Χαρίζεται ένας απίστευτος ψυχοθεραπευτής με μαγικές ιδιότητες!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μωρε αυτος μεγαλωσε...τι κουκλι που εχει γινει!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλά να σας υπενθυμίσουμε την παρουσία μας!:) Αν και σε χάλια και σκοτεινό βίντεο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα γιατί δεν με θέλετε;;;:( Είμαι πολύ καλό παιδί. Αλήθεια σας λέω...

Συνημμένα

• m 002.jpg
    m 002.jpg
    454,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • m 003.jpg
    m 003.jpg
    444 KB · Εμφανίσεις: 30
  • m 004.jpg
    m 004.jpg
    451,7 KB · Εμφανίσεις: 29
m002.jpg

Πολύ κούκλος έχει γίνει ο ζουζούνος Μαρινάκι! Όσο για τον Αρίστο...πολύ μωό αλλά σαν τον τσάδελφο δεν είναι!

Εμείς περιμένουμε και τέταρτο μέλος στην οικογένεια! Βρήκαμε ένα αδεσποτάκι σε ημιθανή κατάσταση! Χάσαμε την ουρίτσα μας αλλά καθόλου δε μας νοιάζει! Νοσηλεύεται ακόμα...θα ζήσει το κακομοιράκι ευτυχώς! Είναι γατούλης, ολόμαυρος πανθηράκος! Σε καμιά εβδομάδα περιμένουμε αιματολογικές εξετάσεις για FeLv! Ευχηθείτε μας να είναι αρνητικό!

Δημητρούλα;;;;;;; 4ο μέλος;;;;; :worry:

Σαν πολλά δεν είναι;;;; ( :hehe: )

Σας ευχόμαστε καλά αποτελέσματα!!
Αν και τυχαίο, σου έκατσε πανθηράκι ε;;; ...που είχα καταλάβει ότι τους είχες αδυναμία... Μπράβο που το σώσατε το μωράκι!!!

...που είχα καταλάβει ότι τους είχες αδυναμία...

Σε όλα έχω αδυναμία! Δεν ξέρω τι να κάνω...να το πάω στο καταφύγιο ή να το κρατήσω? τον στειρώσαμε κιόλας! Τέλος πάντων θα δούμε! πρέπει να μείνει ακόμα καμιά δεκαριά μέρες στην κλινική. Είναι απίστευτος χαρακτήρας!

Ε δεν θα ταν κι άσκημη ιδέα να τον κρατούσατε..χειμωνιάζει κιόλας, μια γούνα παραπάνω θα ταν ότι πρέπει:whistle:

Ας χρησιμοποποιήσω το επιχείρημα του άντρα μου.... Τί τρία , τί τέσσερα... :whistle:

χαχαα τελικα δεν ειμαι μονο εγω!!!!τα παιδια του πειραια εχω μαζεψει,ετσι λεω τις γατες μου,και ενα και δυο και τρεια και τεσσερα...γατια.κι εδω που τα λεμε αντε ν αντισταθεις στις φατσουλες τους,κι ειδικα τωρα που χειμωνιαζει και η επιβιωση ειναι απιθανη.ειδα εναν γατο ρε παιδια χτες,ποπο ολα τα λεφτα,δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη γατα στη ζωη μου,ανετα γεμιζει εναν δυθεσιο καναπε,θα τον βγαλω φωτο να σας τον δειξω,ειναι ο γατος της γειτονιας μας,παντου τρωει,τον λενε βλαχο,ονομα και πραμα.
σορυ για το οφ!!!αλλα απ οτι καταλαβα οσοι αγαπαμε τις γατες ποτε δεν μενουμε μονο με μια,οχι απο επιλογη,αλλα απο αγαπη.καλη τυχη στον γατουλη!

Ψάχνω ακόμα τη μαμά μου... ή τον μπαμπά μου!...
sta001.jpg

Μια μαμά, ή έναν μπαμπά που θα με αγαπάνε πολύ και θα με προσέχουν...
sta002.jpg

Και εγώ θα τους χουρχουρίζω όλη την ώρα, συνέχεια μα συνέχεια,
και θα τους κάνω ακούραστα αγαπούλες και χαδάκια...

sta003.jpg

Δεν πρόκειται να τους κάνω την παραμικρή ζημιά...
...έχω πάρει αρχές,είμαι καθαρός και νοικοκύρης...
sta005.jpg

Δεν πρόκειται ποτέ , μα ποτέ να τους στενοχωρήσω!
Τα νυχάκια μου μόνο στο ονυχοδρόμιο, και τα κακουλίνια μου στην αμμολεκάνη...
sta006.jpg

Είμαι τρυφερός και παιχνιδιάρης, είμαι αυτό που διαβάζετε στα ματάκια μου...
sta007.jpg

Είναι καιρός για αγκαλίτσες και χουρχουρίσματα κάτω από το πάπλωμα...
sta008.jpg

Δεσμεύομαι να κάνω άπειρα ζυμαράκια στην αγκαλίτσα σας....
sta004-1.jpg

Με πιστεύετε, δεν με πιστεύετε;;;; :flowers:

ααααααααααααααααααα...τι φωτο ειναι αυτες;Τι κουκλαρος ειναι αυτος καλε;:yahoo::yahoo::yahoo:

Ματαρες μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!..και ειναι και τσουπωτος,τσουπωτος..κουκλαρο τον εκανες καλε..:D

Απίστευτο βλέμμα! Εύχομαι να είναι τυχερό το μωρό μου! Μαρίνα δε δυσκολεύεσαι να τον αποχωριστείς?

ααααααααααααααααααα...τι φωτο ειναι αυτες;Τι κουκλαρος ειναι αυτος καλε;:yahoo::yahoo::yahoo:

Ματαρες μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!..και ειναι και τσουπωτος,τσουπωτος..κουκλαρο τον εκανες καλε..:D
Eυχαριστούμε!!:)

Απίστευτο βλέμμα! Εύχομαι να είναι τυχερό το μωρό μου! Μαρίνα δε δυσκολεύεσαι να τον αποχωριστείς?
Του έχω τρελλή αδυναμία! Έχει τον πιο γλυκό χαρακτήρα απ'όλα τους...
Βασικά πιο πολύ θα δυσκολευτώ αν δεν βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει, και τότε....:/: άστα, δεν θέλω να το σκέφτομαι...:/:

μαρινα ακομα τιποτα??? εγω τελικα....μαλλον δεννν....:(

μαρινα ακομα τιποτα??? εγω τελικα....μαλλον δεννν....:(
Ακόμα τίποτα...
Δεν πειράζει!:) Καλύτερα να μην, αν είναι να έχεις ενδοιασμούς ... :)

Μαρινάκι μου υπομονή. Κάπου εκεί έξω βρίσκεται η μανούλα του ή ο πατερούλης του και είναι θέμα απλά χρόνου να ρθει η μοιραία στιγμή :)

Eίχατε δίκιο!!:D :clapup:
Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!
Πάνω που είχα αρχίσει να απογοητεύομαι για τον τιγρούλη μας, βρέθηκε η μελλοντική του μανούλα και άλλα γατοαδελφάκια !!
Με βλέπω να ταξιδεύω σύντομα για Σαλόνικα, να παραδώσω το νινάκι μας στο καινούριο του σπιτάκι!!
Βάζω τις φώτος , αυτή τη φορά όχι για αναζήτηση μανούλας, αλλά για να τις δει η νέα μανούλα του , και να του ευχηθείτε να έχει μια γλυκιά ζωούλα , τόσο όσο είναι και αυτός.... :)
ii044-1.jpg
ii061.jpg
ii028-1.jpg
ii005.jpg
ii002.jpg
ii001.jpg
k026.jpg
k024.jpg
k023.jpg
k010.jpg
k009.jpg
k008.jpg
k004.jpg
k003.jpg

Ααααααα! :D

Τι τέλεια νέα! Ο Σταθάκος μας βρήκε καινούρια οικογένεια!!! Πάνω που το συζητούσαμε με την Μαρίνα το πρωί και λέγαμε ότι είναι κρίμα τόοοοσο καλό και όμορφο γατάκι να βρεθεί πάλι στον δρόμο! Και θα ήτα πάρα πολύ δύσκολο μετά από τη ζωή που είχε κάνει τους τελευταίους μήνες!

Πανέμορφο γατάκι μου, να έχεις μία τέλεια ζωή και να πεις στην νέα σου μαμά να σου φτιάξει ένα θέμα να σε βλέπουμε να μεγαλώνεις! Πολύ χάρηκα με αυτά τα νέα! :D:D:D

Επιτέλους! :)
Πολύ χαίρομαι, Μαρίνα!
Είναι υπέροχο το γατόνι κι άξιζε την καλύτερη τύχη.
Ειλικρινά, εύχομαι να έχει την καλύτερη ζωή στο νέο του σπίτι.;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back