Χαρίζεται η Θάλεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

stellak

Διάσημο μέλος

Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
Η Θάλεια είναι η γάτα – ηρεμία. Είναι ολόλευκη κι απαλή σα συννεφάκι. Μόνο η ουρίτσα της είναι ριγέ πορτοκαλί με μαύρο και στην άκρη μια πινελιά λευκό. Τα ματάκια της είναι χρυσά και το βλέμμα της γεμάτο τρυφερότητα. Ζυμώνει όταν της μιλάς χαμηλόφωνα, λατρεύει τα χάδια και τις αγκαλιές, προσαρμόζεται παντού και αμέσως, νιαουρίζει μόνο για να γλυκομιλήσει και ξέρει ότι πρέπει να λερώνει μόνο στην άμμο, σαν να ζούσε σε σπίτι όλη της τη ζωή. Είναι περίπου ενός έτους, στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη και σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις για λευχαιμία, aids και περιτονίτιδα. Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα σε σπίτι.
Επικοινωνήστε με τη Στέλλα στο τηλέφωνο 6972864223 ή με email skoutsoukali@hotmail.com
sany0390.jpg

sany0387.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη ομορφούλα!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή της τύχη! είναι πραγματικά όμορφη και έχει απίστευτη ουρά!:clapup:

Πανεμορφη ειναι και ακουγεται κοριτσι για σπιτι!Καλη της τυχη!

Αρχικά να πω ότι στο όνομα δίνω 10 με τόνο !!!
Έπειτα να πω ότι το κορίτσι μας θα έχει σίγουρα 'καλό άστρο΄ Το εγγυάται ο χώρος φιλοξενίας της:)

Η κούκλα Θάλεια, μόλις πλυθεί και "ασπρίσει" , θα είναι από τις πιο όμορφες γάτες, μιας και οι τωρινές φωτογραφίες την αδικούν.
Αναμένουμε λοιπόν;)

Επιβεβαιωνω κι εγω οτι η Θαλίτσα ειναι γατι αλοιφη!!! Ειναι τοοοοοσο καλή και τοσο χουρχουριάρα, ότι και να της πει κανεις εκεινη ζυμωνει όλη την ώρα. Στον αέρα, στο χαλί, στο κρεβατι της... ΟΛΗ την ωρα! Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η συμπεριφορά της. Αυτο το γατι ειναι γεννημενο για να ζει μεσα σε σπιτι.

Όλες οι εξετάσεις της Θάλειας, Aids, λευχαιμία και περιτονίτιδα, βγήκαν καθαρές!:D
Μόλις καθαρίσουμε και τη λευκή μας γούνα, θα είμαστε έτοιμες για σπίτι:clapup:

Aχ, είναι κούκλα! Φοβερή ουρά! :D Την καλύτερη τύχη!! :)

:clapup::clapup::clapup::clapup:

Ξερετε κατι που δεν ξερουμε κυρια Κωνσταντινα;Ειχαμε κανενα νεο;

Όχι καλέ, για τα αποτελέσματα χειροκροτάω;)

:worship::worship::worship:
Κάντε τάματα, σταυρώστε δάχτυλα, κάντε ό,τι πιάνει, τέλος πάντων!
Θαλίτσα μου, θα πας σ'αυτόν που θα σου δώσει τα περισσότερα φιλάκια, εντάξει;:-*

Μήπως χαίρομαι πριν την ώρα μου, όπως πάντα;:yahoo::yahoo:Μαζέψτε με...:worry:

Μακαρι να πανε ολα καλα για την κουκλα,βαλτε τη μας καμια φωτο ακομα να τη χαρουμε πριν γινει αναρπαστη!

Θέλει πλύσιμο, μωρέ Δωράκι, τώρα έχει μια ψιλοΣειριακή απόχρωση, ενώ το χρώμα της είναι λευκό:redface:
Αλλά με την τομή της στείρωσης, δεν είμαστε για βασανιστήρια. Θα βγάλουμε όμως φωτό πριν δοθεί, να θαυμάσετε τα μάτια της που είναι σα φεγγάρια. Τέτοια λαμπερά κίτρινα μάτια είναι σπάνια:)

:worship::worship::worship:
Κάντε τάματα, σταυρώστε δάχτυλα, κάντε ό,τι πιάνει, τέλος πάντων!
Θαλίτσα μου, θα πας σ'αυτόν που θα σου δώσει τα περισσότερα φιλάκια, εντάξει;:-*

Μήπως χαίρομαι πριν την ώρα μου, όπως πάντα;:yahoo::yahoo:Μαζέψτε με...:worry:
αντε γιατί έχω πολύ ανάγκη σήμερα από ένα καλό νέο:clapup:

Καλή τύχη να έχει η όμορφη Θάλεια!!!:P:P:P:D:D:D

Τέτοια λαμπερά κίτρινα μάτια είναι σπάνια:)
Και όλοι γνωρίζουμε ότι τα σπάνια μάτια σπανίζουν :P Καλή τύχη στην όμορφη ζουζούνα!

απ'οτι ξερω η θαλεια δωθηκε:clapup::clapup::clapup:
αν ισχυει,ας κλειδωθει η αγγελια!

Δεν ξέρω από που το ξέρεις αυτό και ζητάς και να κλειδωθεί η αγγελία... Μια υποψήφια μαμά αποφάσισε ότι δεν θα μπορέσει. Η Θάλεια παραμένει διαθέσιμη. Όταν είναι καιρός να κλειδωθεί η αγγελία, θα το πούμε και θα το γιορτάσουμε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back