Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #41 28-05-10 13:28 αμαν βρε ναταλακι....κουκλακι ζωγραφιστο ειναι!!!!!!!!! ΥΓ..ουτε και εγω να πω την αληθεια ,θα εστελνα ασυνοδευτο γατι...στην ελλαδα ζουμε...καλα,για να τη βαλω δε,κατω στις αποσκευες...ουτε κατα διαννοια..η εβελυν το κανει..αλλα εγω το θεωρω μεγαλο ρισκο ,ειδικα το καλοκαιρι...ευχομαι τα καλυτερα για το υπεροχο αυτο γατακι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #42 28-05-10 13:33 Σε ευχαριστούμε πούπι!!! Ασυνόδευτη δεν την στέλνω...αν βρεθεί όμως κάποια καλή περίπτωση εκτός αθηνών είναι διατεθειμένη να μοιράσουμε την απόσταση... να γνωρίσω και από κοντά αυτούς τους ανθρώπους που θα μείνει μαζί τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:38 Η natalouko: #43 28-05-10 13:38 Το παιχνιδιάρικο ζουζούνι μας!!!Τυχερός όποιος την πάρει!!! (εκεί που κάνει μία παύση από το παιχνίδι, περνάει ο ταλιμπάν για να ελέγξει την κατάσταση)!!! https://www.youtube.com/watch?v=XZ1rppJn1hA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:49 Η Πουπουλίνα: #44 28-05-10 13:49 αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:54 Η natalouko: #45 28-05-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Kαλά που παίζουν τα μικρά με αυτό γιατί αλλιώς διακοσμητικό στο τζάμι το είχαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:17 Η evelynkar: #46 28-05-10 22:17 ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:19 Η Πουπουλίνα: #47 28-05-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Click για ανάπτυξη... ναι βρε..δεν το ειπα σαν κατηγορια...απλα ηθελα να δειξω οτι οντως εχουν μπει κατω στις αποσκευες,αλλα εγω το φοβαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:57 Η evelynkar: #48 28-05-10 22:57 αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:21 Η Πουπουλίνα: #49 28-05-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμαν βρε ναταλακι....κουκλακι ζωγραφιστο ειναι!!!!!!!!! ΥΓ..ουτε και εγω να πω την αληθεια ,θα εστελνα ασυνοδευτο γατι...στην ελλαδα ζουμε...καλα,για να τη βαλω δε,κατω στις αποσκευες...ουτε κατα διαννοια..η εβελυν το κανει..αλλα εγω το θεωρω μεγαλο ρισκο ,ειδικα το καλοκαιρι...ευχομαι τα καλυτερα για το υπεροχο αυτο γατακι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η natalouko: #42 28-05-10 13:33 Σε ευχαριστούμε πούπι!!! Ασυνόδευτη δεν την στέλνω...αν βρεθεί όμως κάποια καλή περίπτωση εκτός αθηνών είναι διατεθειμένη να μοιράσουμε την απόσταση... να γνωρίσω και από κοντά αυτούς τους ανθρώπους που θα μείνει μαζί τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:38 Η natalouko: #43 28-05-10 13:38 Το παιχνιδιάρικο ζουζούνι μας!!!Τυχερός όποιος την πάρει!!! (εκεί που κάνει μία παύση από το παιχνίδι, περνάει ο ταλιμπάν για να ελέγξει την κατάσταση)!!! https://www.youtube.com/watch?v=XZ1rppJn1hA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:49 Η Πουπουλίνα: #44 28-05-10 13:49 αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:54 Η natalouko: #45 28-05-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Kαλά που παίζουν τα μικρά με αυτό γιατί αλλιώς διακοσμητικό στο τζάμι το είχαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:17 Η evelynkar: #46 28-05-10 22:17 ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:19 Η Πουπουλίνα: #47 28-05-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Click για ανάπτυξη... ναι βρε..δεν το ειπα σαν κατηγορια...απλα ηθελα να δειξω οτι οντως εχουν μπει κατω στις αποσκευες,αλλα εγω το φοβαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:57 Η evelynkar: #48 28-05-10 22:57 αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:21 Η Πουπουλίνα: #49 28-05-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστούμε πούπι!!! Ασυνόδευτη δεν την στέλνω...αν βρεθεί όμως κάποια καλή περίπτωση εκτός αθηνών είναι διατεθειμένη να μοιράσουμε την απόσταση... να γνωρίσω και από κοντά αυτούς τους ανθρώπους που θα μείνει μαζί τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:38 Η natalouko: #43 28-05-10 13:38 Το παιχνιδιάρικο ζουζούνι μας!!!Τυχερός όποιος την πάρει!!! (εκεί που κάνει μία παύση από το παιχνίδι, περνάει ο ταλιμπάν για να ελέγξει την κατάσταση)!!! https://www.youtube.com/watch?v=XZ1rppJn1hA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:49 Η Πουπουλίνα: #44 28-05-10 13:49 αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:54 Η natalouko: #45 28-05-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Kαλά που παίζουν τα μικρά με αυτό γιατί αλλιώς διακοσμητικό στο τζάμι το είχαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:17 Η evelynkar: #46 28-05-10 22:17 ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:19 Η Πουπουλίνα: #47 28-05-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Click για ανάπτυξη... ναι βρε..δεν το ειπα σαν κατηγορια...απλα ηθελα να δειξω οτι οντως εχουν μπει κατω στις αποσκευες,αλλα εγω το φοβαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:57 Η evelynkar: #48 28-05-10 22:57 αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:21 Η Πουπουλίνα: #49 28-05-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το παιχνιδιάρικο ζουζούνι μας!!!Τυχερός όποιος την πάρει!!! (εκεί που κάνει μία παύση από το παιχνίδι, περνάει ο ταλιμπάν για να ελέγξει την κατάσταση)!!! https://www.youtube.com/watch?v=XZ1rppJn1hA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:49 Η Πουπουλίνα: #44 28-05-10 13:49 αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:54 Η natalouko: #45 28-05-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Kαλά που παίζουν τα μικρά με αυτό γιατί αλλιώς διακοσμητικό στο τζάμι το είχαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:17 Η evelynkar: #46 28-05-10 22:17 ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:19 Η Πουπουλίνα: #47 28-05-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Click για ανάπτυξη... ναι βρε..δεν το ειπα σαν κατηγορια...απλα ηθελα να δειξω οτι οντως εχουν μπει κατω στις αποσκευες,αλλα εγω το φοβαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:57 Η evelynkar: #48 28-05-10 22:57 αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:21 Η Πουπουλίνα: #49 28-05-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:54 Η natalouko: #45 28-05-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Kαλά που παίζουν τα μικρά με αυτό γιατί αλλιώς διακοσμητικό στο τζάμι το είχαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:17 Η evelynkar: #46 28-05-10 22:17 ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:19 Η Πουπουλίνα: #47 28-05-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Click για ανάπτυξη... ναι βρε..δεν το ειπα σαν κατηγορια...απλα ηθελα να δειξω οτι οντως εχουν μπει κατω στις αποσκευες,αλλα εγω το φοβαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:57 Η evelynkar: #48 28-05-10 22:57 αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:21 Η Πουπουλίνα: #49 28-05-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ παναγιτσα μου...τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!!!!...εχουμε και το ιδιο παιχνιδακι...μονο που η πουπυ το διελυσε απο την πρωτη βδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Kαλά που παίζουν τα μικρά με αυτό γιατί αλλιώς διακοσμητικό στο τζάμι το είχαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:17 Η evelynkar: #46 28-05-10 22:17 ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:19 Η Πουπουλίνα: #47 28-05-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Click για ανάπτυξη... ναι βρε..δεν το ειπα σαν κατηγορια...απλα ηθελα να δειξω οτι οντως εχουν μπει κατω στις αποσκευες,αλλα εγω το φοβαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:57 Η evelynkar: #48 28-05-10 22:57 αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:21 Η Πουπουλίνα: #49 28-05-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:19 Η Πουπουλίνα: #47 28-05-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Click για ανάπτυξη... ναι βρε..δεν το ειπα σαν κατηγορια...απλα ηθελα να δειξω οτι οντως εχουν μπει κατω στις αποσκευες,αλλα εγω το φοβαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:57 Η evelynkar: #48 28-05-10 22:57 αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:21 Η Πουπουλίνα: #49 28-05-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι εγω δυστυχως το κανω , αλλα δεν εχω εναλλακτικη τωρα το καλοκαιρι κατι θα σκεφτω για να μην ζεσταθει πολυ, ακομη ομως δεν ξερω, θα το συζητησω με την γατιατρο μας ομως.. Click για ανάπτυξη... ναι βρε..δεν το ειπα σαν κατηγορια...απλα ηθελα να δειξω οτι οντως εχουν μπει κατω στις αποσκευες,αλλα εγω το φοβαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:57 Η evelynkar: #48 28-05-10 22:57 αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:21 Η Πουπουλίνα: #49 28-05-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 23:21 Η Πουπουλίνα: #49 28-05-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο ελειπε να με κατηγορουσες οτι ειναι ενα θεμα ειναι, γιατι κ εγω δεν νιωθω ανετα που το κανω, αλλα σκεφτομαι οτι ειναι 2,5 ωρες ταλαιπωριας κ μετα θα ηρεμισει...μακαρι να υπηρχε αλλος τροπος ομως..λουκο μου σορρυ για το οφφ Click για ανάπτυξη... οντως σορυ για το οφ ναταλακι μας..αλλα εβελυν επειδη εχω δει κτηνιατρους να μιλανε για αυτο το θεμα...και λιγα λεπτα σε χωρο που δεν αεριζεται καλα,ειδικα το καλοκαιρι..μπορει να ειναι μοιραια..για αυτο και δεν το ρισκαρω... ναταλακι...χιλια συγνωμη για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 03:02 Η Hlianna έγραψε: #50 29-05-10 03:02 δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δυστυχως πουπι πολλες φορες δεν υπαρχει δυνατοτητα και πολυτελεια να μην σταλει ενα γατι ασυνοδευτοτα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα με τις υιοθεσιες..φυσικα ουτε εγω θα εστελνα ενα γατι ασυνοδευτο απο αθηνα θεσσαλονικη ειναι παρα πολλες οι ωρες..οσο για τις αποσκευες οσες φορες εχω βαλει γατια τα προσεχουν πολυ..και αερας στις αποσκευες μπαινει..ουτε εγω συμφωνω με αυτη την κατασταση..ειναι γελοια..αλλα πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 15:34 Ο kakashi-sensei: #51 29-05-10 15:34 Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω βαλει(δλδ οχι εγω ο οδηγος)το γατακι το μικρο οταν το πηρα στο πορπαγκαζ ημουν στα καρβουνα!!!!αλλα τ ακουγα να νιαουριζει και μετα να παιζει με τ μπαλακι και ηρεμουσα λιγο. Κ ηταν πολυ δρομος απο Ν.Ιωνια στο Πειραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:07 Η vi2ka έγραψε: #52 31-05-10 13:07 Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε με τη Leona?Είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:09 Η natalouko: #53 31-05-10 13:09 Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:10 Η evelynkar: #54 31-05-10 13:10 καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλη τυχη κ στα 3 λουκο μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:12 Η natalouko: #55 31-05-10 13:12 Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ευχαριστούμε Λάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:14 Η vi2ka έγραψε: #56 31-05-10 13:14 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... ΜακάριΕίναι και τα 3 υπέροχα πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:18 Η avtwvia έγραψε: #57 31-05-10 13:18 Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nα παρουν και τα 3?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:24 Η natalouko: #58 31-05-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Nα παρουν και τα 3?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έπαιρναν και τα τρία!!!Αλλά θα δουν με ποιο θα ταιριάξουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique Δραστήριο μέλος Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 13:33 Η Terifique: #59 31-05-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα θα έρθει ένα ζευγάρι να δει και τα τρία!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, μακάρι να πάνε ολα καλά!!! Positive vibes, απ' όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 15:08 Η avtwvia έγραψε: #60 31-05-10 15:08 Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aχ ναι εστω πεισε τους για 2 οπως εκανα εγω με το ζευγαρι που πηραν τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.