Χαρίζεται γάτα Περσίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kleopetra

Νεοφερμένο μέλος

Ο kleopetra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Χαρίζεται γάτα Περσίας,περίπου 1 έτους,χρώματος ξανθό με λευκό.
Βρέθηκε να περιφέρεται στη Θεσσαλονίκη,σε κακή κατάσταση,είναι όμως ήδη πολύ καλύτερα.
Είναι φοβερά ήσυχη,αλλά δε μοιάζει να έχει ζήσει μέσα σε σπίτι.
Σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορώ να ανεβάσω με κάποιο τρόπο βίντεο με την περσούλα?
Το ψάχνω αλλά δε βρίσκω άκρη..:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορώ να ανεβάσω με κάποιο τρόπο βίντεο με την περσούλα?
Το ψάχνω αλλά δε βρίσκω άκρη..:whistle:
Απο το γιουτιουμπ θα ανεβασεις πανευκολα.:) Βαζεις απλα το url του βιντεο εδω.

Ναι,απλά δεν έχω λογαριασμό στο youtube οπότε δεν έχω ανεβασμένο εκεί το βίντεο..απ'τον υπολογιστή μου ήθελα να το ανεβάσω.

Πάντως μπορείς πολύ εύκολα να γραφτείς στο photobucket,και να βάλεις φωτό εδω.:)

Ευχαριστώ πουπουλίνα,αλλά η μικρή όλο χαιδεύεται και παίζει και είναι λίγο δύσκολο να την απαθανατήσεις!

Γεια χαρά,
ενδιαφέρομαι για να υιοθετήσω την γατούλα
επικοινώνησε μαζί μου σε παρακαλώ : 6971632739 ( Άννα )
η στο email : zimrafel@gmail.com
ευχαριστώ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back