Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ..ουτε και εγω να πω την αληθεια ,θα εστελνα ασυνοδευτο γατι...στην ελλαδα ζουμε...καλα,για να τη βαλω δε,κατω στις αποσκευες...ουτε κατα διαννοια..η εβελυν το κανει..αλλα εγω το θεωρω μεγαλο ρισκο ,ειδικα το καλοκαιρι...ευχομαι τα καλυτερα για το υπεροχο αυτο γατακι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Ασυνόδευτη δεν την στέλνω...αν βρεθεί όμως κάποια καλή περίπτωση εκτός αθηνών είναι διατεθειμένη να μοιράσουμε την απόσταση... να γνωρίσω και από κοντά αυτούς τους ανθρώπους που θα μείνει μαζί τους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Τυχερός όποιος την πάρει!!!

(εκεί που κάνει μία παύση από το παιχνίδι, περνάει ο ταλιμπάν για να ελέγξει την κατάσταση)!!!

https://www.youtube.com/watch?v=XZ1rppJn1hA
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Kαλά που παίζουν τα μικρά με αυτό γιατί αλλιώς διακοσμητικό στο τζάμι το είχαμε!!!αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικητωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως..
ναι βρε..δεν το ειπα σαν κατηγορια...απλα ηθελα να δειξω οτι οντως εχουν μπει κατω στις αποσκευες,αλλα εγω το φοβαμαι..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτο ελειπε να με κατηγορουσεςοτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ
![]()
οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω...

ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ..
Hlianna
Διάσημο μέλος
τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜακάριΣήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!
![]()
Είναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά

avtwvia
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Nα παρουν και τα 3??![]()

Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!!

Terifique
Δραστήριο μέλος
Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!
![]()
Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!!
Positive vibes, απ' όλους!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool