Αννα Α.
Νεοφερμένο μέλος
H Zoυζούνα είχε ψυχολογικά στην αρχή γιατί είχε μείνει στο δρόμο καιρό. Ήταν πετσί και κόκκαλο και ξεμαλλιασμένη. Της έκανα όλες τις εξετάσεις, την στείρωσα, την εμβολίασα και σιγά σιγά πάχυνε και άλλαξε εντελώς χαρακτήρα. Είναι πια ήρεμη, πιστή, τη χαιδεύεις και σου μιλάει, χουρχουρίζει και μόνο που βρίσκεται δίπλα σου, όλο το βράδυ μπορεί να κοιμάται αγκαλιά σου. Στην πραγματικότητα θέλω να την κρατήσω αλλά έχω και άλλα γατιά που τα μάζεψα από το δρόμο και που δεν τα παίρνει κανείς. Τα έχω επίσης βάλει σε αγγελία. Άρα αναγκαστικά, αφού οι άνθρωποι προτιμούν τις ράτσες, μόνο αυτή μπορεί να δοθεί. Δεν μπορώ να 'εχω τόσες γάτες.. σε διαμέρισμα. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να δώσω και κάποιο από τα άλλα? Ας πούμε, γιατί είναι καλύτερη η Ζουζούνα από το Νάζι? (φωτογραφία)Εμμμ...Περιμένω την Αννα να μου πει περισσότερς λεπτομέριες για την γατούλα....Είναι ήρεμη; Αφήνει τους ανθρώπους να την πλησιάσουν; Είναι μια σοβαρή απόφαση ,θέλω να μάθω περισσότερα ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννα Α.
Νεοφερμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

τι ΖΟΥΖΟΥΝΑ ειναι αυτη???

aporw
Διακεκριμένο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

εχεις βαλει κ αλλου αγγελιες???
αν οχι μπορεις να βαλεις στο aggeliopolis,στη χε...
fanoulalala
Νεοφερμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ακομα τη χαριζεις η δωθηκε???ειναι πανεμορφηηηηηη!!!!!
ενδιαφερεσε??

Αννα Α.
Νεοφερμένο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Καταλαβαίνω απόλυτα ότι επειδή έχεις κι άλλα ζωάκια, προσπαθείς να δώσεις αυτό που ίσως είναι πιο εύκολο.
Όμως και τα άλλα 2 ζουζούνια είναι π-α-ν-ε-μ-ο-ρ-φ-α. Και πάλι μπράβο για ότι έκανες και κάνεις και πάλι εύχομαι η Ζουζούνα να ΄'εχει μια πολύ καλή τύχη.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

κατα τα αλλα ειναι υπεροχη....
Voula
Διάσημο μέλος
2 πραγματα με στεναχωρουν,το οτι ειναι μακρυτριχη και το οτι ειναι λιγο μεγαλη σε ηλικια
κατα τα αλλα ειναι υπεροχη....
Αφροδίτη μου δεν νομίζω ότι αυτά τα δύο που αναφέρεις είναι ανασταλτικοί παράγοντες. Όλα είναι θέμα προσωπικής αντίληψης και ...γούστου
δΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanoulalala
Νεοφερμένο μέλος
tzourtzourini_92@hotmail.comΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanoulalala
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
μενουγια τ γατουλα τη σιαμ ημαλαιων ενδιαφερομαι παντως ;-) για να μη γινει μπερδεμα.. εμενα δε με πειραζει το οτι ειχε τα ψυχολογικα της... θα χαιρομουν παρα πολυ αν τη ειχα...
Απ οτι διαβαζω απο το προφιλ σου τα γατακια που ειχες στο παρελθον ειτε δηλητηριαστηκαν ειτε το σκασανε...που σημαινει οτι προφανως μενουν σε εξωτερικο χωρο ειτε τα ειχες αστειρωτα..(διορθωσε με αν κανω λαθος
) αυτη η γατουλα εχει ταλαιπωρηθει πολυ..αρα κατα την γνωμη μου πρεπει να παει σε ενα σπιτι οπου θα μενει μεσα!
fanoulalala
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool