνίατροι θέλουν να προωθήσουν κάποια φάρμακα... Δεν ξέρω. Μήπως έχει συμβεί σε κανένα άλλο?

έλεος τι άλλο θα ακούσουμε........:sick:

φύκια και μεταξοτές κορδέλες ακόμα και για τα γατιά lol, δεν πάμε καλά

δεν μου ακούγονται πολύ σόι όλα αυτά:hmm:

χάπια αδυνατίσματος δεν θα έπερνα ούτε για τον εαυτό μου ούτε και για κανέναν άλλο ζώο ή άνθρωπο, δεν έχω ιδέα για αυτές τις obesity αλλά μήπως ο γιατρός σου ενοούσε ότι είναι καλύτερης ποιότητας, σίγουρα έκανε λόγο για φάρμακο που αδυνατίζει? :confused:

:hmm:Κι εμένα περίεργα μου ακούγονται αυτά... δεν το ψάχνεις και σε κανέναν άλλον γιατρο;

ναι βρε κορίτσια και μάλιστα μου είπε οτι και να φάει όλο το κουτί κατά λάθος δεν παθαίνει τίποτα γιατι είναι φυτικά και αθώα.εννοείται οτι δεν μου άρεσαν ολα αυτα ,αλλα καμμιά φορά λεω στον εαυτό μου μπας και είσαι βρε καχυποπτη?για αυτο ζήτησα τη γνώμη σας.για την ξηρή μου είπε ακριβως αυτο που προανέφερα οτι έχει φάρμακο που αδυνατίζει:blink:κάτι που δεν έχει προφανώς η hills.είναι σαν αυτές τις κρέμες που τις φοράς το βράδυ και το πρωι ξυπνάς νεότερη(μα είναι δυνατόν?)

Σε οσα βιβλια εχω διαβασει ολοι λενε να δινεις στην γατα οση τροφη καλης ποιοτητας η λαιτ θα ετρωγε εαν ειχε το βαρος που στοχευεις να εχει και παραλληλα να την παιζεις κα να ασχολεισαι. Δεδομενου οτι ο μεταβολισμος των λιπιδιων δεν γινεται ευκολα στη γατα ( βλεπε γατουλα απογοητευμενη) αυτη η μη ριζικη μεθοδος αλλα σιγανη εχει τα καλυτερα αποτελεσματα.
Kι εγω το καλοκαιρακι φροντιζω να το παιζω περισσοτερο, το βαζω να πηδαει να πιασει το ελεφαντακι, αλλα επειδη ειναι πονηρουτσικο, το πιανει καθε φορα, ετσι ωστε να σταματησει το παιχνιδι και να το μασουλησει ησυχο.

σε ευχαριστω πολυ yasmin απο οτι καταλαβαίνω ούτε χάπια εννοείται ,ουτε να αλλάξω τροφή.θα προσπαθήσω να παίζουμε πιο πολυ αλλά είναι τεμπελούλα.εχω όμως και την ψιψινέλ που είναι 3 μηνών και τώρα είμαστε στο στάδιο της γνωριμίας.να σαι καλά:)

Κι εμένα που ειναι στειρωμένος πιστεύω τον σώζει μονο το παιχνίδι και η κινητικότητα.
Πολύ σημαντικό, αλλά άντε να του τραβήξεις την προσοχή αν βαριέται.

Εννοείται ότι για χάπια ούτε εγώ θα το συζητούσα.:blink: Οι Royal Canin όμως είναι πολύ καλής ποιότητας τροφές και η Obesity απλώς έχει πολύ χαμηλή θερμιδική αξία, γι' αυτό και αδυνατίζει. Στη θέση σου θα την έδινα, εφόσον βέβαια την τρώει και η γάτα σου. Επίσης, θα απέφευγα εντελώς τις κονσέρβες, έστω και για λιχουδιά, είναι πάρα πολύ παχυντικές. :/:
Το να κινείται είναι βέβαια εξίσου σημαντικό με τη διατροφή, δοκίμασε να της πάρεις κι ένα laser pointer, συνήθως έχει επιτυχία.

Συμφωνώ με την προλαλήσασα. Οι Royal Canin κροκέτες είναι πολύ καλής ποιότητας, να τις εμπιστευτείς. Και προσπάθησε να παίζεις με το γατί σου όσο πιο πολύ γίνεται;)

Εγώ πάντως απ'το τερατάκι μου είδα βελτίωση, την ζύγισα σήμερα το πρωί και έχει χάσει ένα κιλό, απλά την έχω λιώσει στην ξηρά τροφή και την ταίζω συγκεκριμένες ώρες, 7 το πρωί,3 το μεσιμέρι και 9 το βράδυ.Κονσέρβα μόνο Σ/Κ της δίνω

καλημέρα:) κορίτσια.ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις σας.μέχρι τώρα της έπαιρνα hills.πήρα όμως royal canin kitten για την ψιψινέλ και μου άρεσε πολυ η μυρωδια της.έτσι την προηγούμενη βδομάδα πήρα και την light της ίδιας μάρκας για την αμάντα.είμαι πολυ ευχαριστημένη τις τρώνε μια χαρα.aretha βέβαια έχεις δικιο για το laser.μάλλον πρέπει να κατέβω ομόνοια για να το βρω. λες να μην ξαναπάρω κονσέρβα έχεις δίκιο και σε αυτο.αφου είναι για το καλό τους .προσπαθώ να παίζουμε ρε γμτ αλλά βαριέται πολυ εύκολα.είναι και 9 χρόνων:rolleyes:

καλημέρα:) κορίτσια.ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις σας.μέχρι τώρα της έπαιρνα hills.πήρα όμως royal canin kitten για την ψιψινέλ και μου άρεσε πολυ η μυρωδια της.έτσι την προηγούμενη βδομάδα πήρα και την light της ίδιας μάρκας για την αμάντα.είμαι πολυ ευχαριστημένη τις τρώνε μια χαρα.aretha βέβαια έχεις δικιο για το laser.μάλλον πρέπει να κατέβω ομόνοια για να το βρω. λες να μην ξαναπάρω κονσέρβα έχεις δίκιο και σε αυτο.αφου είναι για το καλό τους .προσπαθώ να παίζουμε ρε γμτ αλλά βαριέται πολυ εύκολα.είναι και 9 χρόνων:rolleyes:

Και η δικιά μου που είναι 10 παίζει σαν τρελή και βαριέται ψιλοεύκολα,μετά το βραδυνό φαί δεν έχει όρεξη να παίξει???

μπράβο !ενα κιλό πολυ καλά.εγω λογω δουλειάς δεν μπορώ να ταίζω 3 φορές .έτσι έκανα και γω με τις κονσέρβες αλλά θα τις σταματήσω.μήπως να τις πάμε στα σιλουέτ????????????????/

καλέ εσένα είναι δραστήρια !που εμένα τέτοιο πράγμα

Άμα την τσιγκλίσεις δεν συνεργάζεται Πατουσάκι; Ο δικος μου ειναι υπερδραστήριος (σχεδον 8 ετών!)
αλλά και να κοιμάται αν πας να τον πειράξεις λίγο θα παίξει, δεν λέει οχι! :)

Αλήθεια, πώς ειναι η γατούλα σου, έχει βάλει φωτο στο γκάλερυ;;

καλημέρα:) drusilia.εμένα η γατούλα μου εαν κάνω οτι την ενοχλώ εκεί που κοιμάται, μάλλον θα με κάνει ριγέ.είναι ολίγον στριγγλίτσα δεν είναι καλούλα σαν τον δικό σου.τώρα όμως που υιοθέτησα την ψιψινέλ(3 μηνων) και εξελίσσεται καλά η γνωριμία ελπίζω οτι θα παίζουν και λίγο μαζί.επίσης θα αγοράσω και το laser με την πρώτη ευκαιρία που μου συνέστησε η aretha.δυστηχως δεν έχω βάλει φωτογραφίες γιατί δεν ξέρω:redface:.και ντρεπόμουνα να σας ρωτήσω πως γίνεται

Στο μεταξύ πήγα το προηγούμενο Σάββατο στο quico mega pet (petshop) για να πάρω τροφή για τον μπλου μου, και είδα ότι έχει ταϊστρες και για σκύλους και για γάτες! Βάζεις κροκέτες μέσα σε έναν κουβά και το ρυθμίζεις να βγάζει συγκεκριμένη ποσότητα ότι ώρα θες! Δεν είδα όμως τιμή,μέγα λάθος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back