Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όποιος τον θέλει ας επικοινωνήσει είτε στο email akrivime@yahoo.gr είτε στο 6973615526.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά όποιος τον πάρει θα τρελαθεί πραγματικά είναι το καλύτερο γατάκι που έχει περάσει από τα χέρια μου, μόλις το έκανα μπάνιο και κάθισε τόσο ήρεμα και μετά που το σκούπιζα με πετσετούλα χουρχούριζε και κάθισε και το στέγνωσα πολύ λίγο από μακριά βέβαια γιατί είναι πολύ ευαίσθητα με πιστολάκι για τα μαλλιά. Έχω τρελαθεί τον θέλω πάρα πολύ αλλά δεν γίνεται να τον κρατήσω ήδη κράτησα και έναν άλλο γάτο που βρήκα τον ιούνιο κοντά και δεν γίνεται να κρατήσω και άλλο, δεν θέλουν και οι γονείς μου.Μετά θα σας βάλω και άλλες φώτο γιατί δεν φαίνεται καλά σε αυτήν που έβαλα χάνει πάρα πολύ! Πάντως δεν μου έχει τύχει άλλο γατί που να κάθεται για μπάνιο είναι απίστευτο πως έκατσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι σαν μια μεγάλη χνουδωτή μπάλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να πάει σύντομα στο δικό του σπιτάκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστούμε πολύ Voula. Πραγματικά είναι πάρα πολύ όμορφος και πολύ γλουκούλης αλλά χάνει από φωτογραφική μηχανή μάλλον δεν έχει καλή ανάλυση. Είναι ήσυχος κα όχι πολύ ζωηρός όπως είναι τα δικά μου που κάνουν όλο το σπίτι ανάστα ο κύριος

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum