staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2010 στις 20:16 Η staman2 έγραψε: #1 07-08-10 20:16 Ηταν 17 Ιουλίου οταν με βρήκαν να ειμαι εξουθενωμένη απο το κλάμα και τη ζέστη, μέσα σε μια μηχανή αυτοκινήτου.... Η μαμα μου για κάποιον λόγο εξαφανίστηκε απο κοντά μου....και έμεινα μόνη χωρίς αγκαλιά, χωρίς μια παρηγοριά να σκάω και να διψώ να πεινάω και να φοβάμαι αυτους τους δυνατούς θορύβους γύρω μου... Και ξαφνικά μου μύρισε κάτι ομορφο και λιχούδικο... Δεν ήταν γαλατάκι απ΄τη μαμα αλλα ήταν κάτι άλλο απαλό και μαλακό και ειπα να κατέβω απ την μηχανή του αυτοκινητου και να το δοκιμάσω.... Μετά ξανακρύφτηκα σε άλλο αυτοκίνητο μέχρι να με πάρει ένα χέρι κάποιου κυρίου, σε μια στιγμή που ξανακατέβηκα φωνάζοντας και ψάχνοντας για τη μαμα μου ... Ειμαι η Μινού και με φιλοξενει μια καλή κυρία για λίγο, μέχρι να βρω ένα σπιτάκι να μείνω και καλούς γατογονεις.... Εμαι δυο μηνών γατούλα υγιέστατη και παιχνιδιάρα, πανέξυπνη και γλυκεια, και εχω αποπαρασιτωθει εσωτερικά και εξωτερικά καθώς μου έκαναν και τα πρώτα μου εμβόλια.... Δυστυχως δεν μπορω να μείνω για πολύ στην κυρία καθότι θα φύγει για αρκετό καιρό στο εξωτερικό και δεν θέλει να δεσμευτει λέει με εμένα. Αν λοιπόν ψάχνετε για μια όμορφη και χουρχούρικη παρεούλα, για δυο ματάκια που θα σας κοιτούν όλο αγάπη και έκφραση και για μια πιστή συντροφιά σ΄όλες τις στιγμές σας, χαρούμενες και δύσκολες, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΙΚΡΗ Μινού, η χουρχούρα και η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ Θα ήθελα να μένω μόνον μέσα στο σπιτι γιατι φοβάμαι πολύ έξω... Θα δοθω και με προικούλα. (Αμμολεκάνη και κρεβατάκι και παιχνιδάκια)... Και αναλαμβάνουν να μου κάνουν και την στειρωσή μου οταν έρθει η στιγμή. Υ.Γ. Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει προσωπικό μήνυμα στον χρήστη staman2 ή μέιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03731.JPG 881,9 KB · Εμφανίσεις: 62 DSC03796.JPG 702,6 KB · Εμφανίσεις: 51 DSC03798.JPG 610,7 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC03799.JPG 726,3 KB · Εμφανίσεις: 66 DSC03790.JPG 738,3 KB · Εμφανίσεις: 56 DSC03785.JPG 714,8 KB · Εμφανίσεις: 53 DSC03766.JPG 716,4 KB · Εμφανίσεις: 57 DSC03762.JPG 815,9 KB · Εμφανίσεις: 62 DSC03735.JPG 684 KB · Εμφανίσεις: 68 DSC03732.JPG 712,6 KB · Εμφανίσεις: 53 DSC03800.JPG 884,5 KB · Εμφανίσεις: 63 DSC03801.JPG 719,2 KB · Εμφανίσεις: 61 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #2 08-08-10 00:27 αχου μωρε..τι πανεμορφο ζουζουνακι ειναι αυτο;;;..γλυκο μου ζουζουνακι..σου ευχομαι να βρεις το καλυτερο σπιτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 13:02 Η staman2 έγραψε: #3 08-08-10 13:02 Μακαρι Εφη μου γιατι πραγματικά ειναι πολυ γλυκιά με εξαιρετικό χαρακτήρα. Καθόλου πεισματάρα και γενικώς ένα αγγελουδάκι οπως όλα τα ζωάκια... Φιλησέ μου τα δικά σου τα υπέροχα ζουζουνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:46 Η Πουπουλίνα: #4 08-08-10 23:46 τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #5 08-08-10 23:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Click για ανάπτυξη... Εφη δεν παίζεται το γατάκι αυτό!! Ειναι σκέτος έρωτας ... τι να πω... αφού η γιατρος που την πήγα την περασμένη Τετάρτη για το εμβόλιο, την έβλεπε έτσι όπως κοιτούσε μέσα απο τη γατοφόρο (απο εκει ειναι και η φωτο που φαίνεται να κοιτάζει μέσα απ τα κάγκελα της φυλακήςκαι μου ειπε: Μα τι γατάκι πανέμορφο ειναι αυτό!! Τι βλέμμα και τι χαρακτήρας υπέροχος φαίνεται!!! Τι να σου πω. Κάθε φορά που πήγαινα να την ταϊσω στο σπίτι που φιλοξενειται (γιατι έλειπε μερικές μέρες η κυρία) μου μιλούσε μόλις άκουγε το κλειδι στην πόρτα. Μακάρι να βρει ενα καλο σπιτάκι ... μακάρι το μωράκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Η Πουπουλίνα: #6 08-08-10 23:59 μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #7 09-08-10 00:02 Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03731.JPG 881,9 KB · Εμφανίσεις: 53 DSC03797.JPG 815,5 KB · Εμφανίσεις: 58 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η staman2 έγραψε: #8 09-08-10 00:03 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:07 Η Πουπουλίνα: #9 09-08-10 00:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηταν 17 Ιουλίου οταν με βρήκαν να ειμαι εξουθενωμένη απο το κλάμα και τη ζέστη, μέσα σε μια μηχανή αυτοκινήτου.... Η μαμα μου για κάποιον λόγο εξαφανίστηκε απο κοντά μου....και έμεινα μόνη χωρίς αγκαλιά, χωρίς μια παρηγοριά να σκάω και να διψώ να πεινάω και να φοβάμαι αυτους τους δυνατούς θορύβους γύρω μου... Και ξαφνικά μου μύρισε κάτι ομορφο και λιχούδικο... Δεν ήταν γαλατάκι απ΄τη μαμα αλλα ήταν κάτι άλλο απαλό και μαλακό και ειπα να κατέβω απ την μηχανή του αυτοκινητου και να το δοκιμάσω.... Μετά ξανακρύφτηκα σε άλλο αυτοκίνητο μέχρι να με πάρει ένα χέρι κάποιου κυρίου, σε μια στιγμή που ξανακατέβηκα φωνάζοντας και ψάχνοντας για τη μαμα μου ... Ειμαι η Μινού και με φιλοξενει μια καλή κυρία για λίγο, μέχρι να βρω ένα σπιτάκι να μείνω και καλούς γατογονεις.... Εμαι δυο μηνών γατούλα υγιέστατη και παιχνιδιάρα, πανέξυπνη και γλυκεια, και εχω αποπαρασιτωθει εσωτερικά και εξωτερικά καθώς μου έκαναν και τα πρώτα μου εμβόλια.... Δυστυχως δεν μπορω να μείνω για πολύ στην κυρία καθότι θα φύγει για αρκετό καιρό στο εξωτερικό και δεν θέλει να δεσμευτει λέει με εμένα. Αν λοιπόν ψάχνετε για μια όμορφη και χουρχούρικη παρεούλα, για δυο ματάκια που θα σας κοιτούν όλο αγάπη και έκφραση και για μια πιστή συντροφιά σ΄όλες τις στιγμές σας, χαρούμενες και δύσκολες, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΙΚΡΗ Μινού, η χουρχούρα και η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ Θα ήθελα να μένω μόνον μέσα στο σπιτι γιατι φοβάμαι πολύ έξω... Θα δοθω και με προικούλα. (Αμμολεκάνη και κρεβατάκι και παιχνιδάκια)... Και αναλαμβάνουν να μου κάνουν και την στειρωσή μου οταν έρθει η στιγμή. Υ.Γ. Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει προσωπικό μήνυμα στον χρήστη staman2 ή μέιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #2 08-08-10 00:27 αχου μωρε..τι πανεμορφο ζουζουνακι ειναι αυτο;;;..γλυκο μου ζουζουνακι..σου ευχομαι να βρεις το καλυτερο σπιτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 13:02 Η staman2 έγραψε: #3 08-08-10 13:02 Μακαρι Εφη μου γιατι πραγματικά ειναι πολυ γλυκιά με εξαιρετικό χαρακτήρα. Καθόλου πεισματάρα και γενικώς ένα αγγελουδάκι οπως όλα τα ζωάκια... Φιλησέ μου τα δικά σου τα υπέροχα ζουζουνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:46 Η Πουπουλίνα: #4 08-08-10 23:46 τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #5 08-08-10 23:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Click για ανάπτυξη... Εφη δεν παίζεται το γατάκι αυτό!! Ειναι σκέτος έρωτας ... τι να πω... αφού η γιατρος που την πήγα την περασμένη Τετάρτη για το εμβόλιο, την έβλεπε έτσι όπως κοιτούσε μέσα απο τη γατοφόρο (απο εκει ειναι και η φωτο που φαίνεται να κοιτάζει μέσα απ τα κάγκελα της φυλακήςκαι μου ειπε: Μα τι γατάκι πανέμορφο ειναι αυτό!! Τι βλέμμα και τι χαρακτήρας υπέροχος φαίνεται!!! Τι να σου πω. Κάθε φορά που πήγαινα να την ταϊσω στο σπίτι που φιλοξενειται (γιατι έλειπε μερικές μέρες η κυρία) μου μιλούσε μόλις άκουγε το κλειδι στην πόρτα. Μακάρι να βρει ενα καλο σπιτάκι ... μακάρι το μωράκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Η Πουπουλίνα: #6 08-08-10 23:59 μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #7 09-08-10 00:02 Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03731.JPG 881,9 KB · Εμφανίσεις: 53 DSC03797.JPG 815,5 KB · Εμφανίσεις: 58 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η staman2 έγραψε: #8 09-08-10 00:03 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:07 Η Πουπουλίνα: #9 09-08-10 00:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχου μωρε..τι πανεμορφο ζουζουνακι ειναι αυτο;;;..γλυκο μου ζουζουνακι..σου ευχομαι να βρεις το καλυτερο σπιτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 13:02 Η staman2 έγραψε: #3 08-08-10 13:02 Μακαρι Εφη μου γιατι πραγματικά ειναι πολυ γλυκιά με εξαιρετικό χαρακτήρα. Καθόλου πεισματάρα και γενικώς ένα αγγελουδάκι οπως όλα τα ζωάκια... Φιλησέ μου τα δικά σου τα υπέροχα ζουζουνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:46 Η Πουπουλίνα: #4 08-08-10 23:46 τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #5 08-08-10 23:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Click για ανάπτυξη... Εφη δεν παίζεται το γατάκι αυτό!! Ειναι σκέτος έρωτας ... τι να πω... αφού η γιατρος που την πήγα την περασμένη Τετάρτη για το εμβόλιο, την έβλεπε έτσι όπως κοιτούσε μέσα απο τη γατοφόρο (απο εκει ειναι και η φωτο που φαίνεται να κοιτάζει μέσα απ τα κάγκελα της φυλακήςκαι μου ειπε: Μα τι γατάκι πανέμορφο ειναι αυτό!! Τι βλέμμα και τι χαρακτήρας υπέροχος φαίνεται!!! Τι να σου πω. Κάθε φορά που πήγαινα να την ταϊσω στο σπίτι που φιλοξενειται (γιατι έλειπε μερικές μέρες η κυρία) μου μιλούσε μόλις άκουγε το κλειδι στην πόρτα. Μακάρι να βρει ενα καλο σπιτάκι ... μακάρι το μωράκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Η Πουπουλίνα: #6 08-08-10 23:59 μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #7 09-08-10 00:02 Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03731.JPG 881,9 KB · Εμφανίσεις: 53 DSC03797.JPG 815,5 KB · Εμφανίσεις: 58 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η staman2 έγραψε: #8 09-08-10 00:03 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:07 Η Πουπουλίνα: #9 09-08-10 00:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι Εφη μου γιατι πραγματικά ειναι πολυ γλυκιά με εξαιρετικό χαρακτήρα. Καθόλου πεισματάρα και γενικώς ένα αγγελουδάκι οπως όλα τα ζωάκια... Φιλησέ μου τα δικά σου τα υπέροχα ζουζουνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:46 Η Πουπουλίνα: #4 08-08-10 23:46 τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #5 08-08-10 23:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Click για ανάπτυξη... Εφη δεν παίζεται το γατάκι αυτό!! Ειναι σκέτος έρωτας ... τι να πω... αφού η γιατρος που την πήγα την περασμένη Τετάρτη για το εμβόλιο, την έβλεπε έτσι όπως κοιτούσε μέσα απο τη γατοφόρο (απο εκει ειναι και η φωτο που φαίνεται να κοιτάζει μέσα απ τα κάγκελα της φυλακήςκαι μου ειπε: Μα τι γατάκι πανέμορφο ειναι αυτό!! Τι βλέμμα και τι χαρακτήρας υπέροχος φαίνεται!!! Τι να σου πω. Κάθε φορά που πήγαινα να την ταϊσω στο σπίτι που φιλοξενειται (γιατι έλειπε μερικές μέρες η κυρία) μου μιλούσε μόλις άκουγε το κλειδι στην πόρτα. Μακάρι να βρει ενα καλο σπιτάκι ... μακάρι το μωράκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Η Πουπουλίνα: #6 08-08-10 23:59 μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #7 09-08-10 00:02 Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03731.JPG 881,9 KB · Εμφανίσεις: 53 DSC03797.JPG 815,5 KB · Εμφανίσεις: 58 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η staman2 έγραψε: #8 09-08-10 00:03 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:07 Η Πουπουλίνα: #9 09-08-10 00:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #5 08-08-10 23:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Click για ανάπτυξη... Εφη δεν παίζεται το γατάκι αυτό!! Ειναι σκέτος έρωτας ... τι να πω... αφού η γιατρος που την πήγα την περασμένη Τετάρτη για το εμβόλιο, την έβλεπε έτσι όπως κοιτούσε μέσα απο τη γατοφόρο (απο εκει ειναι και η φωτο που φαίνεται να κοιτάζει μέσα απ τα κάγκελα της φυλακήςκαι μου ειπε: Μα τι γατάκι πανέμορφο ειναι αυτό!! Τι βλέμμα και τι χαρακτήρας υπέροχος φαίνεται!!! Τι να σου πω. Κάθε φορά που πήγαινα να την ταϊσω στο σπίτι που φιλοξενειται (γιατι έλειπε μερικές μέρες η κυρία) μου μιλούσε μόλις άκουγε το κλειδι στην πόρτα. Μακάρι να βρει ενα καλο σπιτάκι ... μακάρι το μωράκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Η Πουπουλίνα: #6 08-08-10 23:59 μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #7 09-08-10 00:02 Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03731.JPG 881,9 KB · Εμφανίσεις: 53 DSC03797.JPG 815,5 KB · Εμφανίσεις: 58 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η staman2 έγραψε: #8 09-08-10 00:03 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:07 Η Πουπουλίνα: #9 09-08-10 00:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!! Click για ανάπτυξη... Εφη δεν παίζεται το γατάκι αυτό!! Ειναι σκέτος έρωτας ... τι να πω... αφού η γιατρος που την πήγα την περασμένη Τετάρτη για το εμβόλιο, την έβλεπε έτσι όπως κοιτούσε μέσα απο τη γατοφόρο (απο εκει ειναι και η φωτο που φαίνεται να κοιτάζει μέσα απ τα κάγκελα της φυλακήςκαι μου ειπε: Μα τι γατάκι πανέμορφο ειναι αυτό!! Τι βλέμμα και τι χαρακτήρας υπέροχος φαίνεται!!! Τι να σου πω. Κάθε φορά που πήγαινα να την ταϊσω στο σπίτι που φιλοξενειται (γιατι έλειπε μερικές μέρες η κυρία) μου μιλούσε μόλις άκουγε το κλειδι στην πόρτα. Μακάρι να βρει ενα καλο σπιτάκι ... μακάρι το μωράκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Η Πουπουλίνα: #6 08-08-10 23:59 μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #7 09-08-10 00:02 Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03731.JPG 881,9 KB · Εμφανίσεις: 53 DSC03797.JPG 815,5 KB · Εμφανίσεις: 58 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η staman2 έγραψε: #8 09-08-10 00:03 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:07 Η Πουπουλίνα: #9 09-08-10 00:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #7 09-08-10 00:02 Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03731.JPG 881,9 KB · Εμφανίσεις: 53 DSC03797.JPG 815,5 KB · Εμφανίσεις: 58 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η staman2 έγραψε: #8 09-08-10 00:03 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:07 Η Πουπουλίνα: #9 09-08-10 00:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:03 Η staman2 έγραψε: #8 09-08-10 00:03 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:07 Η Πουπουλίνα: #9 09-08-10 00:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:07 Η Πουπουλίνα: #9 09-08-10 00:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να την κι εδώ η κουκλίτσα... Click για ανάπτυξη... αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #10 09-08-10 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:15 Η Πουπουλίνα: #11 09-08-10 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!! Click για ανάπτυξη... με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 00:18 Η staman2 έγραψε: #12 09-08-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!! Click για ανάπτυξη... Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:04 Η konstans έγραψε: #13 09-08-10 12:04 Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 12:40 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14 09-08-10 12:40 Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 13:26 Η Μυρτω4038: #15 09-08-10 13:26 Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή! Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 01:02 Η staman2 έγραψε: #16 10-08-10 01:02 Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:29 Η Πουπουλίνα: #17 12-08-10 21:29 τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 21:37 Η moukelis έγραψε: #18 12-08-10 21:37 Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μωγιοοοοο μου! Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Η staman2 έγραψε: #19 14-08-10 12:17 ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!! Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #20 26-08-10 21:47 Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMGA0088.JPG 122,2 KB · Εμφανίσεις: 61 IMGA0089.JPG 127 KB · Εμφανίσεις: 58 Γατάκι.wmv Γατάκι.wmv 5,3 MB · Εμφανίσεις: 57 IMGA0093.JPG 109,3 KB · Εμφανίσεις: 63 IMGA0094.JPG 127,2 KB · Εμφανίσεις: 55
Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!! Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.