Roma
Νεοφερμένο μέλος
Σας παρακαλώ αν υπάρχει φιλοξενία μέχρι να του βρω σπιτάκι αλλιώς θα αναγκαστώ να το αφήσω στο δρόμο και φοβάμαι ότι θα χαθεί.Περιοχή Αγία Παρασκευή,τηλ 6973235026
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roma
Νεοφερμένο μέλος
θα μας βοηθήσετε να βρούμε οικογένεια?Το γατάκι το έχω απομονωμένο σε έναν χώρο για να μην το πειράζει η σκυλίτσα μου.Αλλά το λυπάμαι γιατί έχει πολλή όρεξη για παιχνίδι,αγκαλίτσες και παρεούλα..Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω,είναι αξιολάτρευτο..Ορίστε και μερικές φωτογραφίες του..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roma
Νεοφερμένο μέλος
ωχ συγνώμη που βρήκαν τεράστιες οι φωτογραφίες..Να ρωτήσω κάτι ακόμα?Επειδή είναι μικρούλι,τι αντιπαρασιτικό του δίνω??Με τα γατάκια έχω μείνει πίσω και ξέρω μόνο τα πολύ πολύ βασικά..Επίσης μια καλή τροφούλα?γιατί του έδωσα frieskies Κονσερβα και είναι μάλλον οι χειρότερη.Κροκέτες για μωρά υπάρχουν φαντάζομαι αλλά ποιες είναι καλές?
Ευχαριστώ!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημέρα.Μια χαρά είναι οι φωτό και το μικρούλη είναι πανέμορφο.

Έχεις δοκιμάσει να τα φέρεις σε σταδιακή επαφή,σιγά σιγά..ώστε να συνηθίσει το ένα το άλλο;Γιατι έχουμε πολλά μέλη και προσωπική εμπειρία(οικογενειακή δηλαδή) που φέραμε γατάκια σε περιβάλλον με σκύλο..και μετά απο κάποιο διάστημα έγιναν τα καλύτερα φιλαράκια..ή στη χειρότερη,δεν πείραζε το ένα το άλλο.Απλά θ'ελει λίγη υπομονή..
Για αποπαρασίτωση θα πρέπει να επισκεφτείς καλύτερα κτηνίατρο για να σου πει αυτός και για τη δόση..γιατί παει με τα κιλά.
Οντως οι φρισκις είναι απο τις χειρότερες.Μια κάλη τροφή για μικρά είναι αυτή της royal canin για μωρά.Την έχουν όλα τα κτηνιατρεία.

Roma
Νεοφερμένο μέλος
είναι λίγο δύσκολο να βρω γιατρο σήμερα αλλά θα προσπαθήσω.απλώς για τα εξωτερικά παράσιτα ήθελα να ξέρω τί κάνει για μωρά ώστε να το ζητήσω από pet shop.
Roma
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά βρήκα κτηνίατρο,πήρα πάστα,σπρέυ,τροφή και άμμο..πλήρης εξοπλισμός εκτός από ένα ονυχοδρόμιο που μας λείπει ακόμα ..αν υπάρχει κάνένα δανεικο ευχαρίστως

η σκυλίτσα μου τα πάει καλά με το γατάκι.και το μικρό την έχει πάρει για μαμά του γιατί το γλυφει συνέχεια.Αφού προσπάθησε να θηλάσει κιόλας..Να βλέπατε τα μούτρα της σκυλίτσας μου.Σα να έλεγε "τί κάνει τούτο εδώ??" ..είδα το σκυλί μου σε αμηχανία!!από την άλλη αυτή θέλει να παίξει μαζί του αλλά το πιέζει,παίζει έντονα.
Για φιλοξενία νομίζω ότι τα καταφέρνω (οπότε αν μπορούμε να αλλάξουμε τον τίτλο και να βάλουμε κάτι σας "χαρίζεται γατούλης ενός μηνός") θα ήταν καλύτερο.ευχαριστώ!
Roma
Νεοφερμένο μέλος
Roma
Νεοφερμένο μέλος
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Roma
Νεοφερμένο μέλος
Σε καμία περίπτωση όμως δε θέλω να φτάσω στο σημείο να πω είτε πάει σε σπίτι είτε το αφήνω στον δρόμο.Για αυτό και ψάχνω σπιτάκι πριν δυσκολέψουν τα πράγματα.
Roma
Νεοφερμένο μέλος
.Της σύστησα να μπει στο φορουμ να μάθει ό,τι χρειαστεί για τον νέο της φίλο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool