marina289
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το γλυκο μου ,το χρυσο μου!!Μαρινα,μου θυμιζει παρα πολυ το αδελφακι της πουπιτσας μου!Μακαρι να βρεθει κατι καλο!
ΥΓ Το αλλο δεν το βρηκες..ε;

marina289
Περιβόητο μέλος
Το γλυκο μου ,το χρυσο μου!!Μαρινα,μου θυμιζει παρα πολυ το αδελφακι της πουπιτσας μου!Μακαρι να βρεθει κατι καλο!
ΥΓ Το αλλο δεν το βρηκες..ε;![]()
Δεν το βρήκα εφάκι μου... Έμεινε μόνο αυτός ο συγκλονιστικός κύριος...ο οποίος είναι της καψούρας, του χαδιού και της προσκόλλησης... (και το αδελφάκι του έτσι ήταν, απίστευτα χαδιάρικο και αυτό )
marina289
Περιβόητο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πανέμορφος ο γάτος!

Μαρίνα, τον άλλο τον έχασες;
Δεν ξέρω εάν έχασα επεισόδια αλλά δεν είδα να έχεις γράψει κάτι σε αυτό το θέμα.
Πως χάθηκε;

marina289
Περιβόητο μέλος
Έχεις δίκιο...την αγγελία την άφησα ανενημέρωτη..τα έγραψα μόνο στο θέμα μας...Πανέμορφος ο γάτος!
Μαρίνα, τον άλλο τον έχασες;
Δεν ξέρω εάν έχασα επεισόδια αλλά δεν είδα να έχεις γράψει κάτι σε αυτό το θέμα.
Πως χάθηκε;![]()
Λοιπόν Γιώργο, εφόσον δεν είδα ανταπόκριση στην αγγελία, τα γατούνια τα είχα εγκαταστήσει στην αυλή της μητέρας μου, σε μία ήσυχη γειτονιά, που θα μπορούσα να τα επισκέπτομαι καθημερινά..
Αυτό διήρκησε 4-5 μέρες...τους πήγαινα το φαγάκι τους και όλα καλά...μια μέρα που τους πήγα φαγητό, άφαντα τα γατούνια...
Το μυαλό μου πήγε στο κακό...

...γιατί ένας μαλ@@@ θείος μου και μία μαλ@@@ισμένη γειτόνισσα τσίνησαν με την παρουσία τους, και θεώρησα ότι τα εξαφάνισαν...
Ευτυχώς η υστερία μου δεν κράτησε πολύ, και το επόμενο πρωί, μετά από οικογενειακή κινητοποίηση, βρέθηκε το ένα, ο τιγράκος!
Άρα άδικα τους ενοχοποίησα, αλλά και αυτοί είχαν δώσει δείγματα άπειρης !αλακίας...
Το άλλο δεν το έχω βρει ακόμα , και μπορώ να πω έχω χάσει,σχεδόν, τις ελπίδες μου...
Από τότε τον ξαναμάζεψα τον τιγράκο, τον εμβολίασα, του έκανα ό,τι χρειαζόταν και τον έχω σπίτι, ελπίζοντας να βρεθεί κάποιος και για εκείνον...
Σου πάει να το ξαναφήσεις στο δρόμο;;
Χθες τον είχα πάρει μαζί μου στο κρεβάτι, και σκεφτόμουν -όντως!- ότι το μόνο πρόβλημα που θα έχει όποιος -και αν- τον πάρει , θα είναι ότι είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χαδιάρης!! Μα σε απίστευτο σημείο!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν δώσει αρνητικά δείγματα είναι απολύτως φυσιολογικό να πηγαίνει ο νους στο στο κακό...
Δυστυχώς ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος.
Εφόσον βρήκες το ένα το μικρό, το πιο πιθανό είναι να έφυγαν είτε σε μια προσπάθεια τους να παίξουν - εξερευνήσουν είτε κάτι να τα τρόμαξε και να τα έκανε να φύγουν.
Το άλλο μάλλον θα χάθηκε αλλά είναι πολύ πιθανόν να το βρήκε κάποιος και να το πήρε για να το φροντίσει.
Ας ευχόμαστε να είναι καλά, αυτό μετράει εν τέλει.
Καλά κάνεις και τον έχεις κοντά σου αυτόν, ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά είναι τέτοια φάτσα που δε μπορείς να την αφήσεις εύκολα.

marina289
Περιβόητο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Πραγματικά απορώ που αυτό το πλασματάκι δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα!
Είναι απίστευτα όμορφος και τρυφερός γατούλης με κάτι ματάρες πάρα πολύ εντυπσιακές!
Μαρίνα, τον αδικούν πολύ τελικά οι φωτογραφίες! Πρέπει να πάρουμε καμιά επαγγελματική μηχανή να τον βγάλουμε, να ξεδιπλωθεί όλη η ομορφάδα του!

marina289
Περιβόητο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Μαρίνα, τι κούκλος είναι αυτός;
Θα αντάλλαζα αμφότερους τους άνδρες του σπιτιού για τον τιγράκο σου (πιο άντρας κι από τους 2 μαζί πρέπει να είναι, τι να λέμε τώρα
). Έχε χάρη που δεν είμαι ανεξάρτητη και δεν παίζω με τους δικούς μου κανόνες εδώ μέσα..Γενικά μπαίνω και χαζεύω τα μωράκια σας, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον σχολιασμό αυτού του πλάσματος.

Είναι πανέμορφος και φαίνεται πανέξυπνος, ελπίζω να βρει μια οικογένεια που να τον λατρεύει.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Τι να λέμε, το τυπάκι τα σπάει...

marina289
Περιβόητο μέλος
Είναι πολύ μαρμελαδένιο μωρό... Και εγώ ελπίζω να βρει αυτό που του αξίζει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Βάλε θετική ενέργεια βρε Ζωρζ!!!Ένα πλάσμα σαν αυτόν ακόμα δεν έχει βρει το σπίτι που του αξίζει;;;
Τι να λέμε, το τυπάκι τα σπάει...![]()
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool