xristina13
Νεοφερμένο μέλος
η μαμα του φευγει στο εξωτερικο κ δεν μπορει να τον παρει μαζι της θα ηθελε μια οικογενια να τον αγαπαει να ζει μεσα στο σπιτι γιατι ετσι ζουσε μεχρι τωρα, να ειναι στην θεσσαλονικη για ευνοητους λογους μετακινησης,
ειναι εμβολιασμενος.
δεν ειναι δικος μου απλα μεσολαβω για την φιλη μου διοτι δεν γνωριζει απο ιντερνετ...
θελουμε ο υποψιφιος γονιος να σκευτει οτι μπωρει να κρατισει τον γατουλη για παντα κ οχι να τον πεταξει
διοτι δεν προκειτε για παιχνιδι που περνουμε κ πεταμε, ειναι μια ζωουλα!!!
πρεπει να σκευτειτε ολους τους παραγοντες που θα βγουν στο μελον οπως πχ αποκτηση ενοσ μωρου θα θελω να εχω ενα γατακι στο σπιτι? κτλ
αν θελειστε παρακαλω εποικινωνιστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ποτε φευγει η μαμα του? ειναι στειρωμενος? αν χρειαστειτε βοηθεια ( βαλε και μια φωτο παρεπιπτοντως ) ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445(2-4μμ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina13
Νεοφερμένο μέλος
-------------------------------------
δεν εχω φωτο τωρα αλλα θα προσπαθισω να βρω, μενουν λιγο μακρια μουεχει κανει ολα τα εμβολια του τον παρακολουθει κτινιατρος και ειναι υγιεστατος, δεν ειναι στιρομενος η μαμα του φευγει 10/10/10
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
xristina13
Νεοφερμένο μέλος
ok ευχαριστω για την συμβουλη θα μεταβιβασω της συμβουλες σας και θα σας ενημερωσωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ann Darrow
Νεοφερμένο μέλος
xristina13
Νεοφερμένο μέλος
-------------------------------
βοηθιστε μας η κοπελα φευγει κ δεν ξερω τι να κανω
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
xristina13
Νεοφερμένο μέλος
το ειδα αλλα ψαχνω κατι συγουρο να μην το παρουν κι αυριο δεν το θελουν, γιατι ειδη αυτο του συμβενει τωρα που φευγει η ιδιοκτητρια η κοπελα που το ζητησε μου ειπαι οτι το θελει για το αγορι της που ζει αθηνα χωρις να θελω να την προσβαλω!δεν ξερω κατα ποσο ενα αγορι που ζει μονο του θα το θελει και αυριο που θα κανει δικη του οικογενια
Ann Darrow
Νεοφερμένο μέλος
ή στείλε το τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας του ζώου για επικοινωνία... πάντως τηλέφωνο από μεριάς ενδιαφερομένου έχεις, οπότε θες επικοινώνησε...
------------------------------------
Δε την προσβάλεις μην ανησυχείς…
Απλά δεν καταλαβαίνω τι σε οδήγησε σʼ αυτό το ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ συμπέρασμα πως θα συμπεριφερθεί επιπόλαια και θα τ' αποχωριστεί!!! "Το αγόρι της που ζει πλέον στην Αθήνα", τυγχάνει να είναι 33 ετών και απόλυτα συνειδητοποιημένος καθώς ΖΕΙ με γατούλες από μικρός… Σίγουρα η όποια επιπολαιότητα του (αν υπήρχε) ανήκει εδώ και καιρό στο παρελθόν!!! Το τηλέφωνο του το ʽχεις ήδη, αν θελήσεις επικοινωνείς… Πάντα φιλικά.
xristina13
Νεοφερμένο μέλος
το τηλεφωνο δεν το εχω ουτε να απαντησω σε μυνηματα ξερω ειμαι καινουργια θα σου ηταν κοπος να μου το ξαναδοσεις?
απλα να ξερεις οτι ζει σε δωμα και ειναι μαθημενο να γυρναει στην ταρατσα οποτε θα θελει λιγο χρονο να προσαρμοστει σε διαμερισμα και προσοχη να μην φυγει στην αρχη
Ann Darrow
Νεοφερμένο μέλος
xristina13
Νεοφερμένο μέλος
xristina13
Νεοφερμένο μέλος
και συγουρα δεν θα μπορεσει γιατι δεν ξερει να βρει φαγητο κτλ βοιθεια???
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γιατι να μεινει στο δρομο το ζωο;Ας πληρωσει η κοπελα ενα κτηνιατρειο,μια πανσιον,ας βρει καποιον να τον φιλοξενησει μεχρι να υιοθετηθει.Ευθυνη της ειναι το ζωο,ας εκανε ενεργειες για να υιοθετηθει νωριτερα,ή ας εβρισκε μια λυση.Θα την πληρωσει το ζωο επειδη φευγει δηλαδη;Το να λετε οτι θα μεινει στο δρομο και δε θα επιβιωσει ειναι εκβιασμος,και δε νομιζω να αποδωσει.
Και στο κάτω κάτω να προσθέσω γιατί εγώ έριξα την αρνητική ψήφο ότι καλύτερα να δοθεί στην κοπέλα που την ήθελε το αγόρι της παρά στο δρόμο. Κάτι μου βρωμάει εδώ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
χαριζετε γατος αγκυρας λευκος, ειναι ενος ετους κοντοτρυχος αγκυρας
η μαμα του φευγει στο εξωτερικο κ δεν μπορει να τον παρει μαζι της θα ηθελε μια οικογενια να τον αγαπαει να ζει μεσα στο σπιτι γιατι ετσι ζουσε μεχρι τωρα, να ειναι στην θεσσαλονικη για ευνοητους λογους μετακινησης,
ειναι εμβολιασμενος.
δεν ειναι δικος μου απλα μεσολαβω για την φιλη μου διοτι δεν γνωριζει απο ιντερνετ...
θελουμε ο υποψιφιος γονιος να σκευτει οτι μπωρει να κρατισει τον γατουλη για παντα κ οχι να τον πεταξει
διοτι δεν προκειτε για παιχνιδι που περνουμε κ πεταμε, ειναι μια ζωουλα!!!
πρεπει να σκευτειτε ολους τους παραγοντες που θα βγουν στο μελον οπως πχ αποκτηση ενοσ μωρου θα θελω να εχω ενα γατακι στο σπιτι? κτλ
αν θελειστε παρακαλω εποικινωνιστε
Δηλαδή..αυτό ακριβώς που έκανε η φίλη σου.................
Εχει δίκιο η moukelis..είναι υποχρεωμένη να βρει μια λυση..έστω ενα κτηνιατρείο,μια πανσιόν μέχρι να υιοθετηθεί..

Εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί σύντομα σπιτι..
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος

xristina13
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ να υπενθυμίσω πάντως ότι η εγκατάλειψη ζώου,εκτός απο το ότι ηθικά είναι απαράδεχτο...τιμωρήται και απο τον νόμο..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool