Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εσυ εισαι κοπελαρα μου πιο κουκλα, θελει και ρωτημα!Μάρθα : "Πφ... σιγά τη γάτα κούκλα. ΕΓΩ είμαι πιο κούκλα!"![]()
https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1681-jpg.180027/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος

στο μεταξύ η "μεγάλη" μου η Μαρία μήπως να έχει υιοθετήσει ήδη τη Μάρθα;

https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1686-jpg.180034/
Συνημμένα
Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Παντως η μικρη δειχνει σαν να ζουσε μαζι σας απο παντα, την εχει καταβρει η σουρπουιτσα!!!

Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος

σ'ευχαριστώ Ράνια έγραψα πριν; σόρρυ... αλλά με 2-3 γάτες να είναι άλλη μπροστά στην οθόνη, άλλη πάνω μου σαν κασκόλ, άλλη να πατά στο πληκτρολόγιο δεν διάβασα σωστά... σ'ευχαριστώ πολύ Ριάνα.

ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
πεθαίνωωωωω!!!!!!

Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
και με δύο γυναίκες στη ζωή σου νομίζω είσαι μία χαρά!!!!

αν κρατήσεις και την τρίτη ποιός τη χάρη σου!!!
Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος
χαίρομαι που σας άρεσαν. αν τελικά δεν βρεθεί σπίτι για τη μικρή θα είμαι με 4 γυναίκες! χαχα.οι "κόρες" μου και η κοπελιά μου. με "κυνηγά" πάντως το τιγράκι και θηλυκό. μια ζωή με τιγράκια είμαι.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Τι ποζες, τι ναζι, τι απιθανες γατες εχεις, να τις χαιρεσαι για παρα πολλα χρονια σου ευχομαι.
Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος
και συχνά αδικημένες από πολλούς. η γάτα σ'ερωτεύεται. και δεν της περνάει ποτέ.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
υπάρχει άσχημη γάτα; δεν υπάρχει... τα πιο όμορφα πλάσματα είναι.![]()
και συχνά αδικημένες από πολλούς. η γάτα σ'ερωτεύεται. και δεν της περνάει ποτέ.![]()
Ετσι ακριβως ειναι Βαγγελη, δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που καταλαβαινουν και εκτιμουν το μεγαλειο της γατας. Μην ξεχναμε και τους κομπλεξικους τυπου Χιτλερ, οι δικτατορες ποτε δεν συμπαθησαν τη γατα!![]()
Πέσ'τε ταααααα!!!

Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος

Και πολύ καλή οικογένεια. Όσο και να με στενοχωρεί που θα την αποχωριστώ ξέρω πως θα πάει κάπου που θα είναι όπως της αξίζει.
Το συμβόλαιο υιοθεσίας έχει ήδη υπογραφεί. Μόνο που η νέα της οικογένεια βρίσκεται στη Θεσ/νικη. Θα επιστρέψουν από διακοπές σε λίγες ημέρες και για να μη τρομάξει η Μάρθα με ταξίδι στο ταξίδι συμφωνήσαμε να την πάρουν 4/1/'13 και μετά που θα επιστρέψουν. Αν υπάρχει κατά τύχη κανείς που θα ταξιδέψει από Αθήνα προς Θεσ/νικη 4/1 και μετά, με όποιο μέσο, και θα μπορούσε να συνοδέψει τη Μάρθα στο νέο της σπίτι ας μου στείλει ένα μνμ με κάποιο τηλ. να καλέσω για τις λεπτομέρειες. Είναι μωρό ακόμη. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με όγκο-βάρος. Και υπάρχει box μεταφοράς. Και πάλι σας ευχαριστώ. Καλές γιορτές σε όλους. Με υγεία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας. Και πάντα με ό,τι καλύτερο για τα τετράποδα παιδιά μας.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος
(φτου-φτου σκόρδα!)Βρέθηκε και μεταφορά! 5/1 θα ταξιδέψει με φίλη -οδικώς- για Θεσ/νικη.
Προσπαθώ να "χωνέψω" την ιδέα πως θα την αποχωριστώ αλλά είναι για το καλό της.
Φυσικά θα ενημερώνω για τα νέα της και θα ανεβάζω και φωτό της. Έχω μιλήσει αρκετή ώρα
με τη νέα οικογένεια και υπάρχει εκεί και δικό μου άτομο που θα ελέγχει τακτικά. Άλλωστε γι'αυτό
υπάρχει και το συμβόλαιο υιοθεσίας. Δεν έχω -και δεν πρόκειται- δώσει ποτέ ζωάκι έτσι. Να είστε όλοι
καλά και να έχουμε όλοι μας -δίποδοι και τετράποδοι, με ουρές και μη- μια υπέροχη νέα χρονιά!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool