Χαρίζεται η Ραλλού σε τυχερό γατόφιλο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

le chat noir

Τιμώμενο Μέλος

Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα.
Η Ραλλού είναι ασπρόμαυρο κοριτσάκι με φοβερή μασκούλα 50 περίπου ημερών, που βρέθηκε μόνη, ταλαιπωρημένη, πεινασμένη και στήλη άλατος (μόνο νιαούριζε- δεν πήγαινε ούτε εμπρός ούτε πίσω) σε κεντρικότατο δρόμο της Πάτρας. Πλύθηκε, πήγε σε γιατρό, αποπαρασιτώθηκε εσωτερικά και εξωτερικά και ανέδειξε την εκπληκτική ομορφιά της. Τώρα είναι έτοιμη να δοθεί στον τυχερό που θα αποφασίσει ότι θέλει να την έχει φιλαράκι του για την υπόλοιπη ζωή της και να γελάει με τα υπέροχα παιχνίδια της και τις τσαχπινιές της. Σε δύο εβδομάδες περίπου θα κάνει και τα εμβόλια της και θα είναι πια ένα σωστό κορίτσι για σπίτι.
Θα δοθεί με απαραίτητη προυπόθεση την στείρωση της όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία (μιας και της αρέσει μόνο να παίζει και δεν θα νιώθει έτοιμη να γίνει μανούλα).
Απολαύστε το όμορφο κορίτσι μας (αν τα κατάφερα με τις φωτογραφίες :worry:)
P6041397.JPG

P6041405.JPG

P6041419.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P6041397.JPG
    P6041397.JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 42
  • P6041405.JPG
    P6041405.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 37
  • P6041419.JPG
    P6041419.JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 37
  • P6041397.JPG
    P6041397.JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 42
  • P6041405.JPG
    P6041405.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 37
  • P6041419.JPG
    P6041419.JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 37
αυτο ειναι??? φαινεται μια χαρα, ζωντανεψε!! καλη του τυχη!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kανείς δεν ενδιαφέρεται για εμάς? Γιατί? Μήπως επειδή βρεθήκαμε στον δρόμο, νομίζετε ότι δεν είμαστε κατάλληλες για σπίτι?Κάνετε μεγάλο λάθος. Τώρα που μένουμε σε σπιτάκι και όχι σε παρατημένο γκαράζ, μας αρέσει τόσο πολύ που δεν πρόκειται ποτέ να το εγκαταλείψουμε. Για αυτό δώστε μας μια ευκαιρία..
Δείτε και άλλες όμορφες φωτογραφίες μας και σημειώστε ότι είμαστε από τα πιο παιχνιδιάρικα γατιά όλων των εποχών.

Συνημμένα

• P6130948.JPG
    P6130948.JPG
    985,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • P6131026.JPG
    P6131026.JPG
    639,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • P6130956.JPG
    P6130956.JPG
    792,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P6130971.JPG
    P6130971.JPG
    804,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P6131015.JPG
    P6131015.JPG
    706,5 KB · Εμφανίσεις: 30
Ειναι οντως ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!:D καλη του τυχη..

Μακάρι πουπουλίνα μου. Μας το ζήτησαν για εντός-εκτός σπιτιού και χωρίς να στειρωθεί (παρ' ότι έχω δεσμευτεί ότι θα αναλάβω τα έξοδα-εννοείται) και δεν θέλουμε να το δώσουμε. Προσπαθούμε πολύ να το αποφύγουμε, αλλά δεν βλέπω και τίποτα. Έχει πέσει και σε περίοδο με τόσα πολλά μικρούλια. Ελπίζω ένας φοβερός γάτο-εξαρτημένος να μας το ζητήσει.

Εχεις δικιο...ουτε και εγω θα το εδινα σε τετοια περιπτωση που αναφερεις.Πρωτον γιατι βλεπεις τι γινεται με τις γατες που βγαινουν ΚΑΙ εξω...πολυ ζωη..ΔΕΝ εχουν..και δευτερον για τη δημιουργια αδεσποτων..
Ναι...ειναι δυσκολη περιοδος οντως...μακαρι να βρεθει κατι καλο..:/:

Βασικά και εμένα αυτό είναι που με προβληματίζει. Γιατί αν μάζεψα ένα από το δρόμο και αυτό γεννήσει πέντε, τελικά περισσότερο κακό έχω κάνει παρά καλό. Αυτοί που μου το ζήτησαν μένουν σε ψιλό-εξοχή και θέλουν να έχουν αρκετές γάτες. Εγώ φοβάμαι όμως ότι εντός - εκτός, αστείρωτο με πολλές άλλες γάτες και πρώην μαθημένο σε σπίτι δεν θα έχει πάνω από κανά χρόνο ζωής.. και αυτό δεν το θέλουμε με τίποτα.

Ετσι ειναι ακριβως.Θα σου πω και κατι...εγω..δεν μενω σε ψιλοεξοχη..μενω σε πολυ εξοχη(χωριο της ζακυνθου..καταλαβαινεις)..το τι νεκρα γατακια βλεπω καθε μερα....αμαξια;; φολλες;;Στο προηγουμενο σπιτι μου..που μπορουσα να ταιζω τα αδεσποτακια,πανω απο 3 χρονια ΔΕΝ ζουσαν....δυστυχως.Μην νομιζουμε οτι επειδη ειναι επαρχια..ειναι και καλυτερα τα πραγματα.Καταρχην κανουν απαραδεχτες μυοκτονιες οι δημοι(δηλαδη δεν τις κανουν σωστα..να μην εξιολοθρευονται και τα υπολοιπα ζωα)..τα περισσοτερα απο τα γατια που φροντιζα,τα εχασα ακριβως με αυτον τον τροπο...και μετα...ακομα και σε μικρο δρομακι παρακαλω,του χωριου..και ομως πατιουνται ασυστιολα οι γατες..διοτι ουδεις δεν φρεναρει..δεν τους ενδιαφερει.Η κατασταση ειναι τραγικη.
Τεσοπα..μην χαλαμε και την αγγελια σου....ευχομαι ότι καλυτερο..και κανε λιγη υπομονη...κατι θα γινει...δεν μπορει..:)

Έχετε δίκιο για τους παραπάνω προβληματισμούς σας.... Το γατάκι είναι ένα κουκλάκι! Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο....:)

:kissing::kissing:Koριτσάκι μου γλυκό είσαι μια κουκλίτσα!Είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί ο καλύτερος γατογονιός για εσένα!!!

Κανένας για το ασπρομαυράκι μας?? Έχει ανακύψει ζήτημα με την φιλοξενία της και πρέπει να βρεθεί σύντομα κάτι.Δεν φαίνονται και οι φωτογραφίες της τώρα ρε γμτ. Πάντως σας ενημερώνω ότι την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο και μας ξαναείδε ο γιατρός και σκάμε από υγεία.

Μα καλά, δεν με έχει ερωτευτεί ακόμη κανένας? Μα πως γίνεται? Αφού σαν γατούλα έχω τρομερή πέραση. 'Οποιος με ερωτευτεί πάντως ας βιαστεί.. γιατί σύντομα δεν θα έχω που να μείνω και μετά ποιός θα ασχοληθεί με μία γάτα του δρόμου? Τουλάχιστον τώρα είμαι σαλονάτη, είναι και αυτό ένα προσόν.

le chat...βλεπεις τις φωτο;;Γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα.
Αν μπορεις βαλε φωτο απο εξωτερικο site(πχ photobucket)..γιατι απο εδω εχουμε προβλημα μετα την αλλαγη του σερβερ.
Πες μου αν εσυ τις βλεπεις..γιατι αν οχι,να κανω μια προσπαθεια για να εμφανιστουν..

Όχι ούτε εγώ τις βλέπω. Και είναι κρίμα που δεν φαίνεται τέτοιο όμορφο γατί.

Μπορεις παρα πολυ ευκολα να βαλεις απο το photobucet.Θα τις ανεβασεις πρωτα εκει..και μετα θα βαλεις το λινκ εδω.:)

Μόλις άνοιξα λογαριασμό και μόλις γυρίσω σπίτι αμέσως θα ανεβάσω φωτογραφίες της ασπρομαυρούλας μου. Χωρίς φώτος πως θα ξετρελάνει το κοινό της? ;)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Κούκλα η Ραλλού!

Της αφιερώνουμε και ένα τραγουδάκι!!!

Να δούμε ποιος θα την κερδίσει...Να είναι καλότυχο το γατάκι!!!

https://s1102.photobucket.com/albums/g443/wedernoch/?action=view&current=P7270415.jpg
wedernoch

Tο πορτοκαλάκι είναι guest star.. το ασπρομαυράκι μας χαρίζεται ακόμη.

https://s1102.photobucket.com/albums/g443/wedernoch/?action=view&current=P7310425.jpg

Η μάχη με τον σατανικό τηέγραφο (σ.σ. φυτό) δεν θα τελειώσει ποτέ. Όποιος την πάρει θα πάρει δώρο και μια γλάστρα με τηλεγραφο μαζί..:D:D
(Αν μπορεί κάποιος ας κάνει αυτό που χρειάζεται για να εμφανιστουν, γιατί εγώ κάπου το μπερδεύω-ευχαριστώ!)

Τελευταία επεξεργασία:
Υιοθετήθηκε..
Από τον φίλο μου, μην νομίζετε. Μετά από 1,5 μήνα που την φιλοξένησε κατέληξε ότι δεν μπορεί να την αποχωριστεί. :clapup:
Και να φανταστείτε ότι δεν είχε συμβιώσει ποτέ με γατούλα. Και τώρα την μισή μέρα την περνάει παίζοντας μαζί της.
Και εγώ στην απ' έξω..Αλλά καθόλου δεν με πειράζει..πολύ γουστάρω να είμαι στην απ έξω για τέτοιους λόγους. Προσπαθώ να τον πείσω να γίνει μέλος για να βάζει φωτογραφίες της, που θα μου πάει θα τα καταφέρω!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back