Χαρίζεται η Μυρτώ!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εννοειται τα εξοδα δικα μου.Εχω παρει κι αλλη γατα απο Αθηνα μου τη φερανε με τρενο.Πηγαινε στη σελιδα 8 Χαριζεται ενας απιστευτος ψυχοθεραπευτης με μαγικες ιδιοτητες.Ο Σταθουλης απιστευτος οντως και ιδιος με τη Μυρτουλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας εχω στειλει προσωπικο μηνυμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σου εστειλα μηνυμα δεν ξερω αν το πηρες ειμαι ασχετη ακομα

σας απαντησα :)

Τι έγινε βρε παιδιά....;; υιοθετήθηκε η υπέροχη Μυρτώ....;;;

ναι τη μυρτω την υιοθετησα εγω.βρισκεται στην πτολεμαιδα και θα μεινει για παντα.ειναι υπεροχη γατουλα τη λατρεψαμε ολοι.μπορειτε να κλειδωσετε το θεμα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back