Χαρίζεται μακρύτριχο μωρό

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

roccohooshie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
Πρόκειται για ένα γλυκύτατο αρσενικό μικράκι, 1,5 μήνα, που αποζητάει το παντοτινό του σπίτι! Ζει ως αδέσποτο γατάκι και δείχνει λίγο ταλαιπωρημένο...Η ομορφιά του όμως δεν κρύβεται και είναι δεδομένο ότι θα εξελιχθεί σε απίθανο γατούλη με πολύ πλούσιο γκριζόασπρο τρίχωμα...Ωστόσο η περιοχή όπου βρίσκεται δυστυχώς δεν είναι ασφαλής και κινδυνεύει καθημερινά...Προσπαθούμε να του βρούμε φιλοξενία, αλλά ιδανικά θα ήταν ευχής έργον να πάει απευθείας στην οικογένειά του, είναι και τόσο μικρούλης που θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα! Είναι υγιέστατος και αποπαρισιτωμένος! Θα δοθεί για να ζήσει αποκλειστικά μέσα σε σπίτι και με την προϋπόθεση να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία :). Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, αλλά και για όπου αλλού βρεθεί κατάλληλο σπίτι για τον μικρό θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε!
Αριθμός Microchip 941000016722728 (Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim. A.L.)
Τηλ. Επικοινωνίας: 6948882872

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC03592.JPG
    DSC03592.JPG
    311,8 KB · Εμφανίσεις: 106
  • DSC03538.jpg
    DSC03538.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 82
Τελευταία επεξεργασία:
Αχ Μαρία μου, σπάραξε η καρδιά μου γι' αυτό το όμορφο μωρό...:(
Απόψε κιόλας θα φτιάξω φανουρόπιττα να του φανερώσει το δικό του παντοτινό σπιτάκι.:yes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδούδι μου εσύ!:inlove: Η ομορφιά του δεν κρύβεται και θα λάμψει περισσότερο όταν θα βρει το σπιτάκι των ονείρων του.
Μακάρι να συμβεί σύντομα κι αυτό το εκπληκτικό πλασματάκι να χουρχουρίζει ευτυχισμένο.:)

Tι όμορφο μωράκι που είναι....πως κοιτάζει το μπεμπάκι....αχ παναγίτσα μου να φροντίσεις και γι αυτό το μωράκι να βρει σπιτάκι!!!

Είδατε βρε παιδιά πόσο όμορφος είναι :inlove: ; Θέλω να πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να περιμένει πολύ να βρει το σπιτικό που του αξίζει...!
Βασούλα μας γλυκιά...:bigarmhug μακάρι να κάνει το θαύμα της η φανουρόπιτα ;)

Είδατε βρε παιδιά πόσο όμορφος είναι :inlove: ; Θέλω να πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να περιμένει πολύ να βρει το σπιτικό που του αξίζει...!
Βασούλα μας γλυκιά...:bigarmhug μακάρι να κάνει το θαύμα της η φανουρόπιτα ;)
Αν έχεις δημοσίευση στο φέις, στείλε λινκ να στο προωθήσω από την σελίδα μου.

Την είδα αυτή την αγγελία στο φβ! Ακόμα κι εγώ έπαθα πλάκα! Αλλά νόμιζα πως πρόκειται για 2 διαφορετικά γατάκια...

Αν έχεις δημοσίευση στο φέις, στείλε λινκ να στο προωθήσω από την σελίδα μου.
Η δημοσίευση στο fb έχει γίνει από το Φιλοζωικό Σωμ. της Λάρισας και είναι η εξής, ελπίζω να το παραθέτω σωστά το λίνκ:
https://www.facebook.com/Animal.Ado...6427649818/785293381520118/?type=1&permPage=1 :)
Την είδα αυτή την αγγελία στο φβ! Ακόμα κι εγώ έπαθα πλάκα! Αλλά νόμιζα πως πρόκειται για 2 διαφορετικά γατάκια...
ΑγγελίναΕ είναι το ίδιο γατάκι στις φωτό, απλά στη δεύτερη, που έχω βάλει είναι λίιιγο πιο μικρούλη! Έχει όμως κι ένα αδερφάκι, όπως αναφέρει και η αγγελία από το fb και γι αυτό μπερδεύτηκες μάλλον. Στην αρχή είπα να τα προωθήσω μαζί για υιοθεσία. Το δεύτερο όμως δυστυχώς μας προέκυψε αρκετά ασθενικό :/: και θα πρέπει να πάρει τα πάνω του πρώτα για να δοθεί οπότε προς το παρόν χαρίζεται μόνο το κουκλάκι αυτό!
Μα δεν είναι απίστευτο γατομωρό; Και αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι τυχαίο που έπαθες πλάκα κι εσύ μαζί του..:P και είναι ίσως μια καλή ευκαιρία να το αποφασίσεις για να αυξηθείτε οικογενειακώς κατά ένα -πανέμορφο ασυζητητί- γατομέλος;;; :whistle:
Παιδιά πάντως είμαι στο τσακ να το πάρω εγώ σπίτι για να το φιλοξενήσω όσο χρειαστεί ώσπου να βρει σπίτι...όσο μεγαλώνει ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ και πιστεύω ότι θα γίνει ανάρπαστο, ε δε μπορεί...;)

To μωράκι είναι πανέμορφο.....κρίμα που δεν το χει πάρει κανείς σπίτι....αχ μωρέ πόσα και πόσα είναι εκτός...μακάρι να βρει το μπεμπάκι και το αδερφάκι του ένα σπιτάκι!!!

ΑγγελίναΕ είναι το ίδιο γατάκι στις φωτό, απλά στη δεύτερη, που έχω βάλει είναι λίιιγο πιο μικρούλη! Έχει όμως κι ένα αδερφάκι, όπως αναφέρει και η αγγελία από το fb και γι αυτό μπερδεύτηκες μάλλον. Στην αρχή είπα να τα προωθήσω μαζί για υιοθεσία. Το δεύτερο όμως δυστυχώς μας προέκυψε αρκετά ασθενικό :/: και θα πρέπει να πάρει τα πάνω του πρώτα για να δοθεί οπότε προς το παρόν χαρίζεται μόνο το κουκλάκι αυτό!
Μα δεν είναι απίστευτο γατομωρό; Και αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι τυχαίο που έπαθες πλάκα κι εσύ μαζί του..:P και είναι ίσως μια καλή ευκαιρία να το αποφασίσεις για να αυξηθείτε οικογενειακώς κατά ένα -πανέμορφο ασυζητητί- γατομέλος;;; :whistle:
Παιδιά πάντως είμαι στο τσακ να το πάρω εγώ σπίτι για να το φιλοξενήσω όσο χρειαστεί ώσπου να βρει σπίτι...όσο μεγαλώνει ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ και πιστεύω ότι θα γίνει ανάρπαστο, ε δε μπορεί...;)

Όχι βρε, προς Θεού, θα με καταριόταν η θεία από ψηλά! :lol:

Αλλά όποιος κι αν το φιλοξενήσει, σίγουρα δεν θα τον "επιβαρύνει" πολύν καιρό. Με ένα καλό καθάρισμα και χτένισμα, θα φύγει σαν ζεστό ψωμάκι, που λένε...πραγματικά είναι εκπάγλου καλλονής. :hypno: Τύφλα να 'χουν τα ράτσας!

Χαχαχα, ε όχι και θα σε καταριόταν βρε...το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα :P!!!
Θα προσπαθήσω να τον αναλάβω εγώ τελικά...να τον περιποιηθώ λιγάκι για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το μαναράκι και να φύγει όντως σαν φραντζολάκι :).

Αχ Χριστέ μου τι κουκλάκι που είναι!!! Μπράβο Μαρία που το βοηθάς, το απίστευτος γατούλης ο καλός μου!!

Εκδηλώθηκε σοβαρό ενδιαφέρον για τον μικρούλη ήδη :clapup:
Μακάρι να πάνε όλα καλά, θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη :)

Χαίρεται επειδή με ενδιαφέρει να υοθετήσω το πανέμορφο αυτό γατί μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε μια πρόσφατη φωτογραφία του και να μου πείτε πόσο μηνων είναι σήμερα??

Καλησπέρα Φέη! Η αγγελία είναι πολύ πρόσφατη, το μικρό είναι όπως το βλέπεις στις φωτό (η πρώτη είναι τραβηγμένη εδώ και 4 ημέρες και η δεύτερη πριν από 15 ημέρες περιπου). Είναι πολύ μικρό, περ. 1, 5 μήνα άντε και κάτι λίγο, ούτε καν 2! Για επιπλέον πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στη τηλ. που δίνεται στην αγγελία :)

Να σαι καλά,σε ευχαριστώ!Τώρα κιόλας θα επικοινωνήσω!! :)

Με συγχωρείτε που σας ξανα απασχολώ αλλα υπάρχει μήπως κάποιο σταθερό τηλέφωνο που μπορώ να επικοινωνήσω,διότι στο κινητό δεν απαντάει κανείς.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο μικρούλης μας υιοθετήθηκε από μία εξαιρετική κοπέλα :clapup::clapup::clapup:
Σας ευχαριστώ - εκ μέρους του - όλους για το ενδιαφέρον :)

ΤΕΛΕΙΑ τα νέα!!! :clapup:άντε να γελάσει το χείλι μας λιγάκι!! καλή ζωή στο μικρούλη!!!!:D

Μπράβο το ζουζουνάκι! :clapup::clapup:
Στο δικό του σπιτάκι πλέον, να ζήσει ευτυχισμένο κοντά στην αγαπημένη του γατο-μαμά :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back