marilou13
Νεοφερμένο μέλος
ειναι πανεμορφη, πολυ γλυκος χαρακτηρας, μαθημενη με αλλα γατακια και κυριως παιδια. χαριζετε μονο σε φιλοζωο και μονο για μεσα σε σπιτι. καταλαβαινετε οι κινδυνοι εξω για μια κουφη γατουλα που εχει μαθει κιολας μεσα σε σπιτι ειναι πολλοι. κατα προτημηση σε σπιτι με κι'αλλο γατακι αφου θα μπορει να ειναι τα "αφτια" της. ειναι τσιπαρισμενη, εχει pedigree μιας και ειναι απο εκτροφειο, πληρες εμβολιασμενη με βιβλιαριο υγειας και εχει παρει και μια μικρη διακρηση σε εκθεση γατας....εχασε απο τον αδελφο της!
οποιος ενδιαφερετε σοβαρα ας επικοινωνησει μαζι μου στο 6939 633 781Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Naughty_angel
Νεοφερμένο μέλος
Ανεβασε κι αλλες φωτο αν μπορεις απο το κουκλι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marilou13
Νεοφερμένο μέλος
εδω και αλλες φωτο της gabriellas
Συνημμένα
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

marilou13
Νεοφερμένο μέλος
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
marilou13
Νεοφερμένο μέλος
τελος παντον μου ειχε πει να της την στειλω πισω και να μου επιστρεψει τα χρηματα αλλα δεν ηθελα να την εγκαταλειψω επειδη ηταν κουφη, αφου κατα τ'αλλα ειναι ενα εκπληκτικο και γλυκητατο πλασμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
marilou13
Νεοφερμένο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τωρα ειδα το ποστ σου...με καραβι..πιο ευκολη ειναι η μεταφορα μου φαινεται..
οσο για τους γονεις..καλε;;λογαριασμο θα δωσεις..ποσες γατες θα εχεις;
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καλύτερο θα ήταν να ταξιδέψω με καράβι το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο για να την πάρω, αν τελικά συμφωνεί και η marilou
marilou13
Νεοφερμένο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
marilou13
Νεοφερμένο μέλος
σου εστειλα και εμειλ!

marina289
Περιβόητο μέλος
Δημητρούλα μου αχ,αχ,αχ Δημητρούλα μου πάρτην την κούκλα! Και εμένα οι γονείς έχουν θέμα με την ύπαρξη τριών γατιών (αφού δεν έχω και παιδιά το θεωρούν δείγμα γεροντοκοριάς...) Σκέψου ότι τσάκωσα τη μάνα μου τις προάλλες να λέει σε γνωστό ότι έχω 2 γάτες. ¨Τί δύο ρε μαμά! 3 γάτες έχω!¨ -¨εεεεε, ντράπηκα να του έλεγα τρεις του ανθρώπου, τί να του πω; Ότι έχω μια τρρρελλή κόρη που έχει γεμίσει το σπίτι γάτες;......¨ (τί να της πεις)
Πάντως Δημητρούλα και Μarilou αν χρειαστεί κάποιος για προσωρινή φιλοξενία της γατούλας, προσφέρομαι! Θέλω να πάει στην Δήμητρα η γατούλα, ξέρω πως θα είναι η καλυτερότερη γατομαμά και θα έχει και πολύ καλά γατοαδελφάκια!

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Δημητρούλα μου αχ,αχ,αχ Δημητρούλα μου πάρτην την κούκλα! Και εμένα οι γονείς έχουν θέμα με την ύπαρξη τριών γατιών (αφού δεν έχω και παιδιά το θεωρούν δείγμα γεροντοκοριάς...) Σκέψου ότι τσάκωσα τη μάνα μου τις προάλλες να λέει σε γνωστό ότι έχω 2 γάτες. ¨Τί δύο ρε μαμά! 3 γάτες έχω!¨ -¨εεεεε, ντράπηκα να του έλεγα τρεις του ανθρώπου, τί να του πω; Ότι έχω μια τρρρελλή κόρη που έχει γεμίσει το σπίτι γάτες;......¨ (τί να της πεις)
Πάντως Δημητρούλα και Μarilou αν χρειαστεί κάποιος για προσωρινή φιλοξενία της γατούλας, προσφέρομαι! Θέλω να πάει στην Δήμητρα η γατούλα, ξέρω πως θα είναι η καλυτερότερη γατομαμά και θα έχει και πολύ καλά γατοαδελφάκια!
Μαρινάκι, είμαστε ίδια περίπτωση! Χαίρομαι που υπάρχει κάποιος που με συναισθάνεται.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool