patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μου είπε οτι είναι τροφη με φάρμακο για να αδυνατίσει.δεν υπάρχει στα pet-shop.και οτι η light της hills είναι ψευτολάιτ.τι να πιστέψω?επίσης μου μίλησε για κάτι φυτικά χάπια που αδυνατίζουν
δεν μου πε όνομα(εγω είμαι κατά των χαπιών και για τους ανθρώπους πόσο μάλλον για τα ζωάκια μας)τα γνωρίζετε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Ο γιατρός είπε μόνο με αυτή την τροφή να προχωρήσεις σε δίαιτα? Απλά μερικές φορές και οι κτηνίατροι θέλουν να προωθήσουν κάποια φάρμακα... Δεν ξέρω. Μήπως έχει συμβεί σε κανένα άλλο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

φύκια και μεταξοτές κορδέλες ακόμα και για τα γατιά lol, δεν πάμε καλά
δεν μου ακούγονται πολύ σόι όλα αυτά

χάπια αδυνατίσματος δεν θα έπερνα ούτε για τον εαυτό μου ούτε και για κανέναν άλλο ζώο ή άνθρωπο, δεν έχω ιδέα για αυτές τις obesity αλλά μήπως ο γιατρός σου ενοούσε ότι είναι καλύτερης ποιότητας, σίγουρα έκανε λόγο για φάρμακο που αδυνατίζει?

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Κι εμένα περίεργα μου ακούγονται αυτά... δεν το ψάχνεις και σε κανέναν άλλον γιατρο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάτι που δεν έχει προφανώς η hills.είναι σαν αυτές τις κρέμες που τις φοράς το βράδυ και το πρωι ξυπνάς νεότερη(μα είναι δυνατόν?)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Kι εγω το καλοκαιρακι φροντιζω να το παιζω περισσοτερο, το βαζω να πηδαει να πιασει το ελεφαντακι, αλλα επειδη ειναι πονηρουτσικο, το πιανει καθε φορα, ετσι ωστε να σταματησει το παιχνιδι και να το μασουλησει ησυχο.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Πολύ σημαντικό, αλλά άντε να του τραβήξεις την προσοχή αν βαριέται.
aretha
Περιβόητο μέλος
Οι Royal Canin όμως είναι πολύ καλής ποιότητας τροφές και η Obesity απλώς έχει πολύ χαμηλή θερμιδική αξία, γι' αυτό και αδυνατίζει. Στη θέση σου θα την έδινα, εφόσον βέβαια την τρώει και η γάτα σου. Επίσης, θα απέφευγα εντελώς τις κονσέρβες, έστω και για λιχουδιά, είναι πάρα πολύ παχυντικές. 
Το να κινείται είναι βέβαια εξίσου σημαντικό με τη διατροφή, δοκίμασε να της πάρεις κι ένα laser pointer, συνήθως έχει επιτυχία.
Fotini
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
κορίτσια.ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις σας.μέχρι τώρα της έπαιρνα hills.πήρα όμως royal canin kitten για την ψιψινέλ και μου άρεσε πολυ η μυρωδια της.έτσι την προηγούμενη βδομάδα πήρα και την light της ίδιας μάρκας για την αμάντα.είμαι πολυ ευχαριστημένη τις τρώνε μια χαρα.aretha βέβαια έχεις δικιο για το laser.μάλλον πρέπει να κατέβω ομόνοια για να το βρω. λες να μην ξαναπάρω κονσέρβα έχεις δίκιο και σε αυτο.αφου είναι για το καλό τους .προσπαθώ να παίζουμε ρε γμτ αλλά βαριέται πολυ εύκολα.είναι και 9 χρόνων
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημέρακορίτσια.ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις σας.μέχρι τώρα της έπαιρνα hills.πήρα όμως royal canin kitten για την ψιψινέλ και μου άρεσε πολυ η μυρωδια της.έτσι την προηγούμενη βδομάδα πήρα και την light της ίδιας μάρκας για την αμάντα.είμαι πολυ ευχαριστημένη τις τρώνε μια χαρα.aretha βέβαια έχεις δικιο για το laser.μάλλον πρέπει να κατέβω ομόνοια για να το βρω. λες να μην ξαναπάρω κονσέρβα έχεις δίκιο και σε αυτο.αφου είναι για το καλό τους .προσπαθώ να παίζουμε ρε γμτ αλλά βαριέται πολυ εύκολα.είναι και 9 χρόνων
![]()
Και η δικιά μου που είναι 10 παίζει σαν τρελή και βαριέται ψιλοεύκολα,μετά το βραδυνό φαί δεν έχει όρεξη να παίξει???
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
αλλά και να κοιμάται αν πας να τον πειράξεις λίγο θα παίξει, δεν λέει οχι!

Αλήθεια, πώς ειναι η γατούλα σου, έχει βάλει φωτο στο γκάλερυ;;
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia.εμένα η γατούλα μου εαν κάνω οτι την ενοχλώ εκεί που κοιμάται, μάλλον θα με κάνει ριγέ.είναι ολίγον στριγγλίτσα δεν είναι καλούλα σαν τον δικό σου.τώρα όμως που υιοθέτησα την ψιψινέλ(3 μηνων) και εξελίσσεται καλά η γνωριμία ελπίζω οτι θα παίζουν και λίγο μαζί.επίσης θα αγοράσω και το laser με την πρώτη ευκαιρία που μου συνέστησε η aretha.δυστηχως δεν έχω βάλει φωτογραφίες γιατί δεν ξέρω
.και ντρεπόμουνα να σας ρωτήσω πως γίνεταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool