Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο μαουάκης είχε σάλια κι εγώ βοβήθηκα μήπως του ρίξανε φόλα ή κάτι τέτοιο. Τον βάλαμε στο αμάξι και πήγαμε σε ένα εφημερεύον κτηνιατρείο, και τελικά πέσαμε σ' αυτόν τον μαλάκα (όχι δε βάζω αστεράκια να το διαβάσετε...). Το γατόνι μου στο αμάξι ήταν πολύ ανήσυχο μέσα στη γατοφόρο και μόλις φτάσαμε το έπιασε από το σβέρκο, έκανε σαν τρελό του έφυγε από τα χέρια τον γρατσούνισε πηδούσε πήγαινε πάνω κάτω κουτούλησε σε πολλά μέρη και τελικά βγήκε από το παράθυρο...
Αυτός αρχησε να μας τη λεει κι από πάνω και δεν θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του μ αυτό το ΄χερι και έπρεπε ήδη να είχε φύγει επειδή είχε ένα ραντεβού και πρέπει να κάνει κι ένα αντιτετανικό και είπε ότι του κλεγόμαστε κι από πάνω (εγώ έκλεγα). Τελικά το γατάκι δεν το βρίκαμε τώρα πάω να βάλω αφισούλες σε εκείνο το μέρος.
Μην πάτε ποτέ εκεί έχει κάνει και λάθος διαγνωση απ ότι μάθαμε και έβγαλε σε ένα σκύλο ότι είχε όγκο αλλά τελικά δεν είχε τίποτα και στην ακτινογραφία ήταν το δικό του το χέρι που κρατούσε το σκύλο και νόμιζε πως είχε όγκο....
Ελπίζω μόνο να βρω το μωρό μου και να είναι καλά και τελικά να μην έχει φάει τίποτα κακό. Σας αφήνω τώρα. Δε θα άντεχα να χάσω κι άλλο γατόνι... Ευχηθείτε μου καλή τύχη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Περιμένουμε νέα...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να τον βρεις σύντομα τον καημενούλη...

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Νανακι, επεμεινε μετις αφισουλες, ρωτα και κοσμο τρυγυρω και φωναζε το γατακι οσο εισαι εκει. Καθησε αρκετη ωρα, ασε τηλεφωνα σου σε κανενα περιπτερο η μαγαζι αν το δουνε να σε παρουν....
Μακαρι να το βρειτε, καλη τυχη.
Και για τον γιατρο, τι να πω....

Εμεινα με οασ διαβασα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Όσο για το "γιατρό", δε νομίζω ότι θα βρεις άκρη μέσω κτηνιατρικού συλλόγου, οι συντεχνίες συνήθως τα κουκουλώνουν κάτι τέτοια.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης δεν του άρεσε καθόλου στη γατοφόρο και να το βρώ δεν νομίζω να θέλει να μπει μέσα. Τι να κάνω σ' αυτή τη περίπτωση? Υπάρχει κάτι που μπορώ να του δώσω για να ηρεμήσει κάπως???
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να τον βρω αυτό έχει σημασία και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα πάω το βράδυ που μπορεί να τριγυρίζει εώ τώρα καπου θα κοιμάται και θα είναι κρυμένος...
drusilia
Διάσημο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί και να μην φύγει. Ο δικός μου φοβάται στο σπίτι να μπει μέσα, αλλά στον κτηνίατρο δεν θέλει να βγει και ξαναμπαίνει με την πρώτη ευκαιρία. Δεν φοβάται τη γατοφόρο, φοβάται το που θα πάει με αυτή. Λογικά άμα σε δει θα έρθει σε εσένα.
Δεν ξέρω άμα θα θέλει να έρθει... Τα γατιά μου είναι ανεξάρτητα ρε γμτ είναι τρία κια έχουν το ένα το άλλο. Μόνο το ένα είναι χαδιάρικο. Δεν ακούνε και σε κανένα όνομα, αλλα στη φωνή μου ανταποκρίνονται. Ελπίζω αν με δει να έρθει κοντά μου. Αυτή τη φορά θα πάρω και τη σακούλα της τροφής, πιστεύω να πιάσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool