tasa17560
Νεοφερμένο μέλος
Η tasa17560 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
06-02-13
19:37
Εννοειται τα εξοδα δικα μου.Εχω παρει κι αλλη γατα απο Αθηνα μου τη φερανε με τρενο.Πηγαινε στη σελιδα 8 Χαριζεται ενας απιστευτος ψυχοθεραπευτης με μαγικες ιδιοτητες.Ο Σταθουλης απιστευτος οντως και ιδιος με τη Μυρτουλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
07-02-13
15:24
Σας εχω στειλει προσωπικο μηνυμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasa17560
Νεοφερμένο μέλος
Η tasa17560 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
07-02-13
20:16
σου εστειλα μηνυμα δεν ξερω αν το πηρες ειμαι ασχετη ακομα
Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
07-02-13
22:05
σας απαντησα 

kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
08-02-13
11:24
Τι έγινε βρε παιδιά....;; υιοθετήθηκε η υπέροχη Μυρτώ....;;;
tasa17560
Νεοφερμένο μέλος
08-03-13
13:49
ναι τη μυρτω την υιοθετησα εγω.βρισκεται στην πτολεμαιδα και θα μεινει για παντα.ειναι υπεροχη γατουλα τη λατρεψαμε ολοι.μπορειτε να κλειδωσετε το θεμα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki