Χαρίζεται η ολόλευκη Χουρχουρίτσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Psika

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
Η Χουρχουρίτσα είναι ημίαιμη γατούλα 1,5 ετών, είναι στειρωμένη με βιβλιάριο υγείας , αποπαρασιτωμένη εσωτερικά και εξωτερικά από τον κτηνίατρο και μαθημένη να πηγαίνει σε αμμούλα. Είναι ένα πανέμορφο πλάσμα και πάρα πολύ στοργικό, πραγματικά είναι από τα πιο χαδιάρικα πλάσματα που έχω συναντήσει. Την χαιδεύεις και γυρίζει ανάποδα και τρίβεται στο πάτωμα, εξού και το όνομα Χουρχουρίτσα αφού με το που την αγγίξεις αρχίζει τα χουρχούρια. Επίσης έχει συνηθίσει και με άλλα γατάκια και δεν την έχω ακούσει ποτέ να αγριεύει σε κάποιο ακόμη και όταν εκείνα εκδηλώνουν άγριες διαθέσεις (βλέπε την ψιψιρή μου :clapup::clapup::clapup:Όποιος την θέλει ας επικοινωνήσει στο 6973623338.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• xourxouritsa mou.JPG
    xourxouritsa mou.JPG
    255 KB · Εμφανίσεις: 110
Eχει πολυ ομορφο τριχωμα, και κατι ματαρες που σε καθηλωνουν!!!Οποιος την παρει θα ειναι ο πιο τυχερος γατογονιος του κοσμου!!Καλη τυχη καρδια μου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολυ ομορφη!!! Καλη τυχη στη γατουλα!!!

Εχουμε νεα της?

Δυστυχώς δεν την έχει ζητήσει ακόμη κανένας όχι τίποτα άλλο είναι και οικονομική :clapup::clapup:αφού είναι και στειρωμένη και με βιβλιάριο υγείας. Θα ήταν πολύ καλή παρέα και για άλλο γατάκι γιατί είναι ήρεμη και ήσυχη γατούλα.

Αχ ειναι πανεμορφη!!!! Πολυ θα ηθελα να την παρω αλλα πως να πεισω τους γονεις? Εχουμε ηδη 2 γατουδια και ενα σκυλο :/ Το μωρουλι ειναι σαν ζωγραφια:inlove::inlove::inlove:

Αχ ειναι πανεμορφη!!!! Πολυ θα ηθελα να την παρω αλλα πως να πεισω τους γονεις? Εχουμε ηδη 2 γατουδια και ενα σκυλο :/ Το μωρουλι ειναι σαν ζωγραφια:inlove::inlove::inlove:

Μακάρι να μπορούσες να την έπαιρνες γιατί είναι πολύ καλό πλάσμα και σήμερα θα κάνουμε και άλλο εμβόλιο και μετά πάλι από έναν χρόνο. Μετά το μόνο που μένει είναι η τροφή της και η άμμος της. Θα ήθελα πολύ να την πάρει κάποιος από το φόρουμ και να έχει και παρεούλα. :clapup::clapup::clapup:

Αχ...ερωτεύτηκα πάλι :inlove: αν προσέξεις το άβατάρ μου θα καταλάβεις γιατί. Δηλ. δεν φτάνει που είναι τόσο κούκλα, είναι και τρυφερούλα και καλούλα. Όλες οι αρετές του κόσμου σ΄ένα πλάσμα :D Εγώ στην θέση σου ίσως να την κρατούσα, επειδή είναι ησυχούλα και τα πάει καλά και με τα υπόλοιπα ζωάκια :) Αλλά για να την χαρίζεις φαντάζομαι θα υπάρχει λόγος. Καλή τύχη της εύχομαι!

Αχ...ερωτεύτηκα πάλι :inlove: αν προσέξεις το άβατάρ μου θα καταλάβεις γιατί. Δηλ. δεν φτάνει που είναι τόσο κούκλα, είναι και τρυφερούλα και καλούλα. Όλες οι αρετές του κόσμου σ΄ένα πλάσμα :D Εγώ στην θέση σου ίσως να την κρατούσα, επειδή είναι ησυχούλα και τα πάει καλά και με τα υπόλοιπα ζωάκια :) Αλλά για να την χαρίζεις φαντάζομαι θα υπάρχει λόγος. Καλή τύχη της εύχομαι!

Ναι είναι κούκλα και η δικιά σου γατούλα. Μωρέ δεν γίνεται να την κρατήσω γιατί έχω άλλη μια γατούλα την Παρδάλω μου μέσα- έξω. Όταν κάνει κρύο πολύ την βάζω μέσα και έχω άλλα 2 μόνιμα στο σπίτι την ψιψιρή και τον σκούζυ και άλλα που ταίζω στην γειτονιά. Αν είχα μόνο μία εννοείται θα την κρατούσα.

Δυστυχώς την γατούλα στο άβαταρ την έχασα τον Οκτώβριο από όγκο στο συκώτι και από τότε όταν βλέπω ολόλευκα κολλάω! Υιοθέτησα μετά από λίγο καιρό το τερατάκι που βλέπεις στην υπογραφή μου, ολόλευκο σαν την νεραϊδούλα μου (που δεν είναι μαζί μου πια). Ουφ...όλο γι' αυτό μιλάω, αδύνατον να το ξεπεράσω. :/: Μόλις είδα την χουρχουρίτσα αμέσως μου θύμισε την νεραϊδούλα μου, αχ...

Υ.Γ. Ο Σκούζυ να φανταστώ ότι είναι ο γκρινιάρης της παρέας :P

Δυστυχώς την γατούλα στο άβαταρ την έχασα τον Οκτώβριο από όγκο στο συκώτι και από τότε όταν βλέπω ολόλευκα κολλάω! Υιοθέτησα μετά από λίγο καιρό το τερατάκι που βλέπεις στην υπογραφή μου, ολόλευκο σαν την νεραϊδούλα μου (που δεν είναι μαζί μου πια). Ουφ...όλο γι' αυτό μιλάω, αδύνατον να το ξεπεράσω. :/: Μόλις είδα την χουρχουρίτσα αμέσως μου θύμισε την νεραϊδούλα μου, αχ...

Υ.Γ. Ο Σκούζυ να φανταστώ ότι είναι ο γκρινιάρης της παρέας :P

Α καλά κατάλαβα ότι είναι διαφορετικά γατάκια στο avatar και στην υπογραφή σου γιατί έχουν διαφορετικό μουσουδάκι. Tι να πω λυπάμαι πολύ για το γατάκι σου το πρώτο. Σε τι ηλικία πέθανε γιατί στην φωτο φαίνεται και μικρό. Απλά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρω τι να πω γιατί έχω βιώσει και εγώ να μου φολιάσουν γατούλα και δεν παρηγορεί κάτι ιδιαίτερα αλλά αυτό που έλεγα και εγώ στον εαυτό μου είναι ότι τουλάχιστον όσο έζησε,έζησε καλά. Πόσο μάλλον και στην δική σου περίπτωση που δεν μπορούσες να κάνεις κάτι γιατί το συκώτι είναι το πιο βασικό σε όλα τα ζωντανά πλάσματα και στους ανθρώπους. Τουλάχιστον είχε αγάπη για όσο καιρό το είχες και ένα σπιτάκι και καλά έκανες και υιοθέτησες τόσο σύντομα και άλλο γατάκι:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Α ξέχασα να σου πω για τον Σκούζυ, τον βγάλαμε έτσι γιατί έκλαιγε 3 μέρες έξω στην γειτονιά και τον ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε γιατί ήταν πολύ καλά κρυμμένος και άλλαζε τοποθεσίες. Είναι πολύ παραπονιάρης όμως ακόμη και τώρα και συνεχίζει να Σκούζει.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Όχι δεν ήταν καθόλου μικρούλα, ίσα ίσα. Πρέπει να ήταν 13; δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί ήταν για πολλά χρόνια στην γειτονιά μου και όταν μετακόμισα η γατούλα αυτή υπήρχε ήδη και δεν ξέρω πόσο ήταν τότε. Δηλ. δεν μπορώ να υπολογίσω γιατί δεν γνωρίζω και πολλά για το "παρελθόν" της. :P Ήταν μια γατάρα με μια κεφάλα μεγάλη :inlove: Παχουλίτα την φώναζα τότε :D
Πάντα έλεγα πόσο θα ήθελα να την είχα από μωράκι ή έστω να την υιοθετούσα πολύ νωρίτερα :/:

Όχι δεν ήταν καθόλου μικρούλα, ίσα ίσα. Πρέπει να ήταν 13; δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί ήταν για πολλά χρόνια στην γειτονιά μου και όταν μετακόμισα η γατούλα αυτή υπήρχε ήδη και δεν ξέρω πόσο ήταν τότε. Δηλ. δεν μπορώ να υπολογίσω γιατί δεν γνωρίζω και πολλά για το "παρελθόν" της. :P Ήταν μια γατάρα με μια κεφάλα μεγάλη :inlove: Παχουλίτα την φώναζα τότε :D
Πάντα έλεγα πόσο θα ήθελα να την είχα από μωράκι ή έστω να την υιοθετούσα πολύ νωρίτερα :/:

Πραγματικά ήταν πολύ όμορφη και φαίνεται σαν αρσενικό λόγω του μεγάλου κεφαλιού. Το τερατάκι σου είναι αρσενικό ή θηλυκό;Πάντως αν θες παρεούλα για το τερατάκι σου γιατί μόνο όταν είναι μικρά συνηθίζουν με παρέα να προτιμήσεις την Χουρχουρίτσα μου που είναι καλή και έχει ταλαιπωρηθεί γενικά και της αξίζει ένα σπίτι καλό. Αδεσποτούλα της γειτονιάς ήταν και την είχαν κάποιοι με κάτι αποφάγια και ψωφοζούσε το κακόμοιρο και δεν θέλω να το βγάλω ξανά έξω για αυτόν τον λόγο. Έχει γεννήσει 2 φορές αυτοί κρατούσαν τα άσπρα και τα άλλα γατάκια τα άφηναν και έτσι απέκτησα και τον Σκούζυ μου ο οποίος δεν είναι τελείως άσπρος αλλά το περισσότερο τρίχωμα του είναι άσπρο. Τον βρήκα σε άθλια κατάσταση και τον μάζεψα, μετά ανακάλυψα και την Χουρχουρίτσα και στην συνέχεια τα παραπάνω που σου έγραψα.

Μόλις γυρίσαμε και από κτηνίατρο κάναμε και το 2 εμβολιο τώρα μετά από έναν χρόνο οπότε όποιος την πάρει δεν τηα επιβαρυνθεί πολλά έξοδα

Το τερατάκι είναι θηλυκό αλλά δεν τα πάει καλά με τα άλλα γατιά. Συνέχεια τσακώνεται και τα κυνηγάει. Την έχω στο σπίτι του φίλου μου ακόμα, ενώ η αρχική σκέψη ήταν να την έχω εγώ στο διαμέρισμά μου, όπως είχα την νεραϊδούλα. Όταν πήρα το τερατάκι ήταν 1,5 μηνών, μικρούλι δηλ, αλλά επειδή το είδα ότι ήταν πολύ ζωηρό και ανήσυχο από την μια και από την άλλη λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, δεν ήθελα να είναι μόνο του και έτσι το πήγα στο σπίτι του φίλου μου να της κάνει παρέα και να την προσέχει. Αν και έχει μεγαλώσει κάπως είναι ακόμη πολύ ζωηρή και γι΄αυτό δεν την έχω πάρει ακόμη σπίτι μου. Κάθε βράδυ βέβαια καθημερινά είμαι σπίτι του και κοιμάμαι εκεί. Η νεραϊδούλα μου (ίσως επειδή ήταν μεγάλη) την άραζε όλη μέρα στον καναπέ και δεν έδειχνε να την πείραζε που ήταν μόνη. Άρα αν έπαιρνα κι' άλλη γατούλα θα πρέπει να την πάω στον φίλο μου όπου παραμονεύει το τερατάκι :devil: Πάλι να έχω γατούλα σπίτι ενώ λείπω από το πρωϊ μέχρι αργά το απόγευμα δεν ξέρω αν θα ήταν καλό...και το θέμα είναι ότι πλέον δεν κοιμάμαι σπίτι μου λόγω της τερατούλας.
Δηλ είμαι σπίτι για λίγες ώρες :/:

Το τερατάκι είναι θηλυκό αλλά δεν τα πάει καλά με τα άλλα γατιά. Συνέχεια τσακώνεται και τα κυνηγάει. Την έχω στο σπίτι του φίλου μου ακόμα, ενώ η αρχική σκέψη ήταν να την έχω εγώ στο διαμέρισμά μου, όπως είχα την νεραϊδούλα. Όταν πήρα το τερατάκι ήταν 1,5 μηνών, μικρούλι δηλ, αλλά επειδή το είδα ότι ήταν πολύ ζωηρό και ανήσυχο από την μια και από την άλλη λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, δεν ήθελα να είναι μόνο του και έτσι το πήγα στο σπίτι του φίλου μου να της κάνει παρέα και να την προσέχει. Αν και έχει μεγαλώσει κάπως είναι ακόμη πολύ ζωηρή και γι΄αυτό δεν την έχω πάρει ακόμη σπίτι μου. Κάθε βράδυ βέβαια καθημερινά είμαι σπίτι του και κοιμάμαι εκεί. Η νεραϊδούλα μου (ίσως επειδή ήταν μεγάλη) την άραζε όλη μέρα στον καναπέ και δεν έδειχνε να την πείραζε που ήταν μόνη. Άρα αν έπαιρνα κι' άλλη γατούλα θα πρέπει να την πάω στον φίλο μου όπου παραμονεύει το τερατάκι :devil: Πάλι να έχω γατούλα σπίτι ενώ λείπω από το πρωϊ μέχρι αργά το απόγευμα δεν ξέρω αν θα ήταν καλό...και το θέμα είναι ότι πλέον δεν κοιμάμαι σπίτι μου λόγω της τερατούλας.
Δηλ είμαι σπίτι για λίγες ώρες :/:

A μια χαρά άμα κοιμάσαι εκεί κάθε βράδυ τουλάχιστον δεν σου λείπει. Απλά έλεγα μήπως ήθελες παρέα για το τερατάκι επειδή αυτή είναι ήσυχη γατούλα και θα της έκανε καλό αλλά αφού δεν την έχεις σπίτι δεν λέει να την πας και αυτή στο σπίτι του φίλου σου θα σε αφορίσει μετά και δεν θα φταίει.:D

Ακόμη περιμένουμε αυτόν που θα αγαπήσει την Χουρχουρίτσα. Η Χουρχουρίτσα μας έχει επίσης μεταξένιο τρίχωμα και μεγάλα καταπράσινα μάτια.Είναι αναμφισβήτητα κουκλίτσα:clapup::clapup::clapup:!

Συνημμένα

• xour.JPG
    xour.JPG
    242,5 KB · Εμφανίσεις: 46
Βρε παιδιά προσπαθώ όλη μέρα να βάλω βιντεάκι από κάμερα και δεν το παίρνει με τίποτα. Τα μικραίνω τα μικραίνω τίποτα γιατί;μήπως ξέρει κανείς.

Συνημμένα

• xour.JPG
    xour.JPG
    242,5 KB · Εμφανίσεις: 49
ενδιαφερομαι για την γατουλα!

Επιτέλους κατάφερα να ανεβάσω κάτι βιντεάκια που γαίνεται πόσο χαδιάρα είναι η Χουρχουρίτσα

Δεν ξέρω αν το είδατε, σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα αν έχετε κάποιο τηλέφωνο να μιλήσουμε να μου το στείλετε.

Συνημμένα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν ξέρω αν το είδατε, σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα αν έχετε κάποιο τηλέφωνο να μιλήσουμε να μου το στείλετε.
Καλησπέρα!

Σου απάντησα....νομίζω δηλαδή, το site έχει αλλάξει λίγο και προσπαθώ ακόμα να το μάθω. Αλλά είδα πως έχεις και εσύ το κινητό σου. Θέλεις να σε καλέσω αυριο το πρωί να μιλήσουμε?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back