Χάσαμε τον Μαουάκη

Nanaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο που βοήθησε όσο μπορούσε για να χαθεί ο γατούλης μου...
Ο μαουάκης είχε σάλια κι εγώ βοβήθηκα μήπως του ρίξανε φόλα ή κάτι τέτοιο. Τον βάλαμε στο αμάξι και πήγαμε σε ένα εφημερεύον κτηνιατρείο, και τελικά πέσαμε σ' αυτόν τον μαλάκα (όχι δε βάζω αστεράκια να το διαβάσετε...). Το γατόνι μου στο αμάξι ήταν πολύ ανήσυχο μέσα στη γατοφόρο και μόλις φτάσαμε το έπιασε από το σβέρκο, έκανε σαν τρελό του έφυγε από τα χέρια τον γρατσούνισε πηδούσε πήγαινε πάνω κάτω κουτούλησε σε πολλά μέρη και τελικά βγήκε από το παράθυρο...
Αυτός αρχησε να μας τη λεει κι από πάνω και δεν θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του μ αυτό το ΄χερι και έπρεπε ήδη να είχε φύγει επειδή είχε ένα ραντεβού και πρέπει να κάνει κι ένα αντιτετανικό και είπε ότι του κλεγόμαστε κι από πάνω (εγώ έκλεγα). Τελικά το γατάκι δεν το βρίκαμε τώρα πάω να βάλω αφισούλες σε εκείνο το μέρος.
Μην πάτε ποτέ εκεί έχει κάνει και λάθος διαγνωση απ ότι μάθαμε και έβγαλε σε ένα σκύλο ότι είχε όγκο αλλά τελικά δεν είχε τίποτα και στην ακτινογραφία ήταν το δικό του το χέρι που κρατούσε το σκύλο και νόμιζε πως είχε όγκο....
Ελπίζω μόνο να βρω το μωρό μου και να είναι καλά και τελικά να μην έχει φάει τίποτα κακό. Σας αφήνω τώρα. Δε θα άντεχα να χάσω κι άλλο γατόνι... Ευχηθείτε μου καλή τύχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλή τύχη και στους δυο σας...:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, Nanaki !!!!

Περιμένουμε νέα...

Φρικαρε το γατονι πηγαινε και ψαξε εκει κοντα με φαγακι.Εχε και το νουσου μηπος γυρισε σπιτι σας.Ευχομαι τα καλιτερα και να το βρεισ σιντομα και ολα να πανε καλα.

ναθιαποψε κιολας ψαξε μην χανεις ωρα μην τον αφηνεις μονο του κ τρομαγμενο

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι κι εγω να τον βρεις Νανάκι!΄

Πήγα στις 6μιση έβαλα αφησούλες και παράλληλα έψαχνα μέχρι τις 8μιση... Θα ξαναπάω αύριο το πρωί και το απόγευμα... Το κακό είναι ότι δεν είναι κοντά στο σπίτι μου, εχω τρελαθεί... Σας ευχαριστώ πολύ όλες. Το σκέφτομαι τώρα να είναι μοναχό και να πεινάει...:cry:

Τι λες τώρα, ειναι απίστευτο αυτό! Δεν φρόντισε να κλείσει το παράθυρο και σας στην έλεγε κι απο πάνω! Τι καραγκιόζης!!
Εύχομαι να τον βρεις σύντομα τον καημενούλη...:(

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

αυτο είναι το μωρό μου:inlove::cry:

Συνημμένα

• IMG_2413.jpg
    IMG_2413.jpg
    343,1 KB · Εμφανίσεις: 50
αμαν τι παθατε..... :(:(:(
Νανακι, επεμεινε μετις αφισουλες, ρωτα και κοσμο τρυγυρω και φωναζε το γατακι οσο εισαι εκει. Καθησε αρκετη ωρα, ασε τηλεφωνα σου σε κανενα περιπτερο η μαγαζι αν το δουνε να σε παρουν....
Μακαρι να το βρειτε, καλη τυχη.
Και για τον γιατρο, τι να πω.... :blink::blink::blink: Εμεινα με οασ διαβασα...

Στις αφίσες έχω βάλει τηλ και σταθερό και κινητό. Έβγαλα 20 αφήσες, θα έβγαζα παραπάνω αλλά μου τελείωσε το μελάνι. Μένουν δυο γνωστοί μου εκεί κοντά ελπίζω τουλάχιστον να γίνει κάτι μέσω αυτών. Και είδα αρκετά που να του μοιάζουν στα χρώματα και φοβάμαι μην το μπερδεψει κανείς... Αλλά δεν βλέπεις και πολλά με φουντωτή ουρά κάτι είναι κι αυτό.

Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα. Θα έχει πάρει την τρομάρα της ζωής του ο καημένος. Για τον κτηνίατρο τι να πω... αχαρακτήριστος.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!ειμαι εξαλλη με οσα διαβασα!τι να πω!πρεπει κατι να γινει με αυτον τον κτηνιατρο,βεβαια τωρα προεχει να βρεις το γατακι σου,μετα μηπως να μιλαγες με τον κτηνιατρικο συλλογο για αυτον τον ''κτηνιατρο''!!

Εύχομαι να τον βρεις γρήγορα τον Μαουάκη σου...
Όσο για το "γιατρό", δε νομίζω ότι θα βρεις άκρη μέσω κτηνιατρικού συλλόγου, οι συντεχνίες συνήθως τα κουκουλώνουν κάτι τέτοια. :down: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι η συστηματική δυσφήμισή του από στόμα σε στόμα, ίσως και μέσω άρθρου σε κάποια τοπική εφημερίδα, αν έχεις άκρες...

Δεν ξέρω τι να κάνω μ αυτόν, πρώτα απ' όλα πρέπει να βρω το μωρό μου και το κακό είναι ότι σε λίγο καιρό θα πρέπει να φύγω για σπουδές και δε νομίζω να ασχοληθεί κανένας για να έρχεται να το ψάχνει...
Επίσης δεν του άρεσε καθόλου στη γατοφόρο και να το βρώ δεν νομίζω να θέλει να μπει μέσα. Τι να κάνω σ' αυτή τη περίπτωση? Υπάρχει κάτι που μπορώ να του δώσω για να ηρεμήσει κάπως???

αμα τον βρεις θα τον αρπαξεις και δεν θα τον αφησεις με τιποτα ,θα τον στριμωξεις μεσα.λογικα θα ειναι τρομοκρατημενος και πρεπει να κανεις γρηγορες και αποφασιστηκες κινησεις,μπορει και να σε γραντζουναει,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!θα φυγει,δεν θα μπορεις να τον πιασεις μετα!!

Ναι εντάξει αλλά μετά στη διαδρομή τον λυπήθηκα πάρα πολύ έτσι όπως έκανε, είχε πολύ αγωνία. Και το κακό είναι ότι θα είμαι μόνη μου, θα πρέπει να φωνάξω τον πατέρα μου να έρθει αν μπορεί πάλι.νΆσε που άμα δει τη γατοφόρο μπορεί να φύγει τρέχοντας...
Μακάρι να τον βρω αυτό έχει σημασία και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα πάω το βράδυ που μπορεί να τριγυρίζει εώ τώρα καπου θα κοιμάται και θα είναι κρυμένος...

Μπορεί και να μην φύγει. Ο δικός μου φοβάται στο σπίτι να μπει μέσα, αλλά στον κτηνίατρο δεν θέλει να βγει και ξαναμπαίνει με την πρώτη ευκαιρία. Δεν φοβάται τη γατοφόρο, φοβάται το που θα πάει με αυτή. Λογικά άμα σε δει θα έρθει σε εσένα.

Μπορεί και να μην φύγει. Ο δικός μου φοβάται στο σπίτι να μπει μέσα, αλλά στον κτηνίατρο δεν θέλει να βγει και ξαναμπαίνει με την πρώτη ευκαιρία. Δεν φοβάται τη γατοφόρο, φοβάται το που θα πάει με αυτή. Λογικά άμα σε δει θα έρθει σε εσένα.

Δεν ξέρω άμα θα θέλει να έρθει... Τα γατιά μου είναι ανεξάρτητα ρε γμτ είναι τρία κια έχουν το ένα το άλλο. Μόνο το ένα είναι χαδιάρικο. Δεν ακούνε και σε κανένα όνομα, αλλα στη φωνή μου ανταποκρίνονται. Ελπίζω αν με δει να έρθει κοντά μου. Αυτή τη φορά θα πάρω και τη σακούλα της τροφής, πιστεύω να πιάσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back