Χαρίζεται η Ζουζούνα, καθαρόαιμη Σιάμ και Ιμαλαΐων

• Thread starter Thread starter aporw
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ψεματα δε θα πω.. ναι οντς τισ ειχαμε στη αυλη αλλα τη τελευατια τη ειχαμε μεσα στ σπιτι κ μερικεσ φορες πχ τ απογευμα τ βγαζαμε εξω.. αλλα γενικα εκτος σπιτιου δεν εβγαινε... η μια π τ εσκασε εγκατασταθηκε στ γειτονισσα ;P .. οι αλλες ειχαν μαθει να ειναι εξω οποτε εφευγαν απο τ σπιτι κ οπως κατλαβες μασ τις δηλητηριασαν... τωρα οπως θελεις εσυ... παντως θα ηταν σε καλα χερια κ θα την αγαπουσαμε πολυυυ... :)

μα δεν ειναι δικη μου η γατουλα!:):) εγω ειμαι απλα παρατηρητης!:P η κοπελα που την εχει θα αποφασιση!εγω μια παρατηρηση εκανα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κ οσο γ τ σιμπουλα οταν μας τη φερανε ηταν ηδη 3 μηνων.. η κτηινιατρος ειπε οτι τοτε κολησε τ αρρωστια κ δυστιχωσ δε τη προλαβαμε.. ηταν αστειρωτη τοτε.. ισως φταιει κ αυτο... : (

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια ειναι η αληθεια..οτι..γατα που βγαινει εξω..κινδυνευει..απο παρα πολλους παραγοντες...αυτο ..ειναι γεγονος..και δυστυχως δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις..:)

ναι οκ το ξερω... κ δεν ειχες αδικο... αλλα η γατουλα ουτως η αλλως δε θα ηταν ελευθερη στην αυλη πλεον κ ουτε αστειρωτη.. τωρα μαθαμε....;)

Τελοσπαντων! αυτη που θα αποφασισει ειναι η κοπελα που εχει την γατουλα οχι εμεις!:):):)

πραγματι... :(

αννα μου αν θελεις στειλε μ ημαιλ.. :)

ναι οκ το ξερω... κ δεν ειχες αδικο... αλλα η γατουλα ουτως η αλλως δε θα ηταν ελευθερη στην αυλη πλεον κ ουτε αστειρωτη.. τωρα μαθαμε....;)

γενικα μιλαω καλε...οχι για σενα..:)

Αφροδίτη μου δεν νομίζω ότι αυτά τα δύο που αναφέρεις είναι ανασταλτικοί παράγοντες. Όλα είναι θέμα προσωπικής αντίληψης και ...γούστου:)δ

ναι εννοειται οτι για τον εαυτον μου μιλουσα,μακρυτριχη δεν θα ηθελα για τον...προφανη λογο(αν και δεν ειμαι καθετη) και μεγαλη σε ηλικια θα με στεναχωρουσε γιατι δεν θα ειναι παιχνιδιαρα για να παιζει ο σανταμ που ειναι μικρουλης...

Τι έγινε τελικά με την ζουζούνα??? Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον???:):)

Η Ζουζουνα μάλλον είναι ντολφεις περσικό Ιμαλαΐων (seal point) κ δεν είναι σιαμ:hmm: απ όσο μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες. Οπότε ο χαρακτήρας της είναι λογικό να είναι ήρεμος κ αγαπησιάρικος. Εύχομαι πολύ σύντομα να βρει ένα σπιτάκι πάρα πολύ καλό:clapup:

Μέσω αυτών των site κατάφερες να τα δώσεις? Η τιγρούλα στο μεταξύ έχει μεγαλώσει και είναι 8 μηνών. Προφανώς είναι πιο δύσκολο τώρα.

Απάντηση: Χαρίζεται η Ζουζούνα, καθαρόαιμη Σιάμ και Ιμαλαίων

Ναι ευχαριστώ. Θα μπορούσατε να βοηθήσετε στην προώθηση και για τη Ζουζούνα αλλά και για την τιγρούλα (που στο μεταξύ έχει γίνει 8 μηνών)? Σε ποια άλλα site θα μπορούσα να τα βάλω?

Αννα δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι η Ασημίνα (Γιασμην) σου άφησε ένα μνμ για την Ζουζουνα επικοινώνησε μαζί της θα βρεθεί σίγουρα λύση κ ίσως βρεθεί κάτι κ για την τιγρούλα

Ελα τωρα ειδα το μυνημα σου. Καταρχας αν η ζουζουνα ειναι εξω να ξερεις μια κοπελα στην αθηνα μου ζητησε να φιλοξενησει ζωακι και νομιζω θα χαρει να τη φιλοξενησει, θα πρεπει να μιλησω μαζι της φυσικα. Δευτερον αν θελεις νατ6ην κρατησεις εσυ και να κανεις τον ελενχο των γατογονιων και να την πας στο σπιτι της το νεο ( ειδα οτι ενδιαφερθηκαν μερικοι δεν ξερω τι εγινε) ευχαριστως να στην προωθήσουμε παντου φυσικα για εμπειρους ηρεμους γατογονιους και για σπιτι. Θα δεις οτι θα βρεθει γρηγορα ενδιαφερομενος.
Παρε τηλ 6979780445 να συννενοηθουμε

Αυτα μια χαρα δινονται και τα δυο αλλα ειναι το θεμα οπως τα αναπηρακια μας πχ

Παιδιά ας μας πει κάποιος τι έγινε η Ζουζούνα. Πολύ το σκέφτομαι κι αυτό το γατούλι..

Κανενα νεο απο εδω;

Την ειδα και στο fb και ειναι κουκλα!!!Την ειδα και ηθελα να την παρω
Αν επερνα ομως καθε γατα που εβλεπα δεν θα χορουσα εγω στο σπιτι:P:P
Για βιρμανιας μου κανει και εμενα αλλα δεν ειμαι και ειδκικος!!!
Μακαρι να βρει σπιτακι με καλους ανθρωπους

Την προωθουμε απο βδομαδα στη γατοομαδα αθηνας με αφισσακι οποιος θελει να κομμησει να τη βοηθησει ας στειλει μαιλ στο psychanimalia@yahoo.com

Καλή τύχη στη μικρούλα Ζουζούνα! Μοιάζει όντως ράτσας και αυτό ίσως βοηθήσει να υιοθετηθεί νωρίτερα αν και όπως βλέπω από άλλες αγγελίες υπάρχουν και πολλά γατάκια ημερών ή λίγων μηνών και γενικά η ζήτηση δεν είναι και πολύ μεγάλη. Βέβαια με λίγη υπομονή και με πολλές φωτογραφίες η κούκλα θα βρει τους καλύτερους γατογονείς!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back