Χαρίζεται η στρογγυλή γατούλα Μπουμπού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mpoulaalekoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
Αυτή η μικρή δεν έχει σπίτι. Εγώ έχω ήδη 3 γατιά και δε μπορώ να την πάρω!!!τριγυρνάει στους δρόμους και είναι πανικοβλημένη!!Είναι 4 μηνών περίπου!! Ας την πάρει κάποιος είναι αξιολάτρευτη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• drop1.jpg
    drop1.jpg
    193 KB · Εμφανίσεις: 199
  • drop2.jpg
    drop2.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 74
  • drop3.jpg
    drop3.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 186
  • drop4.jpg
    drop4.jpg
    152,7 KB · Εμφανίσεις: 196
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Κινδυνεύει!!Βοήθεια!!!!

θες να βάλεις ένα τηλέφωνο ή ένα email
για να προωθήσω στο facebook?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι συγγνώμη το ξέχασα αυτό!!
6945490517 και efi_angeli@hotmail.com για οποιαδήποτε πληροφορία!

εντάξει το βάζω στο fb

κινδυνεύει από τους γείτονες?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Γενικά υπάρχουν πολλοί μυστήριοι γείτονες που φωνάζουν κτλ αλλά ΚΑΙ νεκρά γατάκια έχουν βρεθεί ΚΑΙ φόλες...εδώ που μένω έχει πολλά αδεσποτάκια δυστυχώς και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς...λες και τους κάνουν τίποτα τα καημενούλια...

αν ξέρεις ποιοι είναι μπορείς να τους κάνεις μήνυση

Για τις φόλες δεν ξέρω κάτι, ποιος μπορει να τις βάζει κατά καιρούς αλλά για γείτονες ξέρω ποιοι κάνουν παράπονα και βρίζουν με το που σε δουν με μια χούφτα φαγάκι ή μια κονσερβούλα...όμως αυτό δεν είναι αποδειξη υποθέτω...οποτε...

χμμμ
νταξει μπηκε και fb
:worry:

ευχαριστώ!!!για να δούμε όμως...θα βοηθήσει καθόλου???:(

η γατοομάδα θεσσαλονίκης μου είπε τα παρακάτω:
Καλο θα ειναι να πληροφορησεις τους γειτονες
για τις ποινές για την κακοποιηση ζωων και
να συννενοηθεις με την κτηνιατρικη να τα στειρωσουν φτηνα ,
κατοοπιν ενημερωνεις οτι στειρωθηκαν δεν θα γινουν
πολλα αντιθετα θα τους προστατευουν απο τ...α τρωκτικά.
Δυστυχως ειμαστε φουλ εντελως πια και δεν γινεται παντα να
φοβομαστε πρεπει αν κανουμε ζωοφιλικη εκπαιδευση και εκμαθηση
νομων και καταγγελιες και μυνησεις σε τετοιες περιστασεις. αν παλι
νομιζεις οτι κινδυνευουν ενας κυριος στη βεροια μας ζητησε γατες αλλα
πρεπει να τα δωσεις σειρωμενα και προσωπικα δεν θεωρω οτι θα τα
φοντισει ενω εκει τα βλεπω καλοθρεμμενα

Καταλαβαίνω!Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό.Και όχι δε θα ήθελα να τα στείλω κάπου στη Βέροια!Φαγητό έχουν όσο για να επιβιώνουν όντως...
Έκκλιση κάνω πιο πολύ σε ιδιώτες που θα τα ήθελαν, κάτω από συμφωνητικό κτλ τα γνωστά...
Όσο αφορά τη στείρωση έχω ήδη βρει γιατρό να μου τα στειρώσει δωρεάν όταν έρθει η στιγμή..από κει και πέρα όμως....Μακάρι να βρεθεί κάποιος...Με πονάει να τα βλέπω μόνα τους..Και πιο πολύ θα με πονέσει εαν αύριο-μεθαύριο σταματήσω να τα βλέπω εντελώς.....

περιοχή Παγκράτι

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Η γατούλα θα ήταν καλό να στειρωθεί, (βρεί δεν βρεί σπίτι... γιατί μπορεί να αργήσει...)
και όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα. Πιθανότατα είναι κοντά στους 6 μήνες, το οποίο σημαίνει ότι θα ζευγαρώσει σύντομα. Ήδη έχει αρχίσει η περίοδος ζευγαρώματος και θα είναι λουκούμι για τους μνηστήρες...:/:
Άρα αν μπορείς δρομολόγησέ το....δεν είναι μικρή, είναι μιά χαρά.....

Έτσι δεν θα φοβούνται και οι "καλοί" γείτονες να μην τους γεννήσει σε κανένα υπόγειο, ούτε θα την δούν με την κοιλιά. Και επίσης θα είναι ευκολότερο να υιοθετηθεί. ;)

Απάντηση: Κινδυνεύει!! Βοήθεια!!!!

Καλη τυχη να εχεις καλη μου!!!

πριν βρεθούν τα μωρά της στα σκουπίδια:worry:

Δυστυχώς είναι μικρή ακόμα...είναι 4,5 μηνών το πολύ!!! πρέπει να περιμένω ακόμα λίγο.. :(

στον 6ο μήνα είναι καλά

Καλη τυχη στο γατακι!

Η αδερφούλα του Μάγκα!Κινδυνεύει και αυτή! Βοηθείστε

Έλεος!!!
Το 90% των γατιών κινδυνεύουν στο δρόμο από κακιασμένους ανθρώπους!!!
Σε τί κόσμο ζούμε?
ΔΕΝ υπάρχουν συναισθήματα!!!
Το έχω ξαναγράψει, την ώρα της κρίσης θα κριθούμε και για την συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα! Ελπίζω ο Θεός να δείξει τη δέουσα αυστηρότητα, διότι δεν μπορεί να αφήσει ατιμώρητους αυτούς που κακομεταχειρίζονται τα πλάσματά Του!

Γεια σας και πάλι!Η μικρή ακόμη περιμένει ένα ζεστό σπιτάκι!Είναι σχεδόν ίδια..:)Για κάποιο λόγο δεν έχει μεγαλώσει πολύ!Είναι η κατασκευή της τέτοια, είναι μικροκαμωμένη και γλυκύτατη!!! Μια σκέτη μπουκίτσα!!Θα τη λατρέψετε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back