mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανείς βρε παιδιά??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θες μπορώ να σου στείλω την Πέμπτη ένα σωρό άλλες e-διευθύνσεις. Μην απογοητεύεσαι !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έχω βάλει και αλλού αλλά μέχρις στιγμής τίποτα...δυστυχώς..Ωστόσο εάν δε σου κάνει κόπο, θα σου ήμουν ευγνώμων
Σε ευχαριστώ! Πάντως είναι ένα φοβερό πλάσμα..Της αξίζει να βρει ένα ζεστό σπιτάκι!!!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας και πάλι.
Η μικρή Μπουμπού όπως τη λέω, εδώ και 2 εβδομάδες μυρίζε αποκρουστικά άσχημα λόγω ενός κομματιού ουράς που είχε μείνει και είχε σαπίσει..
Αποφάσισα να την πιάσω από την αυλή(μάχη έδωσα) και να την πάω στην κτηνίατρο.Και έτσι έγινε..Η ουρίτσα ήταν πάρα πολύ σάπια και μπήκε χειρουργείο για να αφαιρεθεί ότι είχε μείνει..
Τώρα αναρρώνει, παίρνει αντιβίωση και είναι μια χαρά ακόμα και χωρίς ουρίτσα.. Παρά την ταλαιπωρία της, δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους και περιμένει ακόμα αυτόν που θα την βάλει στην καρδιά και αλλά και το σπίτι του..
Σας χρειάζεται πριν να είναι πολύ αργά για αυτήν..
6945490517
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Σας χρειάζεται πριν να είναι πολύ αργά για αυτήν..
Συγγνώμη, τι εννοείς;
Έχει κάποιο πρόβλημα υγείας η γατούλα;
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνώμη, τι εννοείς;
Έχει κάποιο πρόβλημα υγείας η γατούλα;
Όχι..Αυτό που εννοώ είναι ότι αυτή τη φορά ήταν η ουρά, την επόμενη τι θα είναι?
Εάν διαβάσεις όλο το ποστ, η γατούλα μένει έξω στην αυλή μου και όχι μέσα. Οπότε κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή..Και τώρα χωρίς ουρίτσα πλέον, η ζωή της θα είναι λίγο δυσκολότερη εκεί έξω...
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Καιρό έχω να γράψω για τη μικρή μας Μπούλα! Σήμερα η γατούλα είναι περίπου 1,5 χρονών.
Είχαμε μείνει στο ότι εγχειρήσαμε την ουρίτσα της..Τώρα πια, περίπου 2 μήνες μετά, μπορείτε να την απολαύσετε κεφάτη όπως παλιά..
Αυτό το βίντεο είναι τραβηγμένο σήμερα, στην αυλή του σπιτιού, στο Παγκράτι.
Η γατούλα, βρέξει-χιονίσει είναι πάντα εκεί..Της έχω φτιάξει και σπιτάκι σε υπόστεγο, αδιάβροχο με κουβέρτες μέσα
! Έξω βγαίνει για να ξεπιαστεί λίγο..Κόβει καμιά βόλτα και τσουπ μέσα στην αυλή πάλι! Με περιμένει κάθε μέρα η καλή μου! Αυτή η γατούλα, ακόμα χαρίζεται(υποτίθεται)..Αν και εάν δοθεί κάποια στιγμή θα στεναχωρηθώ πολύ! Τη λατρεύω!! Είναι η αδυναμία μου..Κάνει ασταμάτητα ζυμαράκια όταν κάποιος απλά της μιλάει και χουρχουρίζει διαρκώς..Θέλει σπίτι και χάδια και ζεστασιά αλλά η αλήθεια είναι πως έχει ψύχωση με το "έξω" οπότε όποιος την πάρει (εάν την πάρει κανείς) θα πρέπει να προσέχει πολύ τις πόρτες του
.Αυτά! Και τώρα απολαύστε!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πωπω!
Σφεντόνα έρχεται για χάδια, είναι πολύ ναζιάρα!

brigite
Διάσημο μέλος
Ψυχη μου.....Τι χαδιαρικο πλασμα που ειναι...Και ηρθε τρεχοντας μολις σε πηρε χαμπαρι....Της αξιζει ενα καλο σπιτακι ,μονιμο ,ζεστο ,χουρχουριστο.!!!!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπω!
Σφεντόνα έρχεται για χάδια, είναι πολύ ναζιάρα!![]()
Ψυχη μου.....Τι χαδιαρικο πλασμα που ειναι...Και ηρθε τρεχοντας μολις σε πηρε χαμπαρι....Της αξιζει ενα καλο σπιτακι ,μονιμο ,ζεστο ,χουρχουριστο.!!!!
Έτσι είναι παιδιά..Μοναδικό και σπάνιο πλασματάκι η μικρή μας..
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
μακάρι να βρει σπίτι
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι μακάρι..
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι κρίμα τέτοια πλασματάκια να βρίσκονται στο δρόμο

Λυπάμαι πάρα πολύ..
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
πάντως φαίνεται πολύ χαδιάρα
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
οοοουυ!!τρελένεται
!!Ακόμα και από το παράθυρο να με δει, κάνει πατουσάκια και με περιμένει
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
χεχε

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πιστεύω να ξεχάσατε τη Μπουμπούκα μας?
Το πόσο την αγαπώ αυτή τη γάτα δεν λέγεται..
Δεν της αξίζει να βρίσκεται εκεί έξω..
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
στογγυλές

! Καλοταϊζόμστε κιόλας και έχουμε κάνει και mise en plis

(που λέει και το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=bagG7NsQwnc)..Ψάχνουμε κάποιον που θα εκτιμήσει την σμιλεμένη στρογγυλάδα μας, τις προσεγμένες καμπύλες μας, την κουτσουρεμένη ουρίτσα μας, τα κατακίτρινα ματάκια μας, τα ασημένια μουστάκια μας και την κουφετορόζ μυτούλα μας!

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool