roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
. Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, αλλά και για όπου αλλού βρεθεί κατάλληλο σπίτι για τον μικρό θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε! Αριθμός Microchip 941000016722728 (Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim. A.L.)
Τηλ. Επικοινωνίας: 6948882872
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Απόψε κιόλας θα φτιάξω φανουρόπιττα να του φανερώσει το δικό του παντοτινό σπιτάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η ομορφιά του δεν κρύβεται και θα λάμψει περισσότερο όταν θα βρει το σπιτάκι των ονείρων του.Μακάρι να συμβεί σύντομα κι αυτό το εκπληκτικό πλασματάκι να χουρχουρίζει ευτυχισμένο.

kat-cats
Διάσημο μέλος
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
; Θέλω να πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να περιμένει πολύ να βρει το σπιτικό που του αξίζει...! Βασούλα μας γλυκιά...
μακάρι να κάνει το θαύμα της η φανουρόπιτα 
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν έχεις δημοσίευση στο φέις, στείλε λινκ να στο προωθήσω από την σελίδα μου.Είδατε βρε παιδιά πόσο όμορφος είναι; Θέλω να πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να περιμένει πολύ να βρει το σπιτικό που του αξίζει...!
Βασούλα μας γλυκιά...μακάρι να κάνει το θαύμα της η φανουρόπιτα
![]()
ΑγγελίναΕ
Νεοφερμένο μέλος
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η δημοσίευση στο fb έχει γίνει από το Φιλοζωικό Σωμ. της Λάρισας και είναι η εξής, ελπίζω να το παραθέτω σωστά το λίνκ:Αν έχεις δημοσίευση στο φέις, στείλε λινκ να στο προωθήσω από την σελίδα μου.
https://www.facebook.com/Animal.Ado...6427649818/785293381520118/?type=1&permPage=1

ΑγγελίναΕ είναι το ίδιο γατάκι στις φωτό, απλά στη δεύτερη, που έχω βάλει είναι λίιιγο πιο μικρούλη! Έχει όμως κι ένα αδερφάκι, όπως αναφέρει και η αγγελία από το fb και γι αυτό μπερδεύτηκες μάλλον. Στην αρχή είπα να τα προωθήσω μαζί για υιοθεσία. Το δεύτερο όμως δυστυχώς μας προέκυψε αρκετά ασθενικόΤην είδα αυτή την αγγελία στο φβ! Ακόμα κι εγώ έπαθα πλάκα! Αλλά νόμιζα πως πρόκειται για 2 διαφορετικά γατάκια...
και θα πρέπει να πάρει τα πάνω του πρώτα για να δοθεί οπότε προς το παρόν χαρίζεται μόνο το κουκλάκι αυτό! Μα δεν είναι απίστευτο γατομωρό; Και αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι τυχαίο που έπαθες πλάκα κι εσύ μαζί του..
και είναι ίσως μια καλή ευκαιρία να το αποφασίσεις για να αυξηθείτε οικογενειακώς κατά ένα -πανέμορφο ασυζητητί- γατομέλος;;; 
Παιδιά πάντως είμαι στο τσακ να το πάρω εγώ σπίτι για να το φιλοξενήσω όσο χρειαστεί ώσπου να βρει σπίτι...όσο μεγαλώνει ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ και πιστεύω ότι θα γίνει ανάρπαστο, ε δε μπορεί...

kat-cats
Διάσημο μέλος
ΑγγελίναΕ
Νεοφερμένο μέλος
ΑγγελίναΕ είναι το ίδιο γατάκι στις φωτό, απλά στη δεύτερη, που έχω βάλει είναι λίιιγο πιο μικρούλη! Έχει όμως κι ένα αδερφάκι, όπως αναφέρει και η αγγελία από το fb και γι αυτό μπερδεύτηκες μάλλον. Στην αρχή είπα να τα προωθήσω μαζί για υιοθεσία. Το δεύτερο όμως δυστυχώς μας προέκυψε αρκετά ασθενικόκαι θα πρέπει να πάρει τα πάνω του πρώτα για να δοθεί οπότε προς το παρόν χαρίζεται μόνο το κουκλάκι αυτό!
Μα δεν είναι απίστευτο γατομωρό; Και αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι τυχαίο που έπαθες πλάκα κι εσύ μαζί του..και είναι ίσως μια καλή ευκαιρία να το αποφασίσεις για να αυξηθείτε οικογενειακώς κατά ένα -πανέμορφο ασυζητητί- γατομέλος;;;
Παιδιά πάντως είμαι στο τσακ να το πάρω εγώ σπίτι για να το φιλοξενήσω όσο χρειαστεί ώσπου να βρει σπίτι...όσο μεγαλώνει ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ και πιστεύω ότι θα γίνει ανάρπαστο, ε δε μπορεί...![]()
Όχι βρε, προς Θεού, θα με καταριόταν η θεία από ψηλά!

Αλλά όποιος κι αν το φιλοξενήσει, σίγουρα δεν θα τον "επιβαρύνει" πολύν καιρό. Με ένα καλό καθάρισμα και χτένισμα, θα φύγει σαν ζεστό ψωμάκι, που λένε...πραγματικά είναι εκπάγλου καλλονής.
Τύφλα να 'χουν τα ράτσας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!Θα προσπαθήσω να τον αναλάβω εγώ τελικά...να τον περιποιηθώ λιγάκι για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το μαναράκι και να φύγει όντως σαν φραντζολάκι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Μακάρι να πάνε όλα καλά, θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας ευχαριστώ - εκ μέρους του - όλους για το ενδιαφέρον

kat-cats
Διάσημο μέλος
άντε να γελάσει το χείλι μας λιγάκι!! καλή ζωή στο μικρούλη!!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Στο δικό του σπιτάκι πλέον, να ζήσει ευτυχισμένο κοντά στην αγαπημένη του γατο-μαμά

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool