Χαρίζεται η Princess (για δεύτερη φορά)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mickey mouse

Διάσημο μέλος

Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
Αυτή η γκρι γατούλα είναι η Princess!Είναι γκρι με πράσινα μάτια (Ρώσικη μπλε τύπου) και ζητά μια οικογένεια άμεσα.

Υιοθετήθηκε ένα χρόνο πριν στις 4/4/09 με συμβόλαιο υιοθεσίας μέσω του προγράμματος strayshelp.
Την πήραμe έγγυο απ το δρόμο και βρήκε σπίτι πιστεύοντας ότι είχε happy end.

Ομως η νέα σύζυγος του κυρίου δεν μπορεί τις τρίχες λέει...και η δε κόρη δεν την φροντίζει πια αφού βαρέθηκε το παιχνίδι μαζί της. Ο κύριος που την είχε πάρει, κρατώντας, ίσως ο μόνος,υπεύθυνη στάση μου έγραψε ότι προσπαθεί επί μήνες να τους αλλάξει τα μυαλά αλλά έχασε πλέον την υπομονή του.

Η γατούλα δεν φταίει, δεν κάνει ζημιές. Είναι χαδιάρα και παιχνιδιάρα και γενικώς έχει όλα τα καλά...Αλλος έχει το πρόβλημα.

Η Princess είναι 18 μηνών σήμερα, στειρωμένη, πλήρως εμβολιασμένη και έχει microchip.

Έχει μεγαλώσει σε διαμέρισμα και ξέρει να χρησιμοποιεί την άμμο.

Πληροφορίες info@strayshelp.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Princess 1.jpg
    Princess 1.jpg
    4,5 KB · Εμφανίσεις: 225
  • Princess 2.jpg
    Princess 2.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 224
Καλή τύχη να έχει, η γκριζουλίνα. :)
Όσο για την αντιμετώπιση... Στενοχωρήθηκα. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται η Princess ( για δεύτερη φορά)

Να ήταν η πρώτη φορά βρε Ζωή μου!!!

Απάντηση: Χαρίζεται η Princess ( για δεύτερη φορά)

κατι τετοια διαβαζω και διαολιζομαι...λες και δεν ηξερε η κυρια ,οτι οι γατες εχουν τριχες..τεσπα....μακαρι να βρεθει γρηγορα ενα καλο σπιτι για την κουκλα μας...:)

Δεν ξέρω τι με διαολίζει περισσότερο, η ανευθυνότητα του να μην στειρώνεις το ζώο σου ή η ανευθυνότητα ότι παίρνω ένα ζώο και μήνες μετά μου φταίνε οι τρίχες κλπ. Μ@λ@κια χωρίς τελειωμό.
Ένοιωσα πολύ δυσάρεστα όταν μου έστειλε η Κλειάννα το μνμ ότι η Princess ξαναχαρίζεται. Μακάρι να πάνε όλα καλά για την κουκλίτσα. Εύχομαι αυτή τη φορά η ψυχούλα της να μην πληρώσει την ανθρώπινη ανοησία.

Κανένα νέο για την όμορφη Πριγκίπισσα????

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις έχω λεπτομέρειες θα ενημερώσω

Εμ τέτοια πριγκιπέσσα πως να μην υιοθετηθεί:D

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

σιγα να μην ξεμενε τοσο ομορφη και αριστοκρατικη γατα

λουκετακι:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back