Χαρίζεται γατάκι ενός μηνός !

• Thread starter Thread starter Roma
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Roma

Νεοφερμένο μέλος

Η Roma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.Μόλις βρήκα γατάκι,ασπρόμαυρο,κοριτσάκι περίπου ενός μηνός εξοικειωμένο με ανθρώπους.Φαινόταν χαμένο το κακόμοιρο και δεν ήθελα να το αφήσω στο δρόμο.Το έφερα σπίτι και τώρα τρώει αλλά δε μπορώ να το φιλοξενήσω γιατί έχω σκυλί στο σπίτι το οποίο το αγχωνει πολυ γιατί το κυνηγάει συνέχεια.Επίσης του γαυγίζει.

Σας παρακαλώ αν υπάρχει φιλοξενία μέχρι να του βρω σπιτάκι αλλιώς θα αναγκαστώ να το αφήσω στο δρόμο και φοβάμαι ότι θα χαθεί.Περιοχή Αγία Παρασκευή,τηλ 6973235026

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατάκι ενός μηνός άμεση φιλοξενία??

θα μας βοηθήσετε να βρούμε οικογένεια?Το γατάκι το έχω απομονωμένο σε έναν χώρο για να μην το πειράζει η σκυλίτσα μου.Αλλά το λυπάμαι γιατί έχει πολλή όρεξη για παιχνίδι,αγκαλίτσες και παρεούλα..Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω,είναι αξιολάτρευτο..Ορίστε και μερικές φωτογραφίες του..

DSC_0023.jpg

DSC_0025.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχ συγνώμη που βρήκαν τεράστιες οι φωτογραφίες..Να ρωτήσω κάτι ακόμα?Επειδή είναι μικρούλι,τι αντιπαρασιτικό του δίνω??Με τα γατάκια έχω μείνει πίσω και ξέρω μόνο τα πολύ πολύ βασικά..Επίσης μια καλή τροφούλα?γιατί του έδωσα frieskies Κονσερβα και είναι μάλλον οι χειρότερη.Κροκέτες για μωρά υπάρχουν φαντάζομαι αλλά ποιες είναι καλές?
Ευχαριστώ!

Καλημέρα.Μια χαρά είναι οι φωτό και το μικρούλη είναι πανέμορφο.:)
Έχεις δοκιμάσει να τα φέρεις σε σταδιακή επαφή,σιγά σιγά..ώστε να συνηθίσει το ένα το άλλο;Γιατι έχουμε πολλά μέλη και προσωπική εμπειρία(οικογενειακή δηλαδή) που φέραμε γατάκια σε περιβάλλον με σκύλο..και μετά απο κάποιο διάστημα έγιναν τα καλύτερα φιλαράκια..ή στη χειρότερη,δεν πείραζε το ένα το άλλο.Απλά θ'ελει λίγη υπομονή..
Για αποπαρασίτωση θα πρέπει να επισκεφτείς καλύτερα κτηνίατρο για να σου πει αυτός και για τη δόση..γιατί παει με τα κιλά.
Οντως οι φρισκις είναι απο τις χειρότερες.Μια κάλη τροφή για μικρά είναι αυτή της royal canin για μωρά.Την έχουν όλα τα κτηνιατρεία.:)

είναι λίγο δύσκολο να βρω γιατρο σήμερα αλλά θα προσπαθήσω.απλώς για τα εξωτερικά παράσιτα ήθελα να ξέρω τί κάνει για μωρά ώστε να το ζητήσω από pet shop.

Απάντηση: Γατάκι ενός μηνός άμεση φιλοξενία;;

Τελικά βρήκα κτηνίατρο,πήρα πάστα,σπρέυ,τροφή και άμμο..πλήρης εξοπλισμός εκτός από ένα ονυχοδρόμιο που μας λείπει ακόμα ..αν υπάρχει κάνένα δανεικο ευχαρίστως :P
η σκυλίτσα μου τα πάει καλά με το γατάκι.και το μικρό την έχει πάρει για μαμά του γιατί το γλυφει συνέχεια.Αφού προσπάθησε να θηλάσει κιόλας..Να βλέπατε τα μούτρα της σκυλίτσας μου.Σα να έλεγε "τί κάνει τούτο εδώ??" ..είδα το σκυλί μου σε αμηχανία!!από την άλλη αυτή θέλει να παίξει μαζί του αλλά το πιέζει,παίζει έντονα.
Για φιλοξενία νομίζω ότι τα καταφέρνω (οπότε αν μπορούμε να αλλάξουμε τον τίτλο και να βάλουμε κάτι σας "χαρίζεται γατούλης ενός μηνός") θα ήταν καλύτερο.ευχαριστώ!

Κοιτάξτε ξάπλες στον ήλιο που κάνει ο αντρουλης μου..Βεβαια είναι από τις λίγες στιγμές που ξεφεύγει από την περιέργη σκυλίτσα μου και καταφέρνει να ξαπλώσει.Για αυτο θέλω να τον δώσω,θεωρώ ότι δεν ηρεμεί παρά μόνο όταν το απομονώσω κάπου.Και δεν μου αρέσει καθόλου.θέλει παρεούλα το μαναράκι μου...
P094501_12-06-11.jpg

ακόμα δεν έχουμε βρει σπιτάκι..μα γιατί ???δε σας αρέσουμε??Θαυμάστε κορμοστασιά και είμαι μια σταλίτσα ακόμα..Φανταστείτε όταν θα μεγαλώσω και θα γίνω γατος τρομερός!!
P1659_13-06-11.jpg
gataki_110611jpg.jpg

Μην απελπίζεσαι θέλει λίγο υπομονή βάλε και αλλού αγγελίες. Δεν έχεις σκεφτεί να το κρατήσεις εγώ έχω φίλο που έχει ένα σκυλάκι θεόρατο το οποίο κάνει παρέα με έναν γατούλη. Μπορεί να πιστεύεις ότι το γατάκι στρεσάρετε αλλά πραγματικά άμα του δώσεις λίγο χρόνο ακόμη θα δεις ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και μέχρι που θα κοιμούνται και μαζί. Μην νομίζεις και όταν λείπετε από το σπίτι και η σκυλίτσα σου μια παρεούλα θα την θέλει. Είναι πάρα πολλά μέλη που έχουν και σκυλάκια και γατάκια τα οποία συμβιώνουν μια χαρά. Τα σκυλάκια δέχονται πολύ πιο εύκολα τα γατάκια για συγκατοίκηση. Το αντίστροφο είναι συνήθως πολύ δύσκολο! Και να σου πω κάτι το στρες που θα έχει περάσει το γατάκι μόνο του στο δρόμο είναι πολύ χειρότερο εννοώ χωρίς φαί χωρίς φροντίδα. Δυστυχώς φύση πλέον δεν υπάρχει και τα αδέσποτα ταλαιπωρούνται πάρα πολύ. Πάντως μπράβο σου που το μάζεψες να το βοηθήσεις.

καλησπέρα,στην παρούσα φάση το γατάκι είναι φιλοξενούμενος διότι δυστυχώς δε μένω σε δικό μου σπίτι αλλά ακόμα στο πατρικό.Υπάρχει άμεση προοπτική μετακόμισης αλλά δεν ξέρω σε καμία περίπτωση πώς θα είναι η νέα μου ζωή οπότε θέλω να κάνω το ένα βήμα μετά το άλλο..Η σκυλίτσα μου τα πάει αρκετά καλά με το γατάκι αν και ακόμα χωρίζουν όταν εγώ δεν είμαι κοντά.Οπότε πιστεύω ότι με τον καιρό θα συμβίωναν μια χαρα..
Σε καμία περίπτωση όμως δε θέλω να φτάσω στο σημείο να πω είτε πάει σε σπίτι είτε το αφήνω στον δρόμο.Για αυτό και ψάχνω σπιτάκι πριν δυσκολέψουν τα πράγματα.

καλησπέρα,ο γατούλης υιοθετήθηκε από μία κοπέλα που τον ερωτεύτηκε παράφορα :D.Της σύστησα να μπει στο φορουμ να μάθει ό,τι χρειαστεί για τον νέο της φίλο.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back