Χαρίζεται η ολόλευκη Χουρχουρίτσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
AN εκφραστώ ελεύθερα θα φάω αιώνιο ban...
Καλή τύχη ψυχούλα μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

AN εκφραστώ ελεύθερα θα φάω αιώνιο ban...
Καλή τύχη ψυχούλα μου!

ε ναι δεν λέει:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:. Πάντως σήμερα που ήρθε η κοπέλα και μου επέστρεψε την χουρχουρίτσα μου είπε ότι δεν θα πάρει προς το παρόν άλλο. Μα τι νομίζουν ένα γατάκι μετά αποτελεί μέλος της οικογένειας έχει ευθύνες θέλει χρόνο να περνάς μαζί του. Εγώ δεν το σκέφτηκα καλά και το έδωσα σε φοιτήτρια αφού θέλουν να είναι ξέγνοιαστοι το γατί τους έλειπε. Βέβαια έχω ξαναδώσει σε φοιτητές και όλα οκ, αλλά φοιτητές που δεν μένουν μόνοι τους.:/:Βέβαια μην παρεξηγηθώ δεν είναι όλοι το ίδιο απλά και η ίδια μου είπε ότι έλειπε και το σκεφτόταν το γατάκι που ήταν σπίτι και δεν μπορούσε στην ιδέα ότι στενοχωριόταν που ήταν μόνο του.

Στην φωτογραφία είναι σήμερα ξαπλωμένη στο κρεββάτι μου. Αν την πάρει κάποιος και κάνει υπομονή θα δει ότι είναι πολύ καλό γατάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα 354.jpg
    Εικόνα 354.jpg
    283,3 KB · Εμφανίσεις: 84
Τελευταία επεξεργασία:
Λυπάμαι για τη Χουρχουρίτσα... ήμουν κ εγώ υποψήφιος για τη γατούλα. Της εύχομαι γρήγορα να βρει σπίτι.. Της αξίζει το καλύτερο

Λυπάμαι για τη Χουρχουρίτσα... ήμουν κ εγώ υποψήφιος για τη γατούλα. Της εύχομαι γρήγορα να βρει σπίτι.. Της αξίζει το καλύτερο

ναι και ήσουν ο πρώτος που την ζήτησε. λυπάμαι που δεν στην έδωσα απλά επειδή είναι ενήλικη γάτα φοβόμουν ότι θα είχαμε προβλήματα ότι θα νιαούριζε όπως ακριβώς και με την κοπέλα που την πήρε η οποία έλειπε απλά κάποιες ώρες το μεσημέρι για σπουδές και δεν έδειξε υπομονή για να βοηθήσει την προσαρμογή της. Σκεφτόμουν ότι εσύ που θα έλειπες τόσες ώρες από το σπίτι ότι δεν θα μπορούσε να συνηθίσει. Πρόσφατα είχα χαρίσει τον γκριζούλη, ένα άλλο γατάκι που είχα βρει μικρό σε ηλικία σε έναν κύριο ο οποίος δουλεύει 9-9 και ακόμη και μετά από έναν μήνα το γατάκι κρυβότανε και δεν τον είχε συνηθίσει και μάλιστα το συγκεκριμένο το φιλοξενούσα μόνο του σε ένα δωμάτιο δεν είναι ότι είχε συνηθίσει να βλέπει κόσμο. Ενώ η Χουρχουρίτσα έχει συνηθίσει και με κόσμο και με γατιά και αγχώνομαι λιγάκι γιατί θέλω να αποφεύγω τα πέρα δώθε σε σπίτια που βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν τα κατάφερα. Αν μου έλεγες ότι υπήρχε έστω και ένα άλλο άτομο δεν το συζητώ θα στην έδινα γιατί εκτός από την δουλειά θα χρειάζεται να λείπεις και άλλες ώρες όπως όλοι μας και για άλλα πράγματα. Τελικά υιοθέτησες κάποιο γατάκι:clapup:;

Όχι δεν έχω υιοθετήσει. Αλλά βρίσκομαι σε αναζήτηση. Όλο και κάποιο αξιολατρευτό πλάσμα θα βρεθεί και για μένα!! Όσο για τη Χουρχουρίτσα λυπάμαι πολύ για τη ταλαιπωρία που έχεις περάσει και εσύ αλλά και η ίδια η γατούλα. Έχεις δίκιο....η ομορφιά της είναι και η κατάρα της και την θέλουν για διακοσμητικό στοιχείο. Σύντομα όμως θα βρεθεί κάποιος που θα την αγαπήσει και θα της δώσει αυτό που πραγματικά αξίζει :)

Όχι δεν έχω υιοθετήσει. Αλλά βρίσκομαι σε αναζήτηση. Όλο και κάποιο αξιολατρευτό πλάσμα θα βρεθεί και για μένα!! Όσο για τη Χουρχουρίτσα λυπάμαι πολύ για τη ταλαιπωρία που έχεις περάσει και εσύ αλλά και η ίδια η γατούλα. Έχεις δίκιο....η ομορφιά της είναι και η κατάρα της και την θέλουν για διακοσμητικό στοιχείο. Σύντομα όμως θα βρεθεί κάποιος που θα την αγαπήσει και θα της δώσει αυτό που πραγματικά αξίζει :)

δυστυχώς επειδή είναι άσπρη τραβάει πολλούς και η κοπέλα που την πήρε ήταν πολύ ενθουσιασμένη αλλά όταν είδε ότι το γατάκι θέλει να ασχοληθείς, θέλει φαί, αλλαγή άμμου, την επόμενη μέρα και νωρίς μάλιστα δηλαδή το γατάκι δεν έκλεισε καν 24ωρο με πήρε να μου την γυρίσει.

Μάλλον δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία δέσμευσης..

ε ναι δεν λέει:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:. Πάντως σήμερα που ήρθε η κοπέλα και μου επέστρεψε την χουρχουρίτσα μου είπε ότι δεν θα πάρει προς το παρόν άλλο. Μα τι νομίζουν ένα γατάκι μετά αποτελεί μέλος της οικογένειας έχει ευθύνες θέλει χρόνο να περνάς μαζί του. Εγώ δεν το σκέφτηκα καλά και το έδωσα σε φοιτήτρια αφού θέλουν να είναι ξέγνοιαστοι το γατί τους έλειπε. Βέβαια έχω ξαναδώσει σε φοιτητές και όλα οκ, αλλά φοιτητές που δεν μένουν μόνοι τους.:/:Βέβαια μην παρεξηγηθώ δεν είναι όλοι το ίδιο απλά και η ίδια μου είπε ότι έλειπε και το σκεφτόταν το γατάκι που ήταν σπίτι και δεν μπορούσε στην ιδέα ότι στενοχωριόταν που ήταν μόνο του.

Στην φωτογραφία είναι σήμερα ξαπλωμένη στο κρεββάτι μου. Αν την πάρει κάποιος και κάνει υπομονή θα δει ότι είναι πολύ καλό γατάκι.

Μόλις τώρα διάβασα τι συνέβη με την χουρχουρίτσα. Έχω θυμώσει πάρα πολύ. Προφανώς το μετάνιωσε για άλλους λόγους και όχι γιατί η ίδια θα έλειπε πολλές ώρες. Το πρόγραμμά του ο καθένας μας το ξέρει πολύ καλά. Όλοι μας ξέρουμε αν λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι ή όχι. Π.χ. εγώ ξέρω ότι στο σπίτι ζήτημα να είμαι πλέον 3-4 ώρες και δεν κοιμάμαι πια σπίτι μου αλλά σπίτι του φίλου μου γιατί του έχω δώσει ένα γατουλίνι και πάω το βράδυ και το βλέπω. Αν κοιμόμουν σπίτι μου τουλάχιστον (αυτό θα γίνονταν σε περίπτωση που δεν είχα το μικρούλι) θα την έπαιρνα εγώ την χουρχουρίτσα. Ξέρω ότι όλα θέλουν το χρόνο τους και μετά όλα μέλι γάλα, δηλ. οι γάτες πιστεύω προσαρμόζονται στο νέο περιβάλλον τους, απλά θέλει χρόνο.
Ίσως να μην είχε ξανά γάτα και νόμιζε ότι θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Αλλά και πάλι πότε πρόλαβε και το κατάλαβε αυτό; Φθηνές δικαιολογίες!!! Φαίνεται να είναι τόσο ήσυχη γατούλα, δηλ. πού να έπαιρνε και κανένα γατάκι διαολάκι, εκεί να δεις γλέντια!

Psika, κάθε εμπόδιο για καλό. Συμφωνώ την παρατήρηση που έκαναν κάποιοι παραπάνω, δηλ. ότι ευτυχώς που σου την επέστρεψε και δεν την άφησε στον δρόμο επειδή θα φοβόταν το πιθανό βρισίδι. Πάλι καλά να λες.

Όποιος νομίζει ότι η γάτα είναι διακοσμητική είναι πολύ γελασμένος. Όλη η γοητεία του να έχεις γάτα είναι γιατί σ΄αρέσει να σε υποτάσσει με την ανώτερη προσωπικότητα που διαθέτει. Να είσαι το δουλάκι που υπακούσει στις διαταγές της και εκείνη η βασίλισσα.

Υ.Γ. Τέτοιες φωτογραφίες μας βάζεις και μας βασανίζεις :inlove: Αχ.....τι μπουτάκια είναι αυτά που ξεπροβάλουν :eek: Θέλω να την χουφτώσω ολόκληρη :redface: σσ την θέλω και' γω για το κορμί της :whistle:

Μόλις τώρα διάβασα τι συνέβη με την χουρχουρίτσα. Έχω θυμώσει πάρα πολύ. Προφανώς το μετάνιωσε για άλλους λόγους και όχι γιατί η ίδια θα έλειπε πολλές ώρες. Το πρόγραμμά του ο καθένας μας το ξέρει πολύ καλά. Όλοι μας ξέρουμε αν λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι ή όχι. Π.χ. εγώ ξέρω ότι στο σπίτι ζήτημα να είμαι πλέον 3-4 ώρες και δεν κοιμάμαι πια σπίτι μου αλλά σπίτι του φίλου μου γιατί του έχω δώσει ένα γατουλίνι και πάω το βράδυ και το βλέπω. Αν κοιμόμουν σπίτι μου τουλάχιστον (αυτό θα γίνονταν σε περίπτωση που δεν είχα το μικρούλι) θα την έπαιρνα εγώ την χουρχουρίτσα. Ξέρω ότι όλα θέλουν το χρόνο τους και μετά όλα μέλι γάλα, δηλ. οι γάτες πιστεύω προσαρμόζονται στο νέο περιβάλλον τους, απλά θέλει χρόνο.
Ίσως να μην είχε ξανά γάτα και νόμιζε ότι θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Αλλά και πάλι πότε πρόλαβε και το κατάλαβε αυτό; Φθηνές δικαιολογίες!!! Φαίνεται να είναι τόσο ήσυχη γατούλα, δηλ. πού να έπαιρνε και κανένα γατάκι διαολάκι, εκεί να δεις γλέντια!

Psika, κάθε εμπόδιο για καλό. Συμφωνώ την παρατήρηση που έκαναν κάποιοι παραπάνω, δηλ. ότι ευτυχώς που σου την επέστρεψε και δεν την άφησε στον δρόμο επειδή θα φοβόταν το πιθανό βρισίδι. Πάλι καλά να λες.

Όποιος νομίζει ότι η γάτα είναι διακοσμητική είναι πολύ γελασμένος. Όλη η γοητεία του να έχεις γάτα είναι γιατί σ΄αρέσει να σε υποτάσσει με την ανώτερη προσωπικότητα που διαθέτει. Να είσαι το δουλάκι που υπακούσει στις διαταγές της και εκείνη η βασίλισσα.

Υ.Γ. Τέτοιες φωτογραφίες μας βάζεις και μας βασανίζεις :inlove: Αχ.....τι μπουτάκια είναι αυτά που ξεπροβάλουν :eek: Θέλω να την χουφτώσω ολόκληρη :redface: σσ την θέλω και' γω για το κορμί της :whistle:

Βασικά δεν κατάλαβε ότι έχει δουλειά στην αρχή το γατάκι μέχρι να προσαρμοστεί. Εντάξει σίγουρα θα νιαούριζε στην αρχή εδώ επειδή της άλλαξα δωμάτιο άρχισε να νιαουρίζει μια μέρα μετά συνήθισε και σταμάτησε και κοιμόταν πάνω στο κρεββάτι μου λες και την έχω χρόνια. στο εντωμεταξύ γέλασα πολύ γιατί έχει πολύ μικρή μυτούλα, το είχα προσέξει από την αρχή αλλά σύγκρινα την μύτη της με των δικών μου γατιών και είναι η μισή. μιλάμε πολύ γέλιο:clapup: έχει ένα μυτάκι μια σταλιά και το βράδυ ροχαλίζει δυνατά!τρελάθηκα ένα βράδυ που την άκουσα λες και ήταν άνθρωπος.

Πρόσθεσα και φώτο για να δείτε ότι μόλις προσαρμοστεί το γατάκι σε ένα σπίτι πόσο καλό είναι. Μιμείται τα γατιά μου και κάθεται είτε στον καναπέ που κάθεται η ψιψιρή, είτε στην καρέκλα δίπλα από Σκούζυ όπως βλέπετε και οι ίδιοι.

Συνημμένα

• niaou1.JPG
    niaou1.JPG
    231,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • niaou2.JPG
    niaou2.JPG
    235,7 KB · Εμφανίσεις: 46
  • niaou3.JPG
    niaou3.JPG
    278,1 KB · Εμφανίσεις: 52
Μάλλον δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία δέσμευσης..

ναι βασικά όταν έλειπε από το σπίτι είχε την έννοια του και δεν το άντεχε.και πραγματικά ισχύει αυτό και για αυτό όσοι έχουμε ένα γατάκι μετά συνήθως παίρνουμε και άλλο για να ξέρουμε ότι όταν λείπουμε από σπίτι δεν θα είναι μόνο του. θα δεις που και εσύ όταν υιοθετήσεις μετά θα νιώθεις μια ευθύνη, μετά που θα δεθείς θα στενοχωριέσαι να είναι μόνο του.

Πάντως και τα 2 άτομα στα οποία πρόσφατα χάρισα γατάκια (χουρχουρίτσα και πεταλουδίτσα) και οι δύο δεν είχαν ξανά γατούλα αλλά και οι κολλητοί των δύο ήταν τρελαμένοι με τις γάτες. Οπότε ήθελαν και αυτοί να νιώσουν όπως οι φίλοι τους με τα γατάκια αλλά τελικά δεν ήταν έτοιμοι.:/:

Η Χουρχουρίτσα είναι μικρόσωμη γατούλα και πολύ υπναρού.:clapup:

Συνημμένα

• niaou6.JPG
    niaou6.JPG
    313,7 KB · Εμφανίσεις: 36
  • niaou7.JPG
    niaou7.JPG
    320,5 KB · Εμφανίσεις: 39
Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ αυτή η γατουλίνα!:inlove::inlove::inlove:Την έχω ερωτευτεί
Κάτασπρη,με ρόζ μυτούλα....:inlove:Τί όμορφο γατουλάκι...Μια ζωγραφιά!Πραγματικά απορώ που δεν έχει βρεί ακόμα σπιτάκι.ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να την έπαιρνα :angel:

Εγώ στη θέση σου πάντως,τέτοια ΟΜΟΡΦΙΑ,δε θα την έδινα....:P:D:D

Κάτασπρη,με ρόζ μυτούλα....:inlove:Τί όμορφο γατουλάκι...Μια ζωγραφιά!Πραγματικά απορώ που δεν έχει βρεί ακόμα σπιτάκι.ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να την έπαιρνα.
Εγώ στη θέση σου πάντως,δε θα την έδινα:P:D:D

Είναι πολύ καλή γατούλα αλλά έχω πολλά γατάκια ήδη και δεν γίνεται. Δεν είναι μόνο αυτά μέσα στο σπίτι και σπίτι δεν μένω μόνη μου. Μέσα στο 2010 έχω χαρίσει 8 γατάκια και βάλε, τα οποία ήταν όλα γλυκύτατα, φαντάζεσαι να έμπαινα στην διαδικασία να τα κράταγα όλα; Θα είχα αμέτρητα και το σπίτι το νοικιάζουμε και οι αυλές είναι κοινόχρηστες και πέφτουν φόλες.:/: Μακάρι να μπορούσα αλλά για το καλό και των γατιών που έχω στην αυλή γιατί κάποια στιγμή θέλω να τα βάλω μέσα σε σπίτι γιατι φοβάμαι με όλα αυτά που γίνονται, θέλω να την χαρίσω:/:Είναι αξιολάτρευτη και πιστεύω ότι είναι καλή και για αυτούς που έχουν ένα γατάκι και θέλουν να του εξασφαλίσουν παρεούλα.

Είναι πολύ καλή γατούλα αλλά έχω πολλά γατάκια ήδη και δεν γίνεται. Δεν είναι μόνο αυτά μέσα στο σπίτι και σπίτι δεν μένω μόνη μου. Μέσα στο 2010 έχω χαρίσει 8 γατάκια και βάλε, τα οποία ήταν όλα γλυκύτατα, φαντάζεσαι να έμπαινα στην διαδικασία να τα κράταγα όλα; Θα είχα αμέτρητα και το σπίτι το νοικιάζουμε και οι αυλές είναι κοινόχρηστες και πέφτουν φόλες.:/: Μακάρι να μπορούσα αλλά για το καλό και των γατιών που έχω στην αυλή γιατί κάποια στιγμή θέλω να τα βάλω μέσα σε σπίτι γιατι φοβάμαι με όλα αυτά που γίνονται, θέλω να την χαρίσω:/:Είναι αξιολάτρευτη και πιστεύω ότι είναι καλή και για αυτούς που έχουν ένα γατάκι και θέλουν να του εξασφαλίσουν παρεούλα.

Έχεις πολύ δίκιο,σε καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις και σε τι διαδικασία μπαίνεις κάθε φορά που είναι να δώσεις και απο ένα αλλα το σημαντικότερο όλων είναι οτι πάνω απ΄όλα σκέφτεσαι το καλό τους και ότι κάνεις το κάνεις με σκοπό να τους προσφέρεις μία καλή ζωή και αυτό είναι ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ....:)

Πραγματικά,θα την ήθελα πάρα πολύ να την πάρω και το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά.Έχω διαβάσει όλη την ιστορία της έως τώρα,με ξετρελαίνει το γεγονός οτι εκτός απο πανέμορφη είναι και τρυφερή και χαδιάρα,είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ γάτα,το μόνο που σκέφτομαι ,είναι πως δεν ξέρω πως θα αντιδράσει η δική μου:/:,δεδομένου ότι απο δύο μηνών που την πήρα,αν και πολύ ήρεμη, είναι η μοναδική γάτα του σπιτιού και δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με άλλο ζώο για να χω άποψη!:/::/:

Πραγματικά όμως,αν δεν είχα τη Νεράϊδα,θα είχα σίγουρα τη Χουρχουρίτσα,θα σου την είχα πάρει απο την πρώτη στιγμή:clapup::D,είναι αξιαγάπητη:inlove:,την έχω λατρέψει αυτή τη γατούλα,μακάρι να μπορούσα να την πάρω.:(:/:

Εύχομαι να έχει καλή τύχη και να κοιτάξεις να τσεκάρεις πολύ καλά πριν τη δώσεις,αυτόν που θα την πάρει,είναι κρίμα να πάει σε κάποιον που θα κακοπεράσει το γατάκι.:worry:Το έχω λατρέψει πραγματικά.

Θα παρακολουθώ την εξέλιξη:)

Καλή τύχη στην όμορφη:):):)

Σ
Έχεις πολύ δίκιο,σε καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις και σε τι διαδικασία μπαίνεις κάθε φορά που είναι να δώσεις και απο ένα αλλα το σημαντικότερο όλων είναι οτι πάνω απ΄όλα σκέφτεσαι το καλό τους και ότι κάνεις το κάνεις με σκοπό να τους προσφέρεις μία καλή ζωή και αυτό είναι ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ....:)

Πραγματικά,θα την ήθελα πάρα πολύ να την πάρω και το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά.Έχω διαβάσει όλη την ιστορία της έως τώρα,με ξετρελαίνει το γεγονός οτι εκτός απο πανέμορφη είναι και τρυφερή και χαδιάρα,είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ γάτα,το μόνο που σκέφτομαι ,είναι πως δεν ξέρω πως θα αντιδράσει η δική μου:/:,δεδομένου ότι απο δύο μηνών που την πήρα,αν και πολύ ήρεμη, είναι η μοναδική γάτα του σπιτιού και δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με άλλο ζώο για να χω άποψη!:/::/:

Πραγματικά όμως,αν δεν είχα τη Νεράϊδα,θα είχα σίγουρα τη Χουρχουρίτσα,θα σου την είχα πάρει απο την πρώτη στιγμή:clapup::D,είναι αξιαγάπητη:inlove:,την έχω λατρέψει αυτή τη γατούλα,μακάρι να μπορούσα να την πάρω.:(:/:

Εύχομαι να έχει καλή τύχη και να κοιτάξεις να τσεκάρεις πολύ καλά πριν τη δώσεις,αυτόν που θα την πάρει,είναι κρίμα να πάει σε κάποιον που θα κακοπεράσει το γατάκι.:worry:Το έχω λατρέψει πραγματικά.

Θα παρακολουθώ την εξέλιξη:)

Καλή τύχη στην όμορφη:):):)

Σε ευχαριστούμε πολύ να σαι καλά. Και εγώ ψάχνω ένα υποψήφιο που θα περάσει καλά αν και το ρίσκο υπάρχει πάντα. Πάντως θα προτιμούσα να την πάρει κάποιος που έχει εμπειρία ή που θα έχει και άλλο γατάκι γιατί και σπίτι μου βλέπει τα 2 γατιά μου και έχει συνηθίσει στην φασαρία.:clapup:Πάντως και εμένα που η Ψιψιρή είναι 4,5 και πολύ ιδιότροπη αποφασίσαμε και κρατήσαμε τον Σκούζυ που βρήκα μια μέρα σε λεωφόρο για να έχει παρέα η ψιψιρή και να σταματήσει να είναι τόσο καλομαθημένη. Όταν κρατήσαμε τον Σκούζυ αυτή ήταν περίπου 4, στην αρχή δεν τον ήθελε καθόλου, πέρασε αρκετός καιρός να συνηθίσει στην παρουσία του και μόνο. Τώρα τον έχει συνηθίσει και τον τσιγλάει και για παιχνίδια. Δεν κοιμούνται μαζί αλλά δεν με νοιάζει μου αρκεί που όταν λείπουμε αρκετές ώρες ξέρω ότι υπάρχει και άλλη παρουσία στο σπίτι και ότι δεν πλήττει όπως παλιά όταν έμενε μόνη της πολλές ώρες. Πάντως από τότε που είναι με Σκούζυ είναι πιο χαδιάρα και πιο υπομονετική και δεν θυμώνει με το παραμικρό όπως παλιά. Παλιά δηλαδή έβγαινα στην αυλή να ταίσω τα άλλα γατάκια και μετά πήγαινε και μύριζε τις κονσέρβες της λες και τις μέτραγε και μου έκανε επίθεση να με γρατζουνίσει κιόλας. Τώρα έχει μάθει να μοιράζεται και δεν την ενοχλούν αυτά.:D Οπότε σε περίπτωση που κάποια στιγμή το επιχειρήσεις και της πάρεις παρεούλα μην απογοητευτείς αμέσως όπως συμβαίνει συνήθως, μπορεί να πάρει μήνες για να συνηθίσουν το ένα το άλλο αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα συμβεί.Αφού συνήθισε η ψιψιρή που δεν ήθελε ούτε στην αυλή να βγαίνω να ταίζω τα άλλα γατάκια καταλαβαίνεις.:P

Κάτασπρη,με ρόζ μυτούλα....:inlove:Τί όμορφο γατουλάκι...Μια ζωγραφιά!Πραγματικά απορώ που δεν έχει βρεί ακόμα σπιτάκι.ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να την έπαιρνα :angel:

Εγώ στη θέση σου πάντως,τέτοια ΟΜΟΡΦΙΑ,δε θα την έδινα....:P:D:D

Kαι΄συ βλέπω είσαι καψούρα με την χουρχουρίτσα! Ομοιοπαθούσα :whistle: έχω εκφράσει δημοσίως τον έρωτά μου για την πανέμορφη αυτή γατούλα. Να μαζευτούμε όλοι να φτιάξουμε ένα "fan club χουρχουρίτσα"

Κοίτα όμως σύμπτωση!!! Είχα και΄γω μέχρι πρόσφατα μια γατούλα ίδια η χουρχουρίτσα (βλ. άβαταρ) που την έλεγα νεράϊδα. Είδα ότι έχεις και'συ γατούλα που την λένε έτσι. Φοβερό ε;

Kαι΄συ βλέπω είσαι καψούρα με την χουρχουρίτσα! Ομοιοπαθούσα :whistle: έχω εκφράσει δημοσίως τον έρωτά μου για την πανέμορφη αυτή γατούλα. Να μαζευτούμε όλοι να φτιάξουμε ένα "fan club χουρχουρίτσα"

Κοίτα όμως σύμπτωση!!! Είχα και΄γω μέχρι πρόσφατα μια γατούλα ίδια η χουρχουρίτσα (βλ. άβαταρ) που την έλεγα νεράϊδα. Είδα ότι έχεις και'συ γατούλα που την λένε έτσι. Φοβερό ε;

πραγματικά όταν διάβασα και εγώ για το όνομα της γατούλας της και εγώ εσένα σκέφτηκα:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Αχ τρελός έρωτας με το Χουρχουράκι,είναι αξιαγάπητη,είναι πανέμορφη γατούλα και αυτό που με συνεπαίρνει είναι ο τρυφερός της χαρακτήρας..τί πλάσμα είναι αυτό????:inlove::inlove::inlove:
Απορώ γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ακόμα φαν κλάμπ?????:clapup::clapup::clapup:

Όσο και για το όνομα "Νεράϊδα",μάλλον έχουμε το ίδιο γούστο :D

Ψήνομαι και σιγοβράζω στο ζουμί κάθε μέρα μου που δε μπορώ να την πάρω:sick::sick::sick::sick::sick::/::/::/: φαντάζομαι και εσυ,έ?:confused:

Εδώ είναι μια συνηθισμένη πόζα της χουρχουρίτσας. Συνήθως όταν κοιμάται έτσι ανάποδα έχει και ένα ποδαράκι στον αέρα λες και μουντζώνει:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: Εδώ έχει και το ένα μάτι μισάνοιχτο γιατι την ενόχλησε ο φακός:PΈτσι είναι άλλωστε όλες οι ντίβες δεν τους αρέσει να τις φωτογραφίζουν στις προσωπικές τους στιγμές.

Συνημμένα

• Εικόνα 383.jpg
    Εικόνα 383.jpg
    353,4 KB · Εμφανίσεις: 47
Εδώ είναι μια συνηθισμένη πόζα της χουρχουρίτσας. Συνήθως όταν κοιμάται έτσι ανάποδα έχει και ένα ποδαράκι στον αέρα λες και μουντζώνει:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: Εδώ έχει και το ένα μάτι μισάνοιχτο γιατι την ενόχλησε ο φακός:PΈτσι είναι άλλωστε όλες οι ντίβες δεν τους αρέσει να τις φωτογραφίζουν στις προσωπικές τους στιγμές.

Άχου,γιατί μας το κάνεις αυτό και μας τρελαίνεις:inlove::inlove::inlove::inlove: πώπωωωω τι γατουλίνα? ΘΕΑ:D

Ήδη έχω απλώσει τα "πλοκάμια" μου σε φίλους και γνωστούς,μήπως της βρούμε σπιτάκι.:inlove::inlove:
Μέχρι και τη Δευτέρα ελπίζω να έχω απαντήσεις....:redface:

Αν μπορείς ανέβασε και κανένα ακόμα βιντεάκι μεγαλύτερης διάρκειας,θα βοηθήσει ΠΑΡΑ πολύ να τη δούνε οι τυχόν ενδιαφερόμενοι και live,να κάνει τις χαριτωμενιές της η ζουζού :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back