Χαρίζεται η στρογγυλή γατούλα Μπουμπού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι αμέ!
Η ίδια είναι απλά χωρίς ουρά:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Done! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχουμε νέο βιντεάκι της Μπουμπούς..και όχι μόνο..

Στο βιντεάκι εμφανίζεται πρώτα η Χοντρή Χιονάτη :) που είναι ένα υπέροχο πλάσμα, μια αδέσποτη ντίβα που κυκλοφορεί στα μέρη μας και δίνεται και αυτή (νομίζω πως είναι στειρωμένη αλλά και εάν δεν είναι θα δοθεί στειρωμένη):). Είναι πάρα πολύ "ομιλητική" αλλά για κάποιο λόγο σήμερα δε μου μίλαγε :pfff:

Στη συνέχεια βλέπετε την στρογγυλή Μπουμπούκα μου που ζητιανεύει για χαδάκια ;) δίπλα στο χτιστό σπιτάκι που της έχω φτιάξει για τις κρύες μέρες του χειμώνα..

Και τέλος εμφανίζεται η μαμά της Μπουμπούς που είναι πραγματικά μια θεά!Δεν είναι στειρωμένη, αλλά θα δοθεί με δώρο τη στείρωση..

Και οι τρεις χαρίζονται και είναι υπέροχες:)

(συγχωρέστε την ηλίθια φωνή μου στο βίντεο...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω κατι ομορφιες:eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδες?
Είναι μία και μία!
Και φιλικότατες..

Φαινονται φιλικοτατες οντως!
Καλη τους τυχη:)

Πω πω αυτή η τρίτη γατούλα είναι όντως πανέμορφη!

Άνοιξε καλέ μία αγγελία για την κάθεμία. Δεν νομίζω πως δεν θα βρεθεί κάποιος να θέλει να υιοθετήσει αυτή την θεά!

Έχεις δίκιο..
Θα της ανοίξω δική της αγγελία..

(είναι η γιαγιά της Αγάπης και της Νεφέλης)

καλά Εφάκι μου είναι κουκλιά και οι τρεις!!!
Καλή τύχη ολόψυχα!

Αμάν...η Χιονάτη είναι σαν μαρέγκα! Έτσι μου έρχεται να τη φάω...:slourp:. Βέβαια η γόησσα είναι η μαμά της μπουμπουδίτσας...
Καλέ όλες κούκλες είναι, πασαρέλα! Εύχομαι με σπιτάκι και γρήγορα :whistle:

καλά Εφάκι μου είναι κουκλιά και οι τρεις!!!
Καλή τύχη ολόψυχα!

Αμάν...η Χιονάτη είναι σαν μαρέγκα! Έτσι μου έρχεται να τη φάω...:slourp:. Βέβαια η γόησσα είναι η μαμά της μπουμπουδίτσας...
Καλέ όλες κούκλες είναι, πασαρέλα! Εύχομαι με σπιτάκι και γρήγορα :whistle:

Ευχαριστούμε!!!
Μακάρι μακάρι μακάρι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back