Χαρίζεται η Θάλεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μιλησα με μια κυρια που ηταν να ερθει να δει μια γατουλα κ μου ειπε οτι τελικα υιοθετησε τη θαλεια...
συγνωμη αν δεν ισχυει:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μιλάμε για την ίδια κυρία, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τους οικείους της, τους οποίους δεν είχε ενημερώσει για την πρόθεσή της να υιοθετήσει τη γάτα (!!!):confused:
Η Θάλεια θα δοθεί σε υπεύθυνο άτομο, και θα περιμένει όσο χρειαστεί για να παρουσιαστεί ο γονιός της. Αξίζει πάντα τον κόπο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον για την ιδια κυρια μιλαμε!
ευχομαι οτι καλυτερο γι'αυτην...
κ παλι συγνωμη:redface::redface:
:redface:

Αν μιλάμε για την ίδια κυρία, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τους οικείους της, τους οποίους δεν είχε ενημερώσει για την πρόθεσή της να υιοθετήσει τη γάτα (!!!):confused:

Να υποθέσω ότι είναι το άτοιμο που την έθελε εδώ και τώρα ? Τι να πω ρε κορίτσια, έχω κουραστεί πάρα πολύ με όλη αυτή την ανευθυνότητα γύρω μου.

Δεν θέλω να βάζω τίτλους σε κανεναν. Αλλα η αλήθεια ειναι ότι δεν περίμενα να προκυψει αυτο το προβλημα.
Τελοσπάντων, η Θαλεια δεν ειναι στο δρόμο, οπότε δεν μας πειράζει να μεινει εδω όσο χρειαστει μεχρι να βρεθει ο κατάλληλος γονίος. Ειναι άλλωστε τόσο καλό γατάκι που δεν με πειράζει να την κρατησω όσο χρειαστει!

Δεν θέλω να βάζω τίτλους σε κανεναν. Αλλα η αλήθεια ειναι ότι δεν περίμενα να προκυψει αυτο το προβλημα.
Τελοσπάντων, η Θαλεια δεν ειναι στο δρόμο, οπότε δεν μας πειράζει να μεινει εδω όσο χρειαστει μεχρι να βρεθει ο κατάλληλος γονίος. Ειναι άλλωστε τόσο καλό γατάκι που δεν με πειράζει να την κρατησω όσο χρειαστει!
Η θάλεια είναι πολύ όμορφο κ καλο γατίδιο κ θα βρει σύντομα κάποιον να την αγαπήσει..ως τότε θέλουμε να δούμε τη μικρή σε καινούργιες πόζες:)

Εχετε δικιο. Λειπουν τα ντοκουμεντα που βεβαιωνουν την ομορφιά της.
Στην παρακάτω φωτο, η Θαλεια ήρθε αντιμετωπη με την ηλεκτρικη σκουπα! Όταν τελειωσα και αφου την εψαχνα σε όλο το σπίτι, την βρηκα εκει.
0034-1.jpg
τρομοκρατημενη και σε κατάσταση αμοκ!

0030-1.jpg

Θα ξαναπω ότι ειναι λιώμα το γατί αυτο. Και ειναι πραγματικά γατί που δεν ήθελε να ειναι έξω.
Κορίτσια δεν θέλει να βγει ουτε στο μπαλκόνι. Δεν της αρεσε το έξω ποτέ μαλλον.:/:
Όπου πηγαινω έρχεται ξωπίσω μου. Ακόμα και στην τουαλέτα να πάω, με περιμενει στην πόρτα.
Ειναι συνεχεια στα πόδια μου και θέλει με τον ένα ή τον αλλο τροπο να με αγγίζει. Ακόμα και όταν απλά κάθομαι, αν δεν της δινω σημασία με σπρώχνει ή με κουτουλάει επιδεικτικά με στυλ "εεε μανταμ ειμαι και εγω εδω!!!"
Πραγματικά το λεω και το εννοώ ότι αυτο το γατάκι θα ειναι τυχερός όποιος το πάρει και θα λυπηθω πολύ να μην την εχω πια κοντά μου.

Αχ αυτό το ζυμαροπατουσάκι:inlove::inlove::inlove:

Ακριβως αυτό. Ζυμωνει και τον αέρα!!!

Πραγματικά το λεω και το εννοώ ότι αυτο το γατάκι θα ειναι τυχερός όποιος το πάρει και θα λυπηθω πολύ να μην την εχω πια κοντά μου.
A ρε Κάτια, υπάρχει άραγε κάποιο ζώο το οποίο φιλόξενησες και δεν λυπήθηκες όταν το ΄δινες ?:/:

A ρε Κάτια, υπάρχει άραγε κάποιο ζώο το οποίο φιλόξενησες και δεν λυπήθηκες όταν το ΄δινες ?:/:

Οχι κανενα. Μόνο την Μπελλα όταν την εδωσα ένιωσα και μια ανακουφηση τολμώ να πω. Αλλα όχι γιατι δεν το αγάπησα αλλα γιατι δεν ημουν αρκετη να ανταπεξελθω σε τετοια υποχρεωση.
Αλλα κάθε ζωάκι που δίνω ειναι καθε μα καθε φορά το ίδιο. Εχει να κανει βεβαια και με το πόσο σε αφήνει αυτο να δεθεις μαζι του. Και το συγκεκριμενο γατι όχι απλα σε αφηνει να δεθεις αλλα σε δενει και χειροπόδαρα κιόλας.

Και το συγκεκριμενο γατι όχι απλα σε αφηνει να δεθεις αλλα σε δενει και χειροπόδαρα κιόλας.

Από αυτή την υιοθεσία περιμένω να με κάνει να ξεχάσω το κακό που έκανα στο Μπόμπυ. Θέλω να βρεθεί ο καλύτερος γονιός που υπάρχει στη γη γι'αυτή τη γάτα.
Κάτια, είσαι η προσωποποίηση της καλοσύνης, σου το λέω και να το ξέρεις!

Από αυτή την υιοθεσία περιμένω να με κάνει να ξεχάσω το κακό που έκανα στο Μπόμπυ

Λες βλακείες και θέλω να σε δείρω (όπως θάθελες και συ να δείρεις εμένα σε αντίστοιχη περίπτωση).
Δεν έκανες κανένα κακό, μόνο καλό θέλησες να κάνεις. Δυστυχώς όμως εσύ, εγώ και πολλοί άλλοι είμαστε αναγκασμένοι να συνυπάρχουμε σε αυτό τον κόσμο, με τέρατα στην ψυχή και στην όψη.

Βρε Στέλλα τι λόγια είναι αυτά που λες. Το κακό δεν το έκανες εσύ στον Μπόμπι. Νομίζεις ότι άμα τον άφηνες εκεί που ήτανε θα είχε πολύ χρόνο ζωής ακόμα? Μην κατηγορείς λοιπόν τον εαυτό σου. Υπάρχουν δυστυχώς καθίκια και πάντα θα υπάρχουν. Σήμερα πάλι έμαθα από μια μαθήτρια μου ότι τους δηλητηριάσαν το σκυλάκι τους στην Κρήτη. Τι να σου πω.Βρωμοκοινωνία. Η θαλείτσα σου εύχομαι να βρει το καλύτερο σπιτάκι:)

Από αυτή την υιοθεσία περιμένω να με κάνει να ξεχάσω το κακό που έκανα στο Μπόμπυ. Θέλω να βρεθεί ο καλύτερος γονιός που υπάρχει στη γη γι'αυτή τη γάτα.
Κάτια, είσαι η προσωποποίηση της καλοσύνης, σου το λέω και να το ξέρεις!

Λες χαζομάρες και θα στο πω κι εγω! Δεν έχεις λόγο να κατηγορεις τον εαυτο σου.
Και εγω δεν κάνω τίποτα περισσότερο απ'ότι θα έκανε ο καθενας απο εδω, αν ειχε διαθεσιμο χωρο.
....ασε που μου μπαινουν και περίεργες ιδεες μ'αυτο το γατι......

Σήμερα γιορτάζουν οι Θάλειες:) (άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε:P)
Θαλίτσα, ξέρω ότι για τη γιορτή σου θα ήθελες μια καλή μανούλα ή έναν καλό πατερούλη. Κι ελπίζω να μπορέσουμε να σου το προσφέρουμε εμείς αυτό το δώρο:)

Ατιμε παπαρατσι, μου το τρόμαξες το κορίτσι μου.:mad:
Καλά αυτό το σημερινό δεν εχει προηγούμενο. Ηρθε η Σοφία - φωτογράφος να μας δει και εμεις τρομάξαμε τόσο που ανεβήκαμε στα ντουλαπια της κουζίνας να κρυφτουμε.:cold:
Κατα τα άλλα, μετα της πηρε λίγη ωρα να με πλησιασει, αλλα το ξεπέρασε και τωρα κοιμαται στα ποδια μου.:D

Και που ειναι οι φωτογραφιες του παπαρατσι;:P

Και που ειναι οι φωτογραφιες του παπαρατσι;:P

Ο παπαρατσι φοβισε το μοντελο του και κρυφτηκε πανω στα νουλαπια και μετα, παραδοσιακα, κατω απο το κρεβατι. Οπότε φωτογραφιες γιοκ!

Η άτιμη η φωτογράφος μπορεί να τρόμαξε την Θαλίτσα αλλά μπήκε κάτω από κρεβάτι για να την βγάλει μια φωτογραφία!! Βέβαια εξαιτίας του φλας βγηκε λίγο στριμένη αλλά είναι μια γλύκα!!!

100_3326.jpg

100_3325.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back