Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Η μικρή Μινού μας βρήκε σήμερα την γατομαμά των ονείρων της καθώς και την γατοθεία της!!!

Την διάλεξε μια γλυκιά κοπελιά που συγκατοικει με την επίσης γλυκιά φίλη της.

Κι έτσι η Μινού θα έχει μανούλα που θα την λατρεύει και θεία επίσης!!!
Πιστεύω οτι θα έχει μια ομορφη κι ανέμελη ζωή σ΄αυτο το ζεστό σπιτάκι και να μαθαίνουμε κι εμεις τα νέα της -αν και εφόσον η μαμα της θέλει -να της ανοίξει θεματάκι εδώ στο φόρουμ. Πάντως σε κάθε περίπτωση φωτογραφίες θα εχουμε διαθέσιμες μιας και η μελλοντική της μαμα έχει ξετρελαθει με την κουκλίτσα και χουρχουρίτσα αυτήν. Παιδιά ειμαι πολύ χαρούμενη !!! 

konstans
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

SofiaSam
Νεοφερμένο μέλος
Είμαστε πολύ χαρούμενες που σε λίγες μέρες αυτό το πανέμορφο πλασματάκι θα έρθει στο καινούριο του σπιτι.
Πραγματικά είναι σπιρτόζικο και είναι κάτι που λατρεύω στα ζώα. Νομίζω ότι θα περάσουμε τέλεια μαζί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Αναστασία, ήταν πολύ φιλόξενη και πολύ πρόθυμη να βοηθήσει σε όλα. Γνωρίσαμε και τα γλυκά ζωάκια της.
Θα μαθαίνετε νέα της πολύ συχνά, το υπόσχομαι!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Φιλάκια πολλα απ΄την Μινού!!!!!!Γατομαμά και γατοθεία εδώ!
Είμαστε πολύ χαρούμενες που σε λίγες μέρες αυτό το πανέμορφο πλασματάκι θα έρθει στο καινούριο του σπιτι.
Πραγματικά είναι σπιρτόζικο και είναι κάτι που λατρεύω στα ζώα. Νομίζω ότι θα περάσουμε τέλεια μαζί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Αναστασία, ήταν πολύ φιλόξενη και πολύ πρόθυμη να βοηθήσει σε όλα. Γνωρίσαμε και τα γλυκά ζωάκια της.
Θα μαθαίνετε νέα της πολύ συχνά, το υπόσχομαι!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..οτι καλυτερο ευχομαι για την μικρουλα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ.πωπω..τωρα το ειδα..φανταστικα νεα!!!!!!!!!!!!!!..οτι καλυτερο ευχομαι για την μικρουλα!!!

maria_lulu
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Ηρθε η μαμά της και η θεια της και την πήγαμε στην γιατρό για τα επαναληπτικά εμβόλια... Ηταν μια ΚΥΡΙΑ και στον δρόμο και στη γιατρό.
Θαρραλέα και γλυκιά κέρδισε την συμπάθεια ολων μας άλλη μια φορά.
Σοφία μου σου εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να ζήσει πολλά χρόνια το ζουζούνι αυτό κοντά σου και να σου χαρίσει απίστευτες στιγμές χαράς και ηρεμίας και ευτυχίας οπως άλλωστε κάνουν όλα τα γατόνια με τα οποία μοιραζόμαστε τη ζωή μας!
Φιλάκια πολλα απο ΟΛΟΥΣ εμάς.

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool