julia
Διακεκριμένο μέλος

Φένια.....
"πνίχτης" ονομάζετε ΚΑΘΕ λουράκι-αλυσίδα που αλλάζει μέγεθος με το τράβηγμα. Τραβάει το σκυλί μικραίνει/ το πνίγει.

Τώρα, υπάρχουν οι απλοί (φωτο) και άλλοι (με καρφιά κλπ)

(Too much sea, sun and suncream.....)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
(σόρυ για την παρένθεση στην αγγελία)
Φένια.....
"πνίχτης" ονομάζετε ΚΑΘΕ λουράκι-αλυσίδα που αλλάζει μέγεθος με το τράβηγμα. Τραβάει το σκυλί μικραίνει/ το πνίγει.
Τώρα, υπάρχουν οι απλοί (φωτο) και άλλοι (με καρφιά κλπ)
(Too much sea, sun and suncream.....)![]()
Καλέεεε...τραβα πιες κανα καφέ κι άσε μας δω στο κλεινόν άστυ...μπαααααα.....
Εκει! Να μας ξύνεις την πληγή εσύ...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
)Η Juls τώρα κοντά σας αντι του λεξικού Μπαμπινιώτη.
Προσφορά του site

julia
Διακεκριμένο μέλος
(σόρυ για την παρένθεση στην αγγελία)
Η Juls τώρα κοντά σας αντι του λεξικού Μπαμπινιώτη.
Προσφορά του site![]()
Δεν το πιάνω...

μάλλον έχει πολύ ομίχλη, εκεί στο λεκανοπέδιο, απο τις χτεσινές φωτιές....

Και σταματάω, γιατί παει η αγγελία περίπατο.

starter
Δραστήριο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα το ότι το σκυλί είναι 8 ετών, κάνει ακόμα χειρότερο το γεγονός ότι για χ λόγους το δίνει μετά από τόσα χρόνια, δυστυχώς.
Νόμιζα ότι μιλάγαμε για σκύλο 2-3 ετών το πολύ.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εν πάσει περιπτώση, το πόσο νοιαζεται για το ζωάκι θα φανεί.
3 μήνες σε πανσιον σημαινει ενδεχομένως μια α' οικονομική άνεση, συνεπώς ας πάρει αεροπλάνο να παει στη Δράμα αυτοπροσώπως γιατι έτσι πρέπει να κάνει!!!
Αλλιως, εδώ και τώρα πρέπει να μιλήσει με τον ΟΣΕ να δει πως και πότε μπορεί...
Και φυσικά φτανοντας στη Δραμα, ιατρικός έλεγχος αμέσως πριν το ζώο αφεθει εκει.
Αλήθεια πως τον λένε το σκυλούλι ;;;
Sorry ρε παιδια αλλά ραγίζει η καρδια μου...έλεος πια!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μπορουμε να ξερουμε τα προσωπικα του, οπως και να χει οσοι μπορουν να βοηθησουν, καλως.
Και εγω θα το σκεφτομουν μετα απο 8 χρονια να το δωσω καπου τοσο μακρια, και να μην το ξαναδω.....
starter
Δραστήριο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως ο αδερφός μου δεν θα είχε πρόβλημα να τον φροντίσει αν έχει κάποιο προβληματάκι υγείας που απλά θέλει παρακολούθηση λόγω ηλικίας.Τωρα για κάτι σοβαρότερο δεν ξέρω γιατί περάσανε μεγάλο λούκι με την προηγούμενη σκυλίτσα και απίστευτα έξοδα αλλά παιδιά η καημένη παρατήθηκε και άλλαξε χέρια τρεις φορές και αυτός στον οποίο κατέληξε πριν απο εμάς ήταν λίγο στον κόσμο του.Είχε ένα άλλο μικρόσωμο σκυλί δεν ξέρω τι ράτσα απο αυτά που είναι πολύ επιθετικά και το έβαζε να ορμάει στα αδέσποτα και άλλα τέτοια οπότε δεν άντεξε να του το αφήσει. Πιο πρίν είχαμε ένα ημίαιμο τσομανόσκυλο με dogo argentino αν το λέω καλά που πάλι κάποιος που δεν μπορούσε να το συντηρήσει τους το έδωσε και το έσωσαν απο μια μολυσματική αρρώστια που θεραπεύεται πολύ δύσκολα.Το έτρεξαν πολύ και τελικά έζησε αρκετα. Όλα αυτά όμως ήταν μια ταλαιπωρία και έξοδα οπότε και είναι εξασκημένοι και έμπειροι με σκυλιά αλλά μέχρι ενος σημείου.
Κανένα νέο απο τον ιδιοκτήτη για να προχωρήσει η διαδικασια, υπάρχει ?
starter
Δραστήριο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ'οσο ξέρω δεν έχουμε τίποτα νεότερο ακόμη.
Μάθε πιο έγκυρα και πες μας βρε καρδιά μου. Μεσα στο μυαλό μου έχω συνέχεια αυτά τα μάτια του...
Κάτι δε μου πάει καλα σε όλο αυτό...
starter
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool