mickey mouse
Διάσημο μέλος
Υιοθετήθηκε ένα χρόνο πριν στις 4/4/09 με συμβόλαιο υιοθεσίας μέσω του προγράμματος strayshelp.
Την πήραμe έγγυο απ το δρόμο και βρήκε σπίτι πιστεύοντας ότι είχε happy end.
Ομως η νέα σύζυγος του κυρίου δεν μπορεί τις τρίχες λέει...και η δε κόρη δεν την φροντίζει πια αφού βαρέθηκε το παιχνίδι μαζί της. Ο κύριος που την είχε πάρει, κρατώντας, ίσως ο μόνος,υπεύθυνη στάση μου έγραψε ότι προσπαθεί επί μήνες να τους αλλάξει τα μυαλά αλλά έχασε πλέον την υπομονή του.
Η γατούλα δεν φταίει, δεν κάνει ζημιές. Είναι χαδιάρα και παιχνιδιάρα και γενικώς έχει όλα τα καλά...Αλλος έχει το πρόβλημα.
Η Princess είναι 18 μηνών σήμερα, στειρωμένη, πλήρως εμβολιασμένη και έχει microchip.
Έχει μεγαλώσει σε διαμέρισμα και ξέρει να χρησιμοποιεί την άμμο.
Πληροφορίες info@strayshelp.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Όσο για την αντιμετώπιση... Στενοχωρήθηκα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Να ήταν η πρώτη φορά βρε Ζωή μου!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κατι τετοια διαβαζω και διαολιζομαι...λες και δεν ηξερε η κυρια ,οτι οι γατες εχουν τριχες..τεσπα....μακαρι να βρεθει γρηγορα ενα καλο σπιτι για την κουκλα μας...

Voula
Διάσημο μέλος
Ένοιωσα πολύ δυσάρεστα όταν μου έστειλε η Κλειάννα το μνμ ότι η Princess ξαναχαρίζεται. Μακάρι να πάνε όλα καλά για την κουκλίτσα. Εύχομαι αυτή τη φορά η ψυχούλα της να μην πληρώσει την ανθρώπινη ανοησία.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόλις έχω λεπτομέρειες θα ενημερώσω
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόλις έχω λεπτομέρειες θα ενημερώσω

τελεια!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
λουκετακι

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool