konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η konstans έγραψε: #1 03-06-10 22:31 Η γατούλα της φωτογραφίας είναι περίπου 2 ετών στειρωμένη. Φιλοξενείται προσωρινά σε κτηνιατρείο και ψάχνει να βρει μια μόνιμη οικογένεια που θα την αγαπήσει. Είναι πολύ τρυφερό και γλυκό πλάσμα και αποζητά την ανθρώπινη παρουσία. Αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στη φροντίδα που χρειάζεται μια γατούλα τέτοιας ράτσας, καλέστε στο 210 9966054. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 00:58 Η Cloud and Snow: #2 04-06-10 00:58 Αου-ουυ!! Τι κουκλάρα ειν αυτή??? Και επειδη ειναι ασπρη, ειναι περσική και πέκι-φεης λουκουμάκι και θα γινει αναρπαστη, να πουμε εν συντομια μερικες απαραιτητες συμβουλές... Οι περσικές ειναι γατες μόνο για μεσα στο σπίτι. Ούτε για αυλή, ουτε για ταράτσα ουτε για ακαλυπτο γιατι ειναι πολυ ευκολο να βγουν στο δρόμο και να χαθουν. Χρειαζονται καθημερινά χτενισμα και καθάρισμα στα ματάκια γιατι δακρίζουν. Μπανάκι καθε ενα-δυο μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Η evelynkar: #3 04-06-10 01:00 ιδια με τον γατουλη που ειχα μικρη..αν μπορουσα αμεσως θα την επαιρνα(αδυναμιες ειναι αυτες ) καλη τυχη να εχει απο δω κ μπρος η κουκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:09 Η Voula έγραψε: #4 04-06-10 09:09 Έβελυν αυτό είναι το πλάσμα που νόμιζε ότι θα το πάρουμε μαζί μας. Την χάιδευα και σκεφτόμουνα τι αμαρτίες πληρώνουν αυτές οι ψυχούλες για τα ανθρώπινα λάθη. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σε μια μόνιμη αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:16 Η moukelis έγραψε: #5 04-06-10 09:16 Ψυχουλα μου...μακαρι να βρει ενα σπιτι συντομα,ειναι μια κουκλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:17 Η Voula έγραψε: #6 04-06-10 09:17 Παιδιά όποιος μπορεί ας την προωθήσει και μέσω fb. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:45 Η avtwvia έγραψε: #7 04-06-10 09:45 Eιναι τελεια θα δωθει αμεσως!! Οταν ειχαν παρατησει την περσικη εξω απο το κτηνιατρειο και βαλαμε αγγελιες για 3 μηνες μετα επαιρναν τηλ για να την υιοθετησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:52 Η aporw έγραψε: #8 04-06-10 09:52 Αχ ειναι κουκλαααα!! Καλη τυχη ομορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #9 04-06-10 10:27 Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η γατούλα της φωτογραφίας είναι περίπου 2 ετών στειρωμένη. Φιλοξενείται προσωρινά σε κτηνιατρείο και ψάχνει να βρει μια μόνιμη οικογένεια που θα την αγαπήσει. Είναι πολύ τρυφερό και γλυκό πλάσμα και αποζητά την ανθρώπινη παρουσία. Αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στη φροντίδα που χρειάζεται μια γατούλα τέτοιας ράτσας, καλέστε στο 210 9966054. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 00:58 Η Cloud and Snow: #2 04-06-10 00:58 Αου-ουυ!! Τι κουκλάρα ειν αυτή??? Και επειδη ειναι ασπρη, ειναι περσική και πέκι-φεης λουκουμάκι και θα γινει αναρπαστη, να πουμε εν συντομια μερικες απαραιτητες συμβουλές... Οι περσικές ειναι γατες μόνο για μεσα στο σπίτι. Ούτε για αυλή, ουτε για ταράτσα ουτε για ακαλυπτο γιατι ειναι πολυ ευκολο να βγουν στο δρόμο και να χαθουν. Χρειαζονται καθημερινά χτενισμα και καθάρισμα στα ματάκια γιατι δακρίζουν. Μπανάκι καθε ενα-δυο μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Η evelynkar: #3 04-06-10 01:00 ιδια με τον γατουλη που ειχα μικρη..αν μπορουσα αμεσως θα την επαιρνα(αδυναμιες ειναι αυτες ) καλη τυχη να εχει απο δω κ μπρος η κουκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:09 Η Voula έγραψε: #4 04-06-10 09:09 Έβελυν αυτό είναι το πλάσμα που νόμιζε ότι θα το πάρουμε μαζί μας. Την χάιδευα και σκεφτόμουνα τι αμαρτίες πληρώνουν αυτές οι ψυχούλες για τα ανθρώπινα λάθη. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σε μια μόνιμη αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:16 Η moukelis έγραψε: #5 04-06-10 09:16 Ψυχουλα μου...μακαρι να βρει ενα σπιτι συντομα,ειναι μια κουκλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:17 Η Voula έγραψε: #6 04-06-10 09:17 Παιδιά όποιος μπορεί ας την προωθήσει και μέσω fb. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:45 Η avtwvia έγραψε: #7 04-06-10 09:45 Eιναι τελεια θα δωθει αμεσως!! Οταν ειχαν παρατησει την περσικη εξω απο το κτηνιατρειο και βαλαμε αγγελιες για 3 μηνες μετα επαιρναν τηλ για να την υιοθετησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:52 Η aporw έγραψε: #8 04-06-10 09:52 Αχ ειναι κουκλαααα!! Καλη τυχη ομορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #9 04-06-10 10:27 Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αου-ουυ!! Τι κουκλάρα ειν αυτή??? Και επειδη ειναι ασπρη, ειναι περσική και πέκι-φεης λουκουμάκι και θα γινει αναρπαστη, να πουμε εν συντομια μερικες απαραιτητες συμβουλές... Οι περσικές ειναι γατες μόνο για μεσα στο σπίτι. Ούτε για αυλή, ουτε για ταράτσα ουτε για ακαλυπτο γιατι ειναι πολυ ευκολο να βγουν στο δρόμο και να χαθουν. Χρειαζονται καθημερινά χτενισμα και καθάρισμα στα ματάκια γιατι δακρίζουν. Μπανάκι καθε ενα-δυο μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 01:00 Η evelynkar: #3 04-06-10 01:00 ιδια με τον γατουλη που ειχα μικρη..αν μπορουσα αμεσως θα την επαιρνα(αδυναμιες ειναι αυτες ) καλη τυχη να εχει απο δω κ μπρος η κουκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:09 Η Voula έγραψε: #4 04-06-10 09:09 Έβελυν αυτό είναι το πλάσμα που νόμιζε ότι θα το πάρουμε μαζί μας. Την χάιδευα και σκεφτόμουνα τι αμαρτίες πληρώνουν αυτές οι ψυχούλες για τα ανθρώπινα λάθη. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σε μια μόνιμη αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:16 Η moukelis έγραψε: #5 04-06-10 09:16 Ψυχουλα μου...μακαρι να βρει ενα σπιτι συντομα,ειναι μια κουκλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:17 Η Voula έγραψε: #6 04-06-10 09:17 Παιδιά όποιος μπορεί ας την προωθήσει και μέσω fb. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:45 Η avtwvia έγραψε: #7 04-06-10 09:45 Eιναι τελεια θα δωθει αμεσως!! Οταν ειχαν παρατησει την περσικη εξω απο το κτηνιατρειο και βαλαμε αγγελιες για 3 μηνες μετα επαιρναν τηλ για να την υιοθετησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:52 Η aporw έγραψε: #8 04-06-10 09:52 Αχ ειναι κουκλαααα!! Καλη τυχη ομορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #9 04-06-10 10:27 Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιδια με τον γατουλη που ειχα μικρη..αν μπορουσα αμεσως θα την επαιρνα(αδυναμιες ειναι αυτες ) καλη τυχη να εχει απο δω κ μπρος η κουκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:09 Η Voula έγραψε: #4 04-06-10 09:09 Έβελυν αυτό είναι το πλάσμα που νόμιζε ότι θα το πάρουμε μαζί μας. Την χάιδευα και σκεφτόμουνα τι αμαρτίες πληρώνουν αυτές οι ψυχούλες για τα ανθρώπινα λάθη. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σε μια μόνιμη αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:16 Η moukelis έγραψε: #5 04-06-10 09:16 Ψυχουλα μου...μακαρι να βρει ενα σπιτι συντομα,ειναι μια κουκλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:17 Η Voula έγραψε: #6 04-06-10 09:17 Παιδιά όποιος μπορεί ας την προωθήσει και μέσω fb. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:45 Η avtwvia έγραψε: #7 04-06-10 09:45 Eιναι τελεια θα δωθει αμεσως!! Οταν ειχαν παρατησει την περσικη εξω απο το κτηνιατρειο και βαλαμε αγγελιες για 3 μηνες μετα επαιρναν τηλ για να την υιοθετησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:52 Η aporw έγραψε: #8 04-06-10 09:52 Αχ ειναι κουκλαααα!! Καλη τυχη ομορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #9 04-06-10 10:27 Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έβελυν αυτό είναι το πλάσμα που νόμιζε ότι θα το πάρουμε μαζί μας. Την χάιδευα και σκεφτόμουνα τι αμαρτίες πληρώνουν αυτές οι ψυχούλες για τα ανθρώπινα λάθη. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σε μια μόνιμη αγκαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:16 Η moukelis έγραψε: #5 04-06-10 09:16 Ψυχουλα μου...μακαρι να βρει ενα σπιτι συντομα,ειναι μια κουκλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:17 Η Voula έγραψε: #6 04-06-10 09:17 Παιδιά όποιος μπορεί ας την προωθήσει και μέσω fb. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:45 Η avtwvia έγραψε: #7 04-06-10 09:45 Eιναι τελεια θα δωθει αμεσως!! Οταν ειχαν παρατησει την περσικη εξω απο το κτηνιατρειο και βαλαμε αγγελιες για 3 μηνες μετα επαιρναν τηλ για να την υιοθετησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:52 Η aporw έγραψε: #8 04-06-10 09:52 Αχ ειναι κουκλαααα!! Καλη τυχη ομορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #9 04-06-10 10:27 Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψυχουλα μου...μακαρι να βρει ενα σπιτι συντομα,ειναι μια κουκλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:17 Η Voula έγραψε: #6 04-06-10 09:17 Παιδιά όποιος μπορεί ας την προωθήσει και μέσω fb. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:45 Η avtwvia έγραψε: #7 04-06-10 09:45 Eιναι τελεια θα δωθει αμεσως!! Οταν ειχαν παρατησει την περσικη εξω απο το κτηνιατρειο και βαλαμε αγγελιες για 3 μηνες μετα επαιρναν τηλ για να την υιοθετησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:52 Η aporw έγραψε: #8 04-06-10 09:52 Αχ ειναι κουκλαααα!! Καλη τυχη ομορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #9 04-06-10 10:27 Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά όποιος μπορεί ας την προωθήσει και μέσω fb. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:45 Η avtwvia έγραψε: #7 04-06-10 09:45 Eιναι τελεια θα δωθει αμεσως!! Οταν ειχαν παρατησει την περσικη εξω απο το κτηνιατρειο και βαλαμε αγγελιες για 3 μηνες μετα επαιρναν τηλ για να την υιοθετησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:52 Η aporw έγραψε: #8 04-06-10 09:52 Αχ ειναι κουκλαααα!! Καλη τυχη ομορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #9 04-06-10 10:27 Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιναι τελεια θα δωθει αμεσως!! Οταν ειχαν παρατησει την περσικη εξω απο το κτηνιατρειο και βαλαμε αγγελιες για 3 μηνες μετα επαιρναν τηλ για να την υιοθετησουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 09:52 Η aporw έγραψε: #8 04-06-10 09:52 Αχ ειναι κουκλαααα!! Καλη τυχη ομορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #9 04-06-10 10:27 Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ ειναι κουκλαααα!! Καλη τυχη ομορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #9 04-06-10 10:27 Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #10 04-06-10 10:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:02 Η μαριτινα έγραψε: #11 04-06-10 12:02 voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:07 Η Voula έγραψε: #12 04-06-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο θα την βουταγα τωρα αμεσως!! αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!! αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη? Click για ανάπτυξη... Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η moukelis έγραψε: #13 04-06-10 12:12 Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:16 Η μαριτινα έγραψε: #14 04-06-10 12:16 νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη 2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας ) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:17 Η μαριτινα έγραψε: #15 04-06-10 12:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι. Click για ανάπτυξη... για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #16 04-06-10 12:20 Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:32 Η aporw έγραψε: #17 04-06-10 12:32 παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Η μαριτινα έγραψε: #18 04-06-10 12:55 οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpasma Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Η yasmin1gr: #19 04-06-10 23:36 Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 08:26 Η konstans έγραψε: #20 05-06-10 08:26 Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη. Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.