Χαρίζεται η ολόλευκη Χουρχουρίτσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ψήνομαι και σιγοβράζω στο ζουμί κάθε μέρα μου που δε μπορώ να την πάρω:sick::sick::sick::sick::sick::/::/::/: φαντάζομαι και εσυ,έ?:confused:

Ναι, δυστυχώς!!! :( Την σκέφτομαι καθημερινά, μ' έχει συγκινήσει αυτή η γατούλα γιατί μοιάζει πολύ με την νεραϊδούλα που είχα όχι μόνο στην όψη (που της μοιάζει πολύ) αλλά και στην συμπεριφορά, δηλ. ήσυχη αλλά ντίβα. :inlove: Αχ...γιατί να πρέπει να λείπω τόσες ώρες από το σπίτι; γιατί να μη μπορώ να βρω μια part time δουλειά να έχω χρόνο σαν άνθρωπος; :mad:

@ Psika
Κι' άλλη ζημιά έπαθα πρωϊνιάτικα με την φωτό..και είμαι και στη δουλειά :P Σαν μπιμπελό είναι η άτιμη!!! Βλέπω της έχεις βάλει και λουράκι, την φαντάζομαι να φοράει κάτι με στρασάκια σαν γνήσια ντίβα που είναι, θα της πήγαιναν πολύ :D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kατάφερα να ανεβάσω ένα βιντεάκι μεγαλύτερης διάρκειας για να την δείτε καλύτερα. Κοιμάται στα πόδια μου και εγώ η κακιά την ξυπνάω:whistle:
https://www.youtube.com/watch?v=J3IZmBQEIFE

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχχχχχχ...........τι καλή που είναι!! γουργουρίζει έντονα και είναι σκέτη απόλαυση :inlove:
Απ' ότι κατάλαβα δεν την πείραξε καθόλου που την ξύπνησες, το αντίθετο φαίνεται...τόσο χαδιάρα! :inlove:

Να
Αχχχχχχχ...........τι καλή που είναι!! γουργουρίζει έντονα και είναι σκέτη απόλαυση :inlove:
Απ' ότι κατάλαβα δεν την πείραξε καθόλου που την ξύπνησες, το αντίθετο φαίνεται...τόσο χαδιάρα! :inlove:

ναι είναι πολύ χαδιάρα και της αρέσει να της χαιδεύεις την κοιλίτσα μάλιστα σηκώνει και το ποδαράκι για να έχεις ευκολότερη πρόσβαση:clapup::clapup::clapup:

Άχου το το ζουζουνάκι μουουουουουου.....αχ τρελαίνομαιαιαιαιαιαιαιααιαι,τι γατούλι είναι αυτό :inlove:
Τι κουτουλίτσες είναι αυτές που κάνει:inlove: και αμέσως μετά τον ύπνο,αχ Χριστέ μου,τι πλάσμα:inlove::inlove::inlove:
Περιμένουμε κι άλλα χουρχουριστά βίντεο,όσο και να τη βλέπω δε τη χορταίνω:inlove:

Αγάπη μου!!!!Γλυκιά μου Χουρχουρίτσα, είσαι θεϊκό πλάσμα! Είσαι μια Νεραϊδούλα!

πραγματικα πανεμορφη γατουλα!

ακομα να υιοθετηθει αυτή η ομορφιά?

Που θα πάει θα βρω κάποιον καλό γατογονιό:D

https://www.youtube.com/watch?v=iVVzvlXEYTc

Καλό;;;;;; Μόνο καλό;;;;;
only the best is good enough 4u κουκλάρα!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Α!!!Εισαι κακια μαμα...:devil::PΑφου την βλεπεις παει να κοιμηθει και της χαιδευεις τη μυτη:D.
Χαδιαρα ομως:kissing: δεν την πειραξε που την ξυπνησες αφου την χαιδευεις:hug:

Πραγματικά αυτή η γατούλα σε συντροφεύει. Είναι το γατάκι που θα διαβάζεις και θα κάτσει δίπλα σου για παρεα, που θα κοιμηθείς και θα αποκοιμηθεί και αυτό στα πόδια σου, που θα βλέπεις τηλεόραση και εκείνο θα κάθεται πάνω σου και θα χουρχουρίζει ενώ τα δικά μου γατάκια καμία σχέση. Απλά αυτός που θα την πάρει θα πρέπει να δείξει 2 μερούλες υπομονή να προσαρμοστεί και μετά θα είναι καλά

Επειδή με έπαιρναν κάποιοι υποψήφιοι που είχαν και άλλη γατούλα αλά φοβόντουσαν κατά πόσο είναι υγιής η Χουρχουρίτσα της έκανα εξέταση για to aids και την λευχαιμία που είναι οι βασικές και βγήκαν αρνητικές. Ούτως ή άλλως μου είχε πει και ο κτηνίατρος ότι άμα ήταν άρρωστη θα φαινόταν. Οπότε άμα θέλετε μια γατούλα για παρεά σε κάποιο γατάκι σας η Χουρχουρίτσα είναι ιδανική:clapup:

Έχουμε κανένα νεότερο απο τη Χουρχουρίτσα???:worry:

Και'γω αναρωτιέμαι και την έχω στο μυαλό μου πολύ συχνά (οδηγώ και σε σκέφτομαι ένα πράγμα :P ) Έχουμε κάτι νεότερο από την κούκλα; Επίσης μας έλειψαν οι φωτό της...θέλουμε κι' άλλες φωτό, είμαστε φανατικοί fan της Χουρχουρίτσας :D

Εχουμε νεα απο την Χουρχουριτσα;

Κι εγώ τη σκέφτομαι συχνά τη Χουρχουρίτσα! Μακάρι να μπορούσα να την πάρω...:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back