Χαρίζεται ασπρόμαυρο γατάκι 2 μηνών - Οzzy

• Thread starter Thread starter fot
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fot

Νεοφερμένο μέλος

Η fot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Γειαα!Είμαι ο Όzzy!Γεννήθηκα πριν από 2 μήνες αλλά η μάνα ήταν αλανιάρα και την έκανε με ελαφρούς πήδους.Έτσι διάλεξα με τα αδέρφια μου μία κοπέλα που περνούσε για νέα μάνα.Βάλαμε τα δυνατά μας για να την πείσουμε, μιαουρίσαμε δυνατά και βγαίναμε στο δρόμο που περνούσαν τα αμάξια για να μας λυπηθεί.Λοιπόν τα καταφέραμε, τώρα δυναμώσαμε και ψάχνουμε την επόμενη μητέρα μας.Η ζωή στο απομονωμένο δωμάτιο είναι βαρετη.Θέλω να γουργουρίσω, να παίξω και να ξυπνώ και να κοιμάμαι με ανθρώπους γύρω μου. Ενδιαφέρεσαι? 6948369979 fgazepidou@gmail.com

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ozzy1.jpg
    ozzy1.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 143
  • kat4 058.jpg
    kat4 058.jpg
    182,8 KB · Εμφανίσεις: 108
  • ozzy3.jpg
    ozzy3.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 127
  • ozzy5.jpg
    ozzy5.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • ozzy9.jpg
    ozzy9.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 91
Τελευταία επεξεργασία:
Καλή τύχη να έχει! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστούμε :)

Καλέ, τι τρομερό ροζουλί μουσούδι είναι αυτό! Καλή τύχη στον Ozzy και στα αδερφάκια του, να βρουν μόνιμες μαμάδες :whistle:

Μικρό μου, τόσο αδύναμο κι όμως πάλεψες για τη ζωούλα σου με θάρρος!! Σου αξίζει πολλή αγάπη και εύχομαι σύντομα να την βρεις.. :)

O μικρούλης υιοθετήθηκε!Σας ευχαριστώ πολύ!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back