Χαρίζεται γατούλα maine coon

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

marilou13

Νεοφερμένο μέλος

Η marilou13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
χαριζετε γατουλα maine coon. ειναι 9 μηνων, ολολευκη κουκλα, στειρωμενη, εμβολιασμενη και πολυ γλυκια χαδιαρα. το μονο της "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι κουφη. :( ειναι πανεμορφη, πολυ γλυκος χαρακτηρας, μαθημενη με αλλα γατακια και κυριως παιδια. χαριζετε μονο σε φιλοζωο και μονο για μεσα σε σπιτι. καταλαβαινετε οι κινδυνοι εξω για μια κουφη γατουλα που εχει μαθει κιολας μεσα σε σπιτι ειναι πολλοι. κατα προτημηση σε σπιτι με κι'αλλο γατακι αφου θα μπορει να ειναι τα "αφτια" της. ειναι τσιπαρισμενη, εχει pedigree μιας και ειναι απο εκτροφειο, πληρες εμβολιασμενη με βιβλιαριο υγειας και εχει παρει και μια μικρη διακρηση σε εκθεση γατας....εχασε απο τον αδελφο της! :) οποιος ενδιαφερετε σοβαρα ας επικοινωνησει μαζι μου στο 6939 633 781

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0749.jpg
    IMG_0749.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 620
Τι κούκλα!! Αμέσως θα βρει σπιτάκι :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ κουκλι μου!!! ΜΑκαρι να μπορουσα να την παρω... φφφφ.... πω πω δελεαρ!!! Κι αν επιτρεπεται γιατι την χαριζετε??

Ανεβασε κι αλλες φωτο αν μπορεις απο το κουκλι!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ειναι πραγματι κουκλα....και πολυ γλυκια. διστυχοσ πρεπει να την δωσω λογο μετακομισεισ! προσπαθησα να βρω καποιον δικο μου ανθρωπο να την δωσω αλλα κανενας δεν ενδιαφερετε, οποτε σκεφτηκα να βαλω εδω αγγελια που ειναι μονο για γατοφιλους. δεν εχω βαλει αλλου αγγελια....

εδω και αλλες φωτο της gabriellas

Συνημμένα

• IMG_0752.jpg
    IMG_0752.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 125
  • IMG_0742.jpg
    IMG_0742.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 175
  • IMG_0753.jpg
    IMG_0753.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 80
Είναι πάρα πολύ όμορφη,τι κι'αν είναι κουφή,αν βρεί(που θα βρεί!) σπιτάκι με περίσσεια αγάπη,το προβλημα της ακοής δεν θα είναι καν πρόβλημα.Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι?

Από το πρωί που είδα την αγγελία έχω ξετρελαθεί! Τη βλέπω ξανά και ξανά την όμορφη Gabriella! Μένω όμως Ρόδο:(

εχεις απολυτο δικιο stragonitsaaa....δεν εχει κανενα προβλημα επειδη ειναι κουφη. ειναι τρισχαριτωμενη και υγειεστατη. ισα ισα που ειναι και πιο θαραλεα απο τα αλλα γατακια, δεν φοβαται το μπανιο, την ηλεκτρικη σκουπα και ειναι πολυ ηρεμη με τα παιδια μας και αλλα γατακια. ειμαστε στην περιοχη της ανοιξης, αθηνα.

Κουκλίτσα είναι!!!!! Μην σε ανησυχεί θα βρει σίγουρα σπιτάκι!!!!

.....μακαρι ελενη, πολυ στεναχωριεμαι που πρεπει να την δωσω, ευχομαι τουλαχιστον να παει καπου και να περναει καλυτερα απο ποτε! οταν την πηρα δεν ηξερα οτι ηταν κουφη, μολισ το αντιλιφθηκα επικοινωνησα με την εκτροφεα της στη βουλγαρια και της το ειπα, μου ειπε οτι δεν το ειχε καταλαβει :hmm: τελος παντον μου ειχε πει να της την στειλω πισω και να μου επιστρεψει τα χρηματα αλλα δεν ηθελα να την εγκαταλειψω επειδη ηταν κουφη, αφου κατα τ'αλλα ειναι ενα εκπληκτικο και γλυκητατο πλασμα.

Πολύ θα ήθελα να την υιοθετήσω, αλλά πως θα μπορούσε να γίνει η μεταφορά στη Ρόδο;

αχ βρε δημητρα....τι να σου πω? δεν ξερω....ειναι και μακρυα να κανει τοσο ταξιδι μονη της...θα φρικαρει! κριμα, και φαινεσαι καλη γατομανουλα :-(

Θα φανεί αστείο και θα γελάει όλος ο κόσμος μαζί μου...αλλά αύριο τυχαίνει να πετάω Αθήνα και επιστρέφω Ρόδο τη Δευτέρα το απογευματάκι. Το πρόβλημα μου είναι πως θα αποκρύψω από τους γονείς μου ότι κουβαλάω και τρίτη γάτα σπίτι, διότι αυτοί θα με πάνε στο αεροδρόμιο τη Δευτέρα. Επίσης, δεν έχω ξαναταξιδέψει αεροπορικώς με γάτα. Υποθέτω πως θα πρέπει να δουν το βιβλιάριό της. Θα έπρεπε επίσης να είχε αναφερθεί από πριν στο εισιτήριο που έχω βγάλει?

Βρε παιδια..ενα ταξιδακι ισως;Δημητρα..αν τη θες..ενα ταξιδι ειναι...:)

Τωρα ειδα το ποστ σου...με καραβι..πιο ευκολη ειναι η μεταφορα μου φαινεται..
οσο για τους γονεις..καλε;;λογαριασμο θα δωσεις..ποσες γατες θα εχεις;

Δε φαντάζεσαι τι μουρμούρα! Αν είναι να την πάρω θα πρέπει να την πάρω κρυφά...

Το καλύτερο θα ήταν να ταξιδέψω με καράβι το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο για να την πάρω, αν τελικά συμφωνεί και η marilou

αχ βρε δημητρα...δεν εχω ιδεα. ειναι και μεγαλο ταξιδι να το κανει μονη της...θα φρικαρει! κριμα και φαινεσαι καλη γατομανουλα :-(

Δε θα το έκανε μόνη της, θα ανέβαινα εγώ να την παραλάβω. Θα σου τηλεφωνήσω αύριο καλύτερα. Καληνύχτα!

α, ετσι ναι...το συζηταμε. οκ περιμενω τηλ..καληνυχτα

σου εστειλα και εμειλ! :D

Μarilou ουφ, αχ, τί μας κάνεις!!! Σήμερα το πρωϊ είχα υπόταση και υπογλυκαιμία, ψιλοζαλιζόμουν λόγω ζέστης, αλλά με το που είδα την πριγκίπισσα μου έφυγαν όλα!!!!
Δημητρούλα μου αχ,αχ,αχ Δημητρούλα μου πάρτην την κούκλα! Και εμένα οι γονείς έχουν θέμα με την ύπαρξη τριών γατιών (αφού δεν έχω και παιδιά το θεωρούν δείγμα γεροντοκοριάς...) Σκέψου ότι τσάκωσα τη μάνα μου τις προάλλες να λέει σε γνωστό ότι έχω 2 γάτες. ¨Τί δύο ρε μαμά! 3 γάτες έχω!¨ -¨εεεεε, ντράπηκα να του έλεγα τρεις του ανθρώπου, τί να του πω; Ότι έχω μια τρρρελλή κόρη που έχει γεμίσει το σπίτι γάτες;......¨ (τί να της πεις)
Πάντως Δημητρούλα και Μarilou αν χρειαστεί κάποιος για προσωρινή φιλοξενία της γατούλας, προσφέρομαι! Θέλω να πάει στην Δήμητρα η γατούλα, ξέρω πως θα είναι η καλυτερότερη γατομαμά και θα έχει και πολύ καλά γατοαδελφάκια!:)

Κορίτσια αν χρειάζεστε προσωρινή φιλοξενία και γω μπορώ να βοηθήσω:)

Δημητρούλα μου αχ,αχ,αχ Δημητρούλα μου πάρτην την κούκλα! Και εμένα οι γονείς έχουν θέμα με την ύπαρξη τριών γατιών (αφού δεν έχω και παιδιά το θεωρούν δείγμα γεροντοκοριάς...) Σκέψου ότι τσάκωσα τη μάνα μου τις προάλλες να λέει σε γνωστό ότι έχω 2 γάτες. ¨Τί δύο ρε μαμά! 3 γάτες έχω!¨ -¨εεεεε, ντράπηκα να του έλεγα τρεις του ανθρώπου, τί να του πω; Ότι έχω μια τρρρελλή κόρη που έχει γεμίσει το σπίτι γάτες;......¨ (τί να της πεις)
Πάντως Δημητρούλα και Μarilou αν χρειαστεί κάποιος για προσωρινή φιλοξενία της γατούλας, προσφέρομαι! Θέλω να πάει στην Δήμητρα η γατούλα, ξέρω πως θα είναι η καλυτερότερη γατομαμά και θα έχει και πολύ καλά γατοαδελφάκια!

Μαρινάκι, είμαστε ίδια περίπτωση! Χαίρομαι που υπάρχει κάποιος που με συναισθάνεται.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back