Χαρίζεται η μικρή Μινού... πανέξυπνη και χουρχουρίτσα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αχ παναγιτσα μου...μα ποσο ομορφο ειναι αυτο το κουκλακι!!!!!!!!!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ γλυκιά, μακάρι να βρεθεί γρήγορα στο δικό της σπιτάκι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε πολύ κορίτσια. Μακάρι να βρεθει το καλύτερο σπιτάκι για την μικρούλα αυτή οπως και για τόσα άλλα γατόνια που περιμένουν:):)

Σε ολους τους φίλους μας που έστειλαν στην αγαπημένη μας Μινού τη θετική τους σκέψη και την αγάπη και συμπάθεια, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!:clapup::clapup::clapup:
Η μικρή Μινού μας βρήκε σήμερα την γατομαμά των ονείρων της καθώς και την γατοθεία της!!!:clapup::clapup:
Την διάλεξε μια γλυκιά κοπελιά που συγκατοικει με την επίσης γλυκιά φίλη της. :)
Κι έτσι η Μινού θα έχει μανούλα που θα την λατρεύει και θεία επίσης!!!:clapup: Πιστεύω οτι θα έχει μια ομορφη κι ανέμελη ζωή σ΄αυτο το ζεστό σπιτάκι και να μαθαίνουμε κι εμεις τα νέα της -αν και εφόσον η μαμα της θέλει -να της ανοίξει θεματάκι εδώ στο φόρουμ. Πάντως σε κάθε περίπτωση φωτογραφίες θα εχουμε διαθέσιμες μιας και η μελλοντική της μαμα έχει ξετρελαθει με την κουκλίτσα και χουρχουρίτσα αυτήν. Παιδιά ειμαι πολύ χαρούμενη !!!
:clapup::clapup::clapup:

Μπράβο, μπράβο, μπράβο :clapup::clapup::clapup:

Μπράβο Αναστασία μου, τέλεια τα νέα για τη μικρή!:)

Γατομαμά και γατοθεία εδώ!
Είμαστε πολύ χαρούμενες που σε λίγες μέρες αυτό το πανέμορφο πλασματάκι θα έρθει στο καινούριο του σπιτι.
Πραγματικά είναι σπιρτόζικο και είναι κάτι που λατρεύω στα ζώα. Νομίζω ότι θα περάσουμε τέλεια μαζί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Αναστασία, ήταν πολύ φιλόξενη και πολύ πρόθυμη να βοηθήσει σε όλα. Γνωρίσαμε και τα γλυκά ζωάκια της.
Θα μαθαίνετε νέα της πολύ συχνά, το υπόσχομαι!

Μπραβο κοριτσια,πολυ χαιρομαι,της αξιζει της μικρουλας μια καλη τυχη!

Τα τελειότερα νέα. Να περάσετε τέλεια με την μικρούλα.:)

Γατομαμά και γατοθεία εδώ!
Είμαστε πολύ χαρούμενες που σε λίγες μέρες αυτό το πανέμορφο πλασματάκι θα έρθει στο καινούριο του σπιτι.
Πραγματικά είναι σπιρτόζικο και είναι κάτι που λατρεύω στα ζώα. Νομίζω ότι θα περάσουμε τέλεια μαζί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Αναστασία, ήταν πολύ φιλόξενη και πολύ πρόθυμη να βοηθήσει σε όλα. Γνωρίσαμε και τα γλυκά ζωάκια της.
Θα μαθαίνετε νέα της πολύ συχνά, το υπόσχομαι!
Φιλάκια πολλα απ΄την Μινού!!!!!!:clapup:

πωπω..τωρα το ειδα..φανταστικα νεα!!!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:..οτι καλυτερο ευχομαι για την μικρουλα!!!

πωπω..τωρα το ειδα..φανταστικα νεα!!!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:..οτι καλυτερο ευχομαι για την μικρουλα!!!
Ευχαριστούμε πολύ.:)

ειναι γλυκα!

H γλυκιά Μινού μας βρίσκεται πλέον στο νέο της σπιτάκι απο σήμερα το πρωί.... :)
Ηρθε η μαμά της και η θεια της και την πήγαμε στην γιατρό για τα επαναληπτικά εμβόλια... Ηταν μια ΚΥΡΙΑ και στον δρόμο και στη γιατρό.
Θαρραλέα και γλυκιά κέρδισε την συμπάθεια ολων μας άλλη μια φορά.
Σοφία μου σου εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να ζήσει πολλά χρόνια το ζουζούνι αυτό κοντά σου και να σου χαρίσει απίστευτες στιγμές χαράς και ηρεμίας και ευτυχίας οπως άλλωστε κάνουν όλα τα γατόνια με τα οποία μοιραζόμαστε τη ζωή μας!
Φιλάκια πολλα απο ΟΛΟΥΣ εμάς.:D

Με την σωτηρία της Μινού σαφώς δεν σώθηκαν όλα τα γατιά του κόσμου, για την Μινού όμως ο νέος της γονέας προτίστως και εμείς, που την σώσαμε και την φροντίσαμε τόσο καιρό
Είμαστε ο κόσμος της
Εύχομαι να είναι όλοι τους καλά.:clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back