'Αλκηστη
Νεοφερμένο μέλος
Θα σε ενδιέφερε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ettiendgr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Αλκηστη
Νεοφερμένο μέλος

Έχω λίγο καιρό να μιλήσω με τη Σοφία, αλλά υποθέτω πως ο Άρης ακόμα περιμένει...
Θα ήταν ωραία να βρει ένα σπίτι με άλλα γατάκια!
ettiendgr
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα πέρα απο την πλάκα θα είναι αρκετά δύσκολο για όλους μας, ήθελα να ρωτήσω αν είναι στειρωμένος ο Άρης γιατί κάπου το έχασα

'Αλκηστη
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο να συμβιώνεις με πολλά ζωάκια...αλλά ούτε να πεις όχι είναι εύκολο, σωστά?

Και ναι, ο Άρης θα δοθεί στειρωμένος.Ένα τρέξιμο λιγότερο λοιπόν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ettiendgr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Αλκηστη
Νεοφερμένο μέλος

Εύχομαι να βρεθεί μια καλή λύση για όλους!
marina289
Περιβόητο μέλος
(τί ωραίο όνομα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Αλκηστη
Νεοφερμένο μέλος

natasa23
Νεοφερμένο μέλος
το μονο προβλημα ειναι οτι μενω σαμο...
μπορουμε να κανουμε κατι?
marina289
Περιβόητο μέλος
Άρη;;
Αρούλη;;
Ακόμα να βρεις σπιτάκι;;

natassa23 μακάρι να βρεθεί τρόπος να πάρεις τον Αρούλη!!..
Περιμένει καιρό να βρει σπιτάκι και αγκαλίτσα...
houlieta
Δραστήριο μέλος
Ματάρες!
natasa23
Νεοφερμένο μέλος
κοιτανε...ειναι ανοιχτος στην οικογενεια..
'Αλκηστη
Νεοφερμένο μέλος
Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει ο Άρης και μακάρι να βρεθεί ένας τρόπος να τον έχεις κοντά σου. Όπως γράφω και πιο πάνω, δεν είναι δικό μου γατάκι! Εγώ βοηθάω απλώς να βρει σπίτι. Στην πρώτη σελίδα έχω το τηλέφωνο της Σοφίας, η οποία και τον στεγάζει. Μίλησε μαζί της και πες μας! Καλή τύχη και στους δυο σας!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool