fot
Νεοφερμένο μέλος
Η fot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
24-07-12
16:40
Γειαα!Είμαι ο Όzzy!Γεννήθηκα πριν από 2 μήνες αλλά η μάνα ήταν αλανιάρα και την έκανε με ελαφρούς πήδους.Έτσι διάλεξα με τα αδέρφια μου μία κοπέλα που περνούσε για νέα μάνα.Βάλαμε τα δυνατά μας για να την πείσουμε, μιαουρίσαμε δυνατά και βγαίναμε στο δρόμο που περνούσαν τα αμάξια για να μας λυπηθεί.Λοιπόν τα καταφέραμε, τώρα δυναμώσαμε και ψάχνουμε την επόμενη μητέρα μας.Η ζωή στο απομονωμένο δωμάτιο είναι βαρετη.Θέλω να γουργουρίσω, να παίξω και να ξυπνώ και να κοιμάμαι με ανθρώπους γύρω μου. Ενδιαφέρεσαι? 6948369979 fgazepidou@gmail.com
Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.
Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
24-07-12
16:54
Καλή τύχη να έχει! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fot
Νεοφερμένο μέλος
Η fot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
24-07-12
16:57
ευχαριστούμε 

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
26-07-12
19:20
Καλέ, τι τρομερό ροζουλί μουσούδι είναι αυτό! Καλή τύχη στον Ozzy και στα αδερφάκια του, να βρουν μόνιμες μαμάδες 

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
29-07-12
16:19
Μικρό μου, τόσο αδύναμο κι όμως πάλεψες για τη ζωούλα σου με θάρρος!! Σου αξίζει πολλή αγάπη και εύχομαι σύντομα να την βρεις.. 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum