Χαρίζεται η Τιγρούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μάρθα : "Πφ... σιγά τη γάτα κούκλα. ΕΓΩ είμαι πιο κούκλα!" :P :P
https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1681-jpg.180027/
Εσυ εισαι κοπελαρα μου πιο κουκλα, θελει και ρωτημα!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαγγέλη μ' έχεις συγκινήσει. Είσαι σπάνιος άνθρωπος. Εύχομαι τα καλύτερα για την γατούλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σ'ευχαριστώ πολύ Ράνια. αλλά δεν είμαστε σπάνιοι...άνθρωποι είμαστε. :)
στο μεταξύ η "μεγάλη" μου η Μαρία μήπως να έχει υιοθετήσει ήδη τη Μάρθα; :D
https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1686-jpg.180034/

Συνημμένα

• CIMG1686.jpg
    CIMG1686.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 57
η μήπως βρήκε το... ιδανικό μαξιλάρι; χαχα :P :P
https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1684-jpg.180035/

Συνημμένα

• CIMG1684.jpg
    CIMG1684.jpg
    869,8 KB · Εμφανίσεις: 46
Μαλλον λιγο κι απο τα δυο.:hehe:
Παντως η μικρη δειχνει σαν να ζουσε μαζι σας απο παντα, την εχει καταβρει η σουρπουιτσα!!!:clapup:

όταν πήγα με την εισαγγελική εντολή και την πήρα, γαντζώθηκε πάνω μου και δεν με άφηνε με τίποτα το καημένο. και στο σπίτι από τα πρώτα λεπτά βολεύτηκε σε όλα και με όλα. τα πάντα έχει ήδη εξερευνήσει. τώρα τις βλέπεις ήσυχες γιατί είναι μπροστά στη σόμπα. αλλιώς που να βγάλεις φωτό τις αστραπές; το τι παιχνίδι και τι κόλπα "νίντζα" έχω δει αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται... :D

σ'ευχαριστώ Ράνια έγραψα πριν; σόρρυ... αλλά με 2-3 γάτες να είναι άλλη μπροστά στην οθόνη, άλλη πάνω μου σαν κασκόλ, άλλη να πατά στο πληκτρολόγιο δεν διάβασα σωστά... σ'ευχαριστώ πολύ Ριάνα. :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
δείτε και τις δικές μου.... τις "κόρες" μου... :D
https://www.mypetz.gr/album.php?albumid=1291

Ειναι πολυ ομορφες να τις χαιρεσαι!!!Μου φαινεται πως το μικρο που ηρθε σπιτι συμπληρωσε το καρε τιγρογατων!!:D

Πω πω πω!!!!! να τις χαίρεσαι!!!!! κουκλίτσες είναι!!!! σαν ζαχαρωτά!!!!! έτσι πως είναι οι κοιλίτσες τους θέλεις να ξαπλώσεις πάνω τους!!!!!
και με δύο γυναίκες στη ζωή σου νομίζω είσαι μία χαρά!!!!;)
αν κρατήσεις και την τρίτη ποιός τη χάρη σου!!!

ευχαριστώ... :D χαίρομαι που σας άρεσαν. αν τελικά δεν βρεθεί σπίτι για τη μικρή θα είμαι με 4 γυναίκες! χαχα.
οι "κόρες" μου και η κοπελιά μου. με "κυνηγά" πάντως το τιγράκι και θηλυκό. μια ζωή με τιγράκια είμαι. ;)

Καλα Βαγγελη ειναι θεες.:inlove::inlove::inlove: Τι ποζες, τι ναζι, τι απιθανες γατες εχεις, να τις χαιρεσαι για παρα πολλα χρονια σου ευχομαι.:)

υπάρχει άσχημη γάτα; δεν υπάρχει... τα πιο όμορφα πλάσματα είναι. :D
και συχνά αδικημένες από πολλούς. η γάτα σ'ερωτεύεται. και δεν της περνάει ποτέ. :inlove:

Ετσι ακριβως ειναι Βαγγελη, δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που καταλαβαινουν και εκτιμουν το μεγαλειο της γατας. Μην ξεχναμε και τους κομπλεξικους τυπου Χιτλερ, οι δικτατορες ποτε δεν συμπαθησαν τη γατα!:/:

υπάρχει άσχημη γάτα; δεν υπάρχει... τα πιο όμορφα πλάσματα είναι. :D
και συχνά αδικημένες από πολλούς. η γάτα σ'ερωτεύεται. και δεν της περνάει ποτέ. :inlove:

Ετσι ακριβως ειναι Βαγγελη, δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που καταλαβαινουν και εκτιμουν το μεγαλειο της γατας. Μην ξεχναμε και τους κομπλεξικους τυπου Χιτλερ, οι δικτατορες ποτε δεν συμπαθησαν τη γατα!:/:

Πέσ'τε ταααααα!!!:yes:

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την θετική ενέργεια, τις ευχές και τις όποιες προωθήσεις κάνατε στη Μάρθα. Και ιδιαίτερα τη Βάσω. ...Βρέθηκε οικογένεια για τη μικρούλα. :D :clapup:
Και πολύ καλή οικογένεια. Όσο και να με στενοχωρεί που θα την αποχωριστώ ξέρω πως θα πάει κάπου που θα είναι όπως της αξίζει.
Το συμβόλαιο υιοθεσίας έχει ήδη υπογραφεί. Μόνο που η νέα της οικογένεια βρίσκεται στη Θεσ/νικη. Θα επιστρέψουν από διακοπές σε λίγες ημέρες και για να μη τρομάξει η Μάρθα με ταξίδι στο ταξίδι συμφωνήσαμε να την πάρουν 4/1/'13 και μετά που θα επιστρέψουν. Αν υπάρχει κατά τύχη κανείς που θα ταξιδέψει από Αθήνα προς Θεσ/νικη 4/1 και μετά, με όποιο μέσο, και θα μπορούσε να συνοδέψει τη Μάρθα στο νέο της σπίτι ας μου στείλει ένα μνμ με κάποιο τηλ. να καλέσω για τις λεπτομέρειες. Είναι μωρό ακόμη. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με όγκο-βάρος. Και υπάρχει box μεταφοράς. Και πάλι σας ευχαριστώ. Καλές γιορτές σε όλους. Με υγεία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας. Και πάντα με ό,τι καλύτερο για τα τετράποδα παιδιά μας. :)

Μπραβο Βαγγελη, χαρηκα παρα πολυ που βρηκε οικογενεια το Μαρθακι!!!:clapup:

Aυτά είναι νέα, μια ελπίδα τέτοιες μέρες! Πάντα τέτοια! Καλά Χριστούγεννα! :)

μπράβο το ψυχουλάκι μου!!! και την είχα στο νου μου!!!! πάρα πολύ χάρηκα!!! μακάρι να μαθαίνουμε και νέα της στο μέλλον!!!! :):):)

Παιδιά αυτό το γατάκι τελικά έχει άστρο... :D (φτου-φτου σκόρδα!)
Βρέθηκε και μεταφορά! 5/1 θα ταξιδέψει με φίλη -οδικώς- για Θεσ/νικη.
Προσπαθώ να "χωνέψω" την ιδέα πως θα την αποχωριστώ αλλά είναι για το καλό της.
Φυσικά θα ενημερώνω για τα νέα της και θα ανεβάζω και φωτό της. Έχω μιλήσει αρκετή ώρα
με τη νέα οικογένεια και υπάρχει εκεί και δικό μου άτομο που θα ελέγχει τακτικά. Άλλωστε γι'αυτό
υπάρχει και το συμβόλαιο υιοθεσίας. Δεν έχω -και δεν πρόκειται- δώσει ποτέ ζωάκι έτσι. Να είστε όλοι
καλά και να έχουμε όλοι μας -δίποδοι και τετράποδοι, με ουρές και μη- μια υπέροχη νέα χρονιά! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back