Χαρίζεται ντόμπερμαν!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
(σόρυ για την παρένθεση στην αγγελία):redface:

Φένια.....
"πνίχτης" ονομάζετε ΚΑΘΕ λουράκι-αλυσίδα που αλλάζει μέγεθος με το τράβηγμα. Τραβάει το σκυλί μικραίνει/ το πνίγει.:|
Τώρα, υπάρχουν οι απλοί (φωτο) και άλλοι (με καρφιά κλπ) ;)

(Too much sea, sun and suncream.....):P:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(σόρυ για την παρένθεση στην αγγελία):redface:

Φένια.....
"πνίχτης" ονομάζετε ΚΑΘΕ λουράκι-αλυσίδα που αλλάζει μέγεθος με το τράβηγμα. Τραβάει το σκυλί μικραίνει/ το πνίγει.:|
Τώρα, υπάρχουν οι απλοί (φωτο) και άλλοι (με καρφιά κλπ) ;)

(Too much sea, sun and suncream.....):P:cool:

Καλέεεε...τραβα πιες κανα καφέ κι άσε μας δω στο κλεινόν άστυ...μπαααααα.....
Εκει! Να μας ξύνεις την πληγή εσύ...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(σόρυ για την παρένθεση στην αγγελία :D)

Η Juls τώρα κοντά σας αντι του λεξικού Μπαμπινιώτη.
Προσφορά του site :P

(σόρυ για την παρένθεση στην αγγελία :D)

Η Juls τώρα κοντά σας αντι του λεξικού Μπαμπινιώτη.
Προσφορά του site :P

Δεν το πιάνω...:redface:
μάλλον έχει πολύ ομίχλη, εκεί στο λεκανοπέδιο, απο τις χτεσινές φωτιές....:/::down:

Και σταματάω, γιατί παει η αγγελία περίπατο.:redface:

Ο αδερφός μου επικοινώνησε με το παιδί και του είπε οτι ο σκυλάκος είναι 8 ετών και υγιής.Τα παιδιά είναι διατεθιμένα να τον πάρουν φτάνει να μπορέσουν να μοιράσουν την απόσταση με το παιδί γιατί ζουν στη Δράμα.Τους είπε οτι θα τους ενημερώσει οποτε το θεμα είναι στα χέρια του παιδιού τώρα.

8 ετών ε;;Μπράβο πάντως στα παιδιά που θέλουν να το πάρουν.

Φτάνει να τους τον παει μέχρι τη Λάρισα ή Βόλο γιατί είναι πολύ δύσκολο να πάνε αυθημερόν Αθήνα και πίσω.

Μακάρι να γίνει κάτι με τον αδερφό της starter.

Χριστιάννα το ότι το σκυλί είναι 8 ετών, κάνει ακόμα χειρότερο το γεγονός ότι για χ λόγους το δίνει μετά από τόσα χρόνια, δυστυχώς.
Νόμιζα ότι μιλάγαμε για σκύλο 2-3 ετών το πολύ.

Ακριβώς γι' αυτό έπαθα και εγώ, γιατί 8 χρόνια μαζί και το έχει και τρεις μήνες σε πανσιόν το σκυλί όχι απλά θα κοιτάει με αυτό το βλέμμα έτσι, αλλά απορώ αν τρώει κιόλας.....

η συγκεκριμενη φωτο ειναι απο περυσι που τον ειχε μαζι του το σκυλακι.. Παει το παιδι καθε μερα στην πανσιον κ τον βλεπει.. Τον ειχε σαν ανθρωπο.. ειναι αλλοι λογοι που το δινει.. Δεν τον δικαιολογω αλλα μην κρινουμε για να μην κριθουμε..:/:

Δεν κρίνουμε, απλά τουλάχιστον απο το να είναι σε πανσιόν, ας απαντήσει στα παιδιά που το θέλουν να το πάει τουλάχιστον γρήγορα κάπου που θα το αγαπάνε και θα το φροντίζουνε.Αυτό μόνο.Μην κάθεται το καυμένο μόνο του σε πανσιόν και το ότι πάει και το βλέπει κάθε μέρα, δεν είναι τίποτα, μετά απο 8 χρόνια, έτσι δεν είναι;Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.

Τους λόγους τους είδαμε συνοπτικά.
Κι εν πάσει περιπτώση, το πόσο νοιαζεται για το ζωάκι θα φανεί.

3 μήνες σε πανσιον σημαινει ενδεχομένως μια α' οικονομική άνεση, συνεπώς ας πάρει αεροπλάνο να παει στη Δράμα αυτοπροσώπως γιατι έτσι πρέπει να κάνει!!!
Αλλιως, εδώ και τώρα πρέπει να μιλήσει με τον ΟΣΕ να δει πως και πότε μπορεί...
Και φυσικά φτανοντας στη Δραμα, ιατρικός έλεγχος αμέσως πριν το ζώο αφεθει εκει.
Αλήθεια πως τον λένε το σκυλούλι ;;;

Sorry ρε παιδια αλλά ραγίζει η καρδια μου...έλεος πια!

ΟΚ το παιδι προφανως ειναι δεμενο με το σκυλι, θα μπορουσε να το ειχε τακτοποιησει το θεμα
Δεν μπορουμε να ξερουμε τα προσωπικα του, οπως και να χει οσοι μπορουν να βοηθησουν, καλως.
Και εγω θα το σκεφτομουν μετα απο 8 χρονια να το δωσω καπου τοσο μακρια, και να μην το ξαναδω.....

Πάντως ο αδερφός μου δεν θα είχε πρόβλημα να τον φροντίσει αν έχει κάποιο προβληματάκι υγείας που απλά θέλει παρακολούθηση λόγω ηλικίας.Τωρα για κάτι σοβαρότερο δεν ξέρω γιατί περάσανε μεγάλο λούκι με την προηγούμενη σκυλίτσα και απίστευτα έξοδα αλλά παιδιά η καημένη παρατήθηκε και άλλαξε χέρια τρεις φορές και αυτός στον οποίο κατέληξε πριν απο εμάς ήταν λίγο στον κόσμο του.Είχε ένα άλλο μικρόσωμο σκυλί δεν ξέρω τι ράτσα απο αυτά που είναι πολύ επιθετικά και το έβαζε να ορμάει στα αδέσποτα και άλλα τέτοια οπότε δεν άντεξε να του το αφήσει. Πιο πρίν είχαμε ένα ημίαιμο τσομανόσκυλο με dogo argentino αν το λέω καλά που πάλι κάποιος που δεν μπορούσε να το συντηρήσει τους το έδωσε και το έσωσαν απο μια μολυσματική αρρώστια που θεραπεύεται πολύ δύσκολα.Το έτρεξαν πολύ και τελικά έζησε αρκετα. Όλα αυτά όμως ήταν μια ταλαιπωρία και έξοδα οπότε και είναι εξασκημένοι και έμπειροι με σκυλιά αλλά μέχρι ενος σημείου.

Πάντως ο αδερφός μου δεν θα είχε πρόβλημα να τον φροντίσει αν έχει κάποιο προβληματάκι υγείας που απλά θέλει παρακολούθηση λόγω ηλικίας.Τωρα για κάτι σοβαρότερο δεν ξέρω γιατί περάσανε μεγάλο λούκι με την προηγούμενη σκυλίτσα και απίστευτα έξοδα αλλά παιδιά η καημένη παρατήθηκε και άλλαξε χέρια τρεις φορές και αυτός στον οποίο κατέληξε πριν απο εμάς ήταν λίγο στον κόσμο του.Είχε ένα άλλο μικρόσωμο σκυλί δεν ξέρω τι ράτσα απο αυτά που είναι πολύ επιθετικά και το έβαζε να ορμάει στα αδέσποτα και άλλα τέτοια οπότε δεν άντεξε να του το αφήσει. Πιο πρίν είχαμε ένα ημίαιμο τσομανόσκυλο με dogo argentino αν το λέω καλά που πάλι κάποιος που δεν μπορούσε να το συντηρήσει τους το έδωσε και το έσωσαν απο μια μολυσματική αρρώστια που θεραπεύεται πολύ δύσκολα.Το έτρεξαν πολύ και τελικά έζησε αρκετα. Όλα αυτά όμως ήταν μια ταλαιπωρία και έξοδα οπότε και είναι εξασκημένοι και έμπειροι με σκυλιά αλλά μέχρι ενος σημείου.

Κανένα νέο απο τον ιδιοκτήτη για να προχωρήσει η διαδικασια, υπάρχει ?

Απ'οσο ξέρω δεν έχουμε τίποτα νεότερο ακόμη.

Απ'οσο ξέρω δεν έχουμε τίποτα νεότερο ακόμη.

Μάθε πιο έγκυρα και πες μας βρε καρδιά μου. Μεσα στο μυαλό μου έχω συνέχεια αυτά τα μάτια του...
Κάτι δε μου πάει καλα σε όλο αυτό...

Εχω ζητήσει απο τον αδερφό μου να με ενημερώσει αν μιλήσει με το παιδί οπότε μόλις μάθω κάτι θα σας το πω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back