Χαρίζεται ο Άρης (Θεσσαλονίκη)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ όχι αλλά η κυρία που έχει τα γατάκια ναι!
Θα σε ενδιέφερε?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Μάντυ την κατάφερα και είπε το ναί, τον Τάσο να καταφέρω (που θα έχει και το πιο μεγάλο πρόβλημα) και θα σου πώ.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααα μακάρι λοιπόν!:)
Έχω λίγο καιρό να μιλήσω με τη Σοφία, αλλά υποθέτω πως ο Άρης ακόμα περιμένει...
Θα ήταν ωραία να βρει ένα σπίτι με άλλα γατάκια!

Καλά την Μάντυ την λές γατάκι γιατί αν και 3 ετών είναι μικροκαμωμένη, τον Τάσο δεν τον λές με τίποτα γατάκι όμως ... ομάδα απο γατάκια ίσως !!!!! :D
Τώρα πέρα απο την πλάκα θα είναι αρκετά δύσκολο για όλους μας, ήθελα να ρωτήσω αν είναι στειρωμένος ο Άρης γιατί κάπου το έχασα :confused:

Χαχα, κλασικός αρχοντόγατος να υποθέσω?:D
Ναι, σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο να συμβιώνεις με πολλά ζωάκια...αλλά ούτε να πεις όχι είναι εύκολο, σωστά?;)
Και ναι, ο Άρης θα δοθεί στειρωμένος.Ένα τρέξιμο λιγότερο λοιπόν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι σίγουρα δεν είναι εύκολο να πεις όχι σε μια τέτοια όμορφη φατσούλα για αυτό το σκέφτομαι ακόμα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει Κώστα, εσύ ξέρεις! ;)
Εύχομαι να βρεθεί μια καλή λύση για όλους!

Εύχομαι τα καλύτερα στον Άρη!!
(τί ωραίο όνομα...:) )

Ευχαριστούμε, Μαρίνα!:)

θα ηθελα πολυ τον αρη μου θυμιζει τη γατα της μαμας μου....
το μονο προβλημα ειναι οτι μενω σαμο...
μπορουμε να κανουμε κατι?

0_1_8-jpg.176920

Άρη;;
Αρούλη;;

Ακόμα να βρεις σπιτάκι;; :kissing:

natassa23 μακάρι να βρεθεί τρόπος να πάρεις τον Αρούλη!!..
Περιμένει καιρό να βρει σπιτάκι και αγκαλίτσα...

Και έχει κάτι πελώρια μάτια ο κερ@@τας!
Ματάρες!

δεν γινεται να μου τον στειλεις με καραβι? αναλαμβανω τα εξοδα..ειδα τις ματαρες του να με
κοιτανε...ειναι ανοιχτος στην οικογενεια..

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα Νατάσα και συγγνώμη για την καθυστέρηση!
Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει ο Άρης και μακάρι να βρεθεί ένας τρόπος να τον έχεις κοντά σου. Όπως γράφω και πιο πάνω, δεν είναι δικό μου γατάκι! Εγώ βοηθάω απλώς να βρει σπίτι. Στην πρώτη σελίδα έχω το τηλέφωνο της Σοφίας, η οποία και τον στεγάζει. Μίλησε μαζί της και πες μας! Καλή τύχη και στους δυο σας!!:D

Χμμ κανένα νέο?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back