Χαρίζεται γατούλα Περσίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Η γατούλα της φωτογραφίας είναι περίπου 2 ετών στειρωμένη.
Φιλοξενείται προσωρινά σε κτηνιατρείο και ψάχνει να βρει μια μόνιμη οικογένεια που θα την αγαπήσει. Είναι πολύ τρυφερό και γλυκό πλάσμα και αποζητά την ανθρώπινη παρουσία.
Αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στη φροντίδα που χρειάζεται μια γατούλα τέτοιας ράτσας, καλέστε στο 210 9966054.
100_0878.jpg

100_0876.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface: Αου-ουυ!! Τι κουκλάρα ειν αυτή???
Και επειδη ειναι ασπρη, ειναι περσική και πέκι-φεης λουκουμάκι και θα γινει αναρπαστη, να πουμε εν συντομια μερικες απαραιτητες συμβουλές...

Οι περσικές ειναι γατες μόνο για μεσα στο σπίτι. Ούτε για αυλή, ουτε για ταράτσα ουτε για ακαλυπτο γιατι ειναι πολυ ευκολο να βγουν στο δρόμο και να χαθουν.

Χρειαζονται καθημερινά χτενισμα και καθάρισμα στα ματάκια γιατι δακρίζουν. Μπανάκι καθε ενα-δυο μήνες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ιδια με τον γατουλη που ειχα μικρη..αν μπορουσα αμεσως θα την επαιρνα(αδυναμιες ειναι αυτες;) ) καλη τυχη να εχει απο δω κ μπρος η κουκλα!!!

Έβελυν αυτό είναι το πλάσμα που νόμιζε ότι θα το πάρουμε μαζί μας. Την χάιδευα και σκεφτόμουνα τι αμαρτίες πληρώνουν αυτές οι ψυχούλες για τα ανθρώπινα λάθη.
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σε μια μόνιμη αγκαλιά.

Ψυχουλα μου...μακαρι να βρει ενα σπιτι συντομα,ειναι μια κουκλα.

Παιδιά όποιος μπορεί ας την προωθήσει και μέσω fb.

Eιναι τελεια θα δωθει αμεσως!! Οταν ειχαν παρατησει την περσικη εξω απο το κτηνιατρειο και βαλαμε αγγελιες για 3 μηνες μετα επαιρναν τηλ για να την υιοθετησουν.;)

Αχ ειναι κουκλαααα!!:redface::redface::redface::redface:
Καλη τυχη ομορφη!!!:clapup::clapup::clapup:

Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα.

Βουλιτσα ειναι εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη;Θα τη βαλω εγω FB τωρα.

Ναι Δωράκι είναι. Ευχαριστούμε πολύ:)

voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο:mad: θα την βουταγα τωρα αμεσως!!:redface: αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!!:( αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη?

voula μου ειναι μια κουκλα! αχ παναγια μου κ την ερωτευτηκα.αν δεν ειχα προβλημα με το αεροπλανο που μου επιτρεπουν μονο ενα κατοικιδιο:mad: θα την βουταγα τωρα αμεσως!!:redface: αχ γιατι μας το εκανες αυτο!!!!:( αχ θα σκασω κ θελω να εχει μια παρεα η σοραγια μου, θα περναγε ζαχαρη μαζι μας ειμαι σιγουρη!! τι χαρακτηρας ειναι??? ειναι ηρεμη?

Μαριτίνα είναι ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, χουρχουριάρικο που ζητά απεγνωσμένα παρέα:/:
Επειδή βλέπω ότι είσαι σχετικά κοντά (Ν.Σμύρνη), το κτηνιατρείο στο οποίο φιλοξενείται είναι Αργυρούπολη. Θα ήθελες να την δεις ? Μήπως κάποιος άλλος φίλος σου ή συγγενής ενδιαφέρεται ?

Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι.

νεα σμυρνη μενω αλλα πηγαινοερχομαι επειδη σπουδαζω μυτιληνη ! μολις γυρισα στο νησι για εξεταστικη :(2 ιουλιου θα γυρισω πισω, μιλησα με την μαμα μου και θα το σκεφτει μηπως την παρουμε εμεις η καποιος συγγενης, θα ρωτησω και το αγορι μου (τον μπαμπα της σοραγιας :P) μπορει κ αυτος να τρελαθει με το που την δει! γενικα θα το προωθησω το ανεβασα το λινκ και στο φεισμπουκ.

Μαριτινα κι εγω εμενα σε νησι με αεροδρομιο περσι,οσες φορες ειχα τις γατουλες μου μαζι ταξιδευα με το καραβι.

για μενα δεν ειναι κοπος το καραβι ισα ισα κ πιο φθηνο! πριν την σοραγια ταξιδευα με καραβι,αλλα στο καραβι το γατι τοσες ωρες σε ενα κλουβι δεν θα αντεξει.. και χωρις τουαλετα?:hmm:

Μια χαρα αντεχουν,εμας ηταν δωδεκα ωρες το ταξιδι και δεν ειχαμε προβλημα.Μονο τα μωραια λιγο ταλαιπωρουνται,αλλα μια φορα που χρειαστηκε να τα μεταφερουμε τα ειχαμε με τη μαμα τους και δεν ειχαν κανενα θεμα.

παντως αν τελικα αποφασισεις να την υιοθετησεις θα στην προσεχω εγω μεχρι τις 2 Ιουλιου που θα γυρισεις!:):):)

οκ βλεπουμε.αν δεν βρεθει κανενας αλλος κ αποφασισουμε τελικα αν και δυσκολο, ιδωμεν:P

Δεν καταλαβα αν ειναι στειρωμενη ειναι? α οχ καλο ειναι να δωθει στειρωμενη. Αν θελετε μπορουμε να βοηθησουμε σαν γατοομαδα αθηνας 6979780445 (2-4μμ) για τον ελεγχο και προωθηση

Το πρώτο πράγμα που γράφει η αγγελία είναι ότι είναι στειρωμένη;).
Όσο για τη προώθηση, ειδικά γι' αυτήν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, ευχαριστούμε πάντως.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back