Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλη τυχη να εχει η ψυχουλα μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλή τύχη στον κούκλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Eυχαριστούμε πολύ!! Χθες το γιορτάσαμε όλοι μαζί και φάγαμε γκουρμεδάκια και λιχουδίτσες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ το μόνο που της βρήκα είναι κάτι σαν κριτσίνια πολύ λεπτά (σκούρο καφέ χρώμα σε μπλε συσκευασία) αλλά η κοντέσα απλώς τα μυρίζει αλλά τα αδέσποτα κάνουν πάρτυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο!!!!!!!!!!!Χαιρόμαστε πολύ για τα νέα σας! Να έχει καλή Τύχη ο Ζουζούνος! Πολύ Γάταρος θα γίνει!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπεροχα νεα για το μικρο καλη του ζωη

υ.γ θα ερθεις απο τα μερη μας δηλαδη μανταμ?
marina289
Περιβόητο μέλος
Να σε ρωτήξω..... ποιος είναι , θεωρείς, ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρω τον μικρούλη;; Σημειωτέον, δεν οδηγώ. Με τρένο;;; Έχεις να μου προτείνεις κάτι:;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Έχουν βάλει στον σκλαβενίτη προσφορά υγρή τροφούλα.... όταν πάω σπίτι θα σου πω μάρκα και τιμή...νομίζω τα 6 φακελάκια 1,50 ευρώ! Και ξετρρρρελαίνονται!!!Μαρίνα τι λιχουδιές δίνεις στα ζουζούνια σου ?
Εγώ το μόνο που της βρήκα είναι κάτι σαν κριτσίνια πολύ λεπτά (σκούρο καφέ χρώμα σε μπλε συσκευασία) αλλά η κοντέσα απλώς τα μυρίζει αλλά τα αδέσποτα κάνουν πάρτυ.
θα σου στείλω πμ!
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουν βάλει στον σκλαβενίτη προσφορά υγρή τροφούλα.... όταν πάω σπίτι θα σου πω μάρκα και τιμή...νομίζω τα 6 φακελάκια 1,50 ευρώ! Και ξετρρρρελαίνονται!!!θα σου στείλω πμ!
![]()
Πριν δέκα λεπτά επέστρεψα από Σκλαβενίτη. Της πήρα κάτι που μου συνέστησαν. Ειναι σαν την ξηρά τροφή. Της έδωσα με χαρά ένα σπυράκι (δέκα γράφει την ημέρα) κι αυτή άρχισε να το κλωτσά σαν να παίζει ποδόσφαιρο

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ε ναι..σιγουρα με τρενο.Παρολο που αλλαξε ο νομος,προβληματα δημιουργουνται ακομα,και επισης αν θυμαμαι καλα το τρενο εχει πιο ανετα καθισματα,και γενικα πιο μεγαλο χωρο απο τα λεωφορεια.Εχω και κατι αιωνες βεβαια να ταξιδεψω..αλλα ετσι μου φαινεταιΈχουν βάλει στον σκλαβενίτη προσφορά υγρή τροφούλα.... όταν πάω σπίτι θα σου πω μάρκα και τιμή...νομίζω τα 6 φακελάκια 1,50 ευρώ! Και ξετρρρρελαίνονται!!!θα σου στείλω πμ!
![]()
Υγ..Κουμπαρα,σε λαθος ποστ σου εκανα παραθεση.Σου απαντω στο ποστ που ρωτας με ποιο μεσον ειναι καλυτερα να τον πας
marina289
Περιβόητο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ας το θέσω λοιπόν έτσι: Χάρη σε σένα και την αληθινή σου καρδιά αυτός ο μικρούλης θα χει πια μια μόνιμη μανούλα!! Εύχομαι να μαθαίνεις νέα του και να μας τα λες!! Σε φιλώ Τιγράκο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Τα αδελφάκια του τιγράκου μας είναι 6 στον αριθμό!!
Ζουν σε ένα μεγάλο σπίτι στην εξοχή,στην Πτολεμαϊδα, είναι όλα στειρωμένα και πολύ ευτυχισμένα!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Καλή τύχη μικρέ τιγράκο!
Κατερίνα.
Νεοφερμένο μέλος
Tελικά θα πάω μάλλον Σαλονικα το άλλο Σ/Κ , γιατί αυτό υπάρχει μια αναμπουμπούλα με τα δρομολόγια και τις απεργίες....
Τα αδελφάκια του τιγράκου μας είναι 6 στον αριθμό!!
Ζουν σε ένα μεγάλο σπίτι στην εξοχή,στην Πτολεμαϊδα, είναι όλα στειρωμένα και πολύ ευτυχισμένα!![]()
Εγώ μένω σε ένα χωριό 10 λεπτά έξω από την ΠτολεμαΪδα

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Ααααααα!
Τι τέλεια νέα! Πανέμορφο γατάκι μου, να έχεις μία τέλεια ζωή και να πεις στην νέα σου μαμά να σου φτιάξει ένα θέμα να σε βλέπουμε να μεγαλώνεις! Πολύ χάρηκα με αυτά τα νέα!![]()
Επιτέλους!
Πολύ χαίρομαι, Μαρίνα!
Είναι υπέροχο το γατόνι κι άξιζε την καλύτερη τύχη.
Ειλικρινά, εύχομαι να έχει την καλύτερη ζωή στο νέο του σπίτι.![]()
Χαιρομαι τοσο πολυ!!καλη τυχη να εχει η ψυχουλα μας.
Μπράβο Μαρίνα.Καλή τύχη στον κούκλο
Μπράβο!!!!!!!!!!!Χαιρόμαστε πολύ για τα νέα σας! Να έχει καλή Τύχη ο Ζουζούνος! Πολύ Γάταρος θα γίνει!!!
Η υπομονη επιβραβευτηκε!
Υπεροχα νεα για το μικρο καλη του ζωη![]()
Πόσο με χαροποίησε αυτό το νέο Μαρινάκι μου!! Χάρη σε σένα και την αληθινή σου καρδιά αυτός ο μικρούλης θα χει πια μια μόνιμη μανούλα!! Εύχομαι να μαθαίνεις νέα του και να μας τα λες!! Σε φιλώ Τιγράκο!!
Ήθελα από χτες να γράψω εδώ αλλά δεν πρόλαβα. Λοιπόν..εννοείται ότι αυτός ο γατούλης όφειλε να βρει σπίτι.Για έναν και μόνο απλό λόγο..Διότι δεν γίνεται ο πιο όμορφος τίγρης του πλανήτη να είναι άστεγος!!!
Καλή τύχη μικρέ τιγράκο!
Σας ευχαριστούμε πάάρα πολύ όλους!!!πολύ χαιρομαι που βρήκε τελικά σπίτι ο τιγρούλης!![]()
Με τόσες ευχές, είναι δυνατόν να μην τον περιμένει μια πολύ γλυκιά ζωή;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

......Γιαννη..σε λατρευω..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool