marina289
Περιβόητο μέλος
...
Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να μεταφέρω από ένα κείμενο αυτό που λέει ο τίτλος...(μα είναι ακριβώς έτσι!)Νιώθω σχεδόν ενοχικά που αναγκάζομαι να βάλω αγγελία γι' αυτά τα απίστευτα πλάσματα...

Μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω... (έχω τρία δικά μου, και αυτό το διάστημα το σπίτι μου έχει γίνει γατοπανδοχείο...
φιλοξενώ τον Φόντα τον μεινκούναρο της κολλητής μου, και την Μελίντα- ντίβα πρώην αδεσποτούλα ενός φίλου της κολλητής, λόγω διακοπών των ¨ιδιοκτητών¨... )Αυτά τα ψυχοθεραπευτάκια είναι -με διαφορά- οι πιο απίίίίίστευτοι γατοχαρακτήρες που έχω γνωρίσει , και μας έχουν μαγέψει οικογενειακώς!!! Απίστευτα χαδιάρικα,εκδηλωτικά,συναισθηματικά χουρχουροτρακτεράκια !

Δυσκολεύτηκα να τραβήξω το βίντεο, γιατί ερχόντουσαν συνεχώς catά πάνω μου για τις γνωστές μας γατοπεριπτύξεις αγάπης και αναγκάστηκα να μπω μέσα στο σπίτι να τα τραβήξω , από απόσταση ασφαλείας από τις επιθέσεις λατρείας!
(όπου θα δείτε αναπόφευκτα και τα 5βρώμικα τζάμια μου ...
)Η εναλλακτική που έχω -το να τα πάω δηλαδή στην ασφάλεια, μεν, αλλά τη μοναξιά, δε, ενός περιφραγμένου εξοχικού- δεν με ικανοποιεί και νιώθω δις-ενοχικά...Γιατί βλέπω χαρακτήρες και ματάκια που λατρεύουν τη συντροφιά και τα χάδια όσο κανένα άλλο γατούνι που έχει περάσει από τη ζωή μου... Σταυρώνω δάχτυλα λοιπόν, και εύχομαι αυτή η αγγελία να έχει την catάληξη που αξίζει σ'αυτά τα υπέροχα πλάσματα...
Και για να ολοκληρώσω την εξομολόγηση των ενοχών μου... νιώθω πολύ άσχημα γιατί λόγω γατοσυνωστισμού στο σπίτι, έχω αναγκαστεί να τα έχω στο μπαλκόνι...
Δεν τους αξίζει αυτή η φυλακή...
( Με αποτέλεσμα να τη βγάζω όλο στο μπαλκόνι...
Το story έχει ως εξής... η δουλειά μου δεν είναι δουλειά γραφείου, τριγυρίζω σαν την άδικη κατάρα στους δρόμους (μία του δρόμου)...καθώς πήγαινα βιαστικά λοιπόν σε 2 σπίτια που είχα ραντεβού, βλέπω ένα σπινταριστό γατούνι να μου κάνει επίθεση αγάπης!
(το πορτοκαλούλι)Ένα σαμιαμιδέλι, αδύνατο ,ιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! μια σταλίτσα!Μες τη βρώμα, βουτηγμένο στα λάδια των αυτοκινήτων.. Μπορείς να το αφήσεις;;;

Το παίρνω στο πεζοδρόμιο, το αρχίζω στα ερωτόλογα και βγάζω από την τσάντα μου το τοστ που προοριζόταν για μένα, το ξεπαστρεύω , και του βγάζω τη γαλοπούλα.. Τη μυρίζει λιγο , και την αφήνει αδιαφορώντας, συνεχίζοντας να μου τρίβεται χουρχουρίζοντας σαν να μου λέει ¨χέστη τώρα τη γαλοπούλα! Αγάπη θέλω!¨ ...

Τα ταξί είχαν απεργία , εγώ πεζή, (τα ραντεβού μου τα είχα ήδη ξεχάσει
(ραντεβού;; ποιά ραντεβού;;
) ) και το γατούνι ασταμάτητα προσκολλημένο πάνω μου! Ναι, αν και σίγουρα μικρότερο των 2 μηνών, τα ελέη του πλούσια (ήταν αγοράκι!
)Ξεσηκώνω μια -επίσης- τρελλή συναδέλφισσα , εγκαταλείπει και αυτή τα ραντεβού της , και έρχεται να με πάρει με το αμάξι της , μαζί με το γατούλι βέβαια , να το πάμε σπιτι μου! (σιγά μην το άφηνα δίπλα στη λεωφόρο)
΄Ώσπου να έρθει η συνάδελφος, νααα σου σκάει μύτη άλλο ένα γκριζούλι από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι ... Και αυτό ίδια φάση! Χουρχουροcatασκεύασμα και τριφτούλικο! Και αυτό αν και σαμιαμιδέλι με εξίσου πλούσια ελέη με τον αδελφό του ...(αγοράκι κ'αυτό!
)Η συνάδελφος έσπευσε, τα γατούνια ήρθαν στο σπίτι μου, ο άντρας μου φώναζε και με έλεγε τρελλή, -κλασσικά!..αρχικά-, ότι δεν μπορώ να ¨κουβαλάω¨ ό,τι γατί βρίσκω στο δρόμο, και ότι δεν μπορώ να σώσω όλα τα γατιά του κόσμου , μετά τα ερωτεύτηκε πολύ, πολύ ,πολύ, ακόμα πιο πολύ και από μένα (όταν επιστρέφει από τη δουλειά του , πρώτα πάει και βλέπει αυτά και μετά τα δικά μας)
Υπάρχει κάποιος από σας να εκτιμήσει τον υπέέέέροχο χαρακτήρα τους;;;;;;;;;;;; (δίνω και γραπτή εγγύηση γ'αυτούς τους απίίίίστευτους χαρακτήρες και γι' αυτά τα ματάκια που ψυχοθεραπεύουν !)
υγ1 Ίσως δείτε κάτι σαν ¨μπάλωμα¨ στο τρίχωμα του πορτοκαλούλη1, δεν είναι κάποιου είδους δερματοπάθεια, αλλά αφού τα λάδια δεν έφυγαν με το μπανάκι, αναγκάστηκα να του αφαιρέσω τρίχωμα με το ψαλίδι...

υγ2 θα βοηθήσω όσο μπορώ με γατοεξοπλισμό, γατοκρέβατα, αμμολεκάνες, γατοπαίχνιδα, ποτίστα, και για να κοπούν τα ...ελέη τους όταν έρθει η ώρα!

υγ3 τα ονόμασα με τα ονόματα των κυρίων που είχα ραντεβού μαζί τους (που έφαγαν το στήσιμο)
... Ο πορτοκαλούλης είναι ο ..Μάκης, και ο τιγρούλης ο ....Στάθης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι χαρούμενες ουρίτσες! Ψυχούλες μου γλυκές, ελπίζω να βρουν γρήγορα σπιτάκι και αγάπη!
Μαρίνα είσαι φοβερή!!!Σε θαυμάζω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mystery_cats
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Μοιαζουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ με τα γατουνια που εχω ηδη.Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
To πορτοκαλί ειδικά είναι φοβερό

Όποιος ψάχνει uber-χαδιάρικα γατιά μόλις τα βρήκε
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή οχι, αλλά όσα αδεσποτάκια έχω συναντήσει σου δίνουν απίστευτες δόσεις αγάπης. Αυτά τα 2 δεν θέλουν να ξεκολλήσουν από πάνω σου 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Αυτά τα 2 δεν θέλουν να ξεκολλήσουν από πάνω σου![]()
Βασικά, δεν θα θέλει να ξεκολλήσει όποιος τα πάρει από πάνω τους!
Μιλάμε τρελές φάτσες οι μικροί!

marina289
Περιβόητο μέλος

Ωωωωω...
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια...
Εντάξει,έχουμε επίγνωση....
δεν είμαστε βιρμανάκια,δεν είμαστε περσάκια, δεν είμαστε σιάμ,αλλά αντισταθμίζουμε με άλλες χάρες,
...αυτές που μόνο η ράτσα adespotus-alanius-pezodromius μπορεί να έχει....,πολύ πιο σημαντικές -θεωρούμε- ,
οπότε καθόλου δεν κομπλεξαριζόμαστε!
Τα λάδια και η μουτζούρα που έχει ακόμα το τριχωματάκι μας -παρά το μπάνιο, που πολύ συνεργάσιμα (ναι, αμέέ) δεχτήκαμε- είναι το pedigree μας!

Σας στέλνουμε τα χουρχουρητά μας και δεν σας μουσουδοφιλούμε (ακόμα)
Θα κάνουμε τα εμβολιάκια μας και μετά !

αααααα!! Τηλέφωνο μαμάς : 6988-765739
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μαρίνα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία που δεν είναι ράτσας.
Προσωπικά πάντοτε μου άρεσαν λίγο περισσότερο οι γάτες οι οποίες είναι πιο αλανιάρες παρά σαλονάτες.

Είναι τόσο αδύνατα τα μικρά, το κεφαλάκι τους είναι πιο πλατύ από το κορμί τους!

marina289
Περιβόητο μέλος
Ναι, τα άτιμα!Είναι πολύ σαμιαμιδέλια! Δεν λένε να παχύνουν με τίποτα!! Τους έχω πάρει ένα σωρό καρδαμωτικά, αλλά αυτά επιμένουν να κρατήσουν τη...σιλουέτα τους!Μαρίνα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία που δεν είναι ράτσας.
Προσωπικά πάντοτε μου άρεσαν λίγο περισσότερο οι γάτες οι οποίες είναι πιο αλανιάρες παρά σαλονάτες.
Είναι τόσο αδύνατα τα μικρά, το κεφαλάκι τους είναι πιο πλατύ από το κορμί τους!![]()

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κι εμένα η δική μου μου φαίνεται λεπτή.
Είχα ρωτήσει την κτηνίατρο την Δευτέρα και μου είπε ότι το βάρος της (1600 gr) για γατάκι 4 μηνών είναι φυσιολογικό.
Ίσως λόγω καλοκαιριού το έχουν ρίξει στην δίαιτα κι οι γάτες, τι να πω.

marina289
Περιβόητο μέλος
Ναι, όντως λόγω καλοκαιριού παρουσιάζουν ανορεξία... Καλά, μεγαλώνοντας -και ειδικά μετά τη στείρωση- αναπόφευκτα παχαίνουν!Κι εμένα η δική μου μου φαίνεται λεπτή.
Είχα ρωτήσει την κτηνίατρο την Δευτέρα και μου είπε ότι το βάρος της (1600 gr) για γατάκι 4 μηνών είναι φυσιολογικό.
Ίσως λόγω καλοκαιριού το έχουν ρίξει στην δίαιτα κι οι γάτες, τι να πω.![]()
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μάλλον μετά θα αναπολούμε αυτή τη μέση δαχτυλίδι που έχουν τώρα, ειδικά όταν μας φεύγει εμάς η νεφραμιά όταν τα σηκώνουμε αγκαλιά!

marina289
Περιβόητο μέλος

...¨η νεφραμιά¨! 
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Θα στρογγυλέψουν σιγά σιγά
Το πορτοκαλί το έχω ερωτευτεί 

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα παλι ο πατσινο δε στρογκυλεψε ποτε του,ισως να φταιει και η χρονια στοματιτιδα,ισως κι οτι κ...λο δε βαζει κατω χρονια τωρα,παντα αδυνατος ηταν και τωρα που μαδαει κι ολας λογω καλοκαιριου ειναι σαν σαμιαμιδι,κι οχι τιποτα τρωει τον αγλεωρα,αλλα τιποτα,καμια σχεση με στειρωμενο γατο.
marina289
Περιβόητο μέλος
...Έχουμε ξεχάσει την αίσθηση της πείνας και της ασιτίας..έχουμε ξεχάσει πώς είναι να παλεύεις για την επιβίωση σε ένα εγκαταλελειμμένο ερείπιο κοντά σε κάποια λεωφόρο του Πειραιά... έχουμε αγαπήσει τους ανθρώπους και δεν τρέχουμε πια να κρυφτούμε όταν βλέπουμε ανθρώπινα πόδια από φόβο μήπως φάμε καμιά κλοτσιά...
Μάθαμε πώς είναι να κουρνιάζεις σε μια αγκαλιά που σε νοιάζεται και σε φροντίζει, μάθαμε πώς είναι να ζεις σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και στη θαλπωρή του καναπέ...μάθαμε πώς είναι να κοιμάσαι ανάσκελα, ξένοιαστα, χωρίς να έχεις συνεχώς τα αυτάκια σου τεντωμένα για να είσαι σε ετοιμότητα...
Δυστυχώς τα μάθαμε όλα αυτά τα καλά και τα ωραία... Και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν χρειαστεί να επιστρέψουμε στη σκληρή ζωή του δρόμου... Η μαμά μας έκανε αυτό το μεγάλο καλό, και μεγάλο κακό συγχρόνως!...μας πήρε κοντά της , μας φρόντισε, και μας έκανε να γνωρίσουμε ποιά είναι και ¨η άλλη πλευρά¨, η ζωή των προνομίων , των ανέσεων και της περιποίησης...της αγάπης, της φροντίδας, της θαλπωρής...ίσως θα'ταν καλύτερα να μην ξέραμε...
Αν δεν βρούμε σπιτάκι , θα επιστρέψουμε ξανά στη ρέμπελη ζωή των προκλήσεων και των κινδύνων... Η μαμά θα μας φέρνει φαγητό κάθε μέρα.Τελικά επέλεξε να μην μας πάει στο εξοχικό όπως σκεφτόταν, γιατί δεν μας αξίζει αυτή η σκληρή σιωπή και η απομόνωση , σκέφτηκε,,,και ο χειμώνας είναι σκληρός εκεί...
Επέλεξε σαν ύστατη λύση το σπίτι της γιαγιάς, που είναι σε μια ήσυχη γειτονιά εδώ κοντά και έχει κήπο...οπότε θα μπορεί να μας επισκέπτεται καθημερινα στα κλεφτά και να μας ταΐζει ...
Πολύ μελούρα έχει το σημερινό μας νιαούρισμα, το ξέρουμε...νιάουου....

starblood
Νεοφερμένο μέλος
Με καθημερινή αγάπη, εμβολιάκια , φαγητό (έστω κι έτσι) μια χαρά θα τα καταφέρουν οι φατσούλες.

chrisakar
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ ωραίο το βιντεάκι !
marina289
Περιβόητο μέλος
Τα γατάκια ζούν πια στην αυλή της μαμάς μου, έχουν στρογγυλέψει, έχουν ομορφύνει (ή μπορεί εγώ να τα βλέπω πιο όμορφα...)...Θα βάλω κ'άλλο βιντεάκι, τα έχω λατρέψει!!! Το καλό είναι ότι οι επισκέψεις στο σπίτι της μαμάς έγιναν πλέον καθημερινές!!!
Σε καλό της βγήκε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=dwj8BZBnO20
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool