kleopetra
Νεοφερμένο μέλος
Ο kleopetra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
03-09-11
01:42
Χαρίζεται γάτα Περσίας,περίπου 1 έτους,χρώματος ξανθό με λευκό.
Βρέθηκε να περιφέρεται στη Θεσσαλονίκη,σε κακή κατάσταση,είναι όμως ήδη πολύ καλύτερα.
Είναι φοβερά ήσυχη,αλλά δε μοιάζει να έχει ζήσει μέσα σε σπίτι.
Σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφία!
Βρέθηκε να περιφέρεται στη Θεσσαλονίκη,σε κακή κατάσταση,είναι όμως ήδη πολύ καλύτερα.
Είναι φοβερά ήσυχη,αλλά δε μοιάζει να έχει ζήσει μέσα σε σπίτι.
Σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleopetra
Νεοφερμένο μέλος
Ο kleopetra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
05-09-11
19:23
Μπορώ να ανεβάσω με κάποιο τρόπο βίντεο με την περσούλα?
Το ψάχνω αλλά δε βρίσκω άκρη..
Το ψάχνω αλλά δε βρίσκω άκρη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
05-09-11
19:32
Απο το γιουτιουμπ θα ανεβασεις πανευκολα.Μπορώ να ανεβάσω με κάποιο τρόπο βίντεο με την περσούλα?
Το ψάχνω αλλά δε βρίσκω άκρη..![]()
Βαζεις απλα το url του βιντεο εδω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleopetra
Νεοφερμένο μέλος
05-09-11
21:30
Ναι,απλά δεν έχω λογαριασμό στο youtube οπότε δεν έχω ανεβασμένο εκεί το βίντεο..απ'τον υπολογιστή μου ήθελα να το ανεβάσω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
05-09-11
21:41
Πάντως μπορείς πολύ εύκολα να γραφτείς στο photobucket,και να βάλεις φωτό εδω.

kleopetra
Νεοφερμένο μέλος
05-09-11
23:00
Ευχαριστώ πουπουλίνα,αλλά η μικρή όλο χαιδεύεται και παίζει και είναι λίγο δύσκολο να την απαθανατήσεις!
Anabel
Νεοφερμένο μέλος
Η Anabel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
13-09-11
14:17
Γεια χαρά,
ενδιαφέρομαι για να υιοθετήσω την γατούλα
επικοινώνησε μαζί μου σε παρακαλώ : 6971632739 ( Άννα )
η στο email : zimrafel@gmail.com
ευχαριστώ
ενδιαφέρομαι για να υιοθετήσω την γατούλα
επικοινώνησε μαζί μου σε παρακαλώ : 6971632739 ( Άννα )
η στο email : zimrafel@gmail.com
ευχαριστώ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum