Χαρίζεται ο Γκίσμο, μακρύτριχος κούκλος με πανέμορφα καταπράσινα μεγάλα μάτια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Psika

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
Χαρίζεται ο Γκίσμο.Είναι περίπου 3 μηνών και μακρύτριχος σαν την μάνα του, θήλαζε μέχρι πρόσφατα αλλά η μανούλα του εξαφανίστηκε ξαφνικά και περιφερόταν μόνο του. Επείγει να δωθεί, καθώς έχω άλλα 2 γατάκια, το ένα εκ των οποίων είναι αρσενικό και το τρομοκρατεί με την προυπόθεση φυσικά ότι θα στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία, θα εμβολιαστεί και θα ζει μέσα σε σπίτι. Είναι πάρα πολύ χουρχούρης και χαδιάρης και χρησιμοποιεί την άμμο του. Τον ονόμασα Γκίσμο γιατί έχει 2 μεγάλα και στρογγυλά καταπράσινα μάτια, με τα οποία σε περιεργάζεται να δει τι κάνεις και είναι τόσο μα τόσο γλυκούλης!Στην πρώτη φωτογραφία θηλάζει από την μανούλα του, είναι πιο παλιά φωτογραφία αλλά ήθελα να δείτε από που προέρχεται αυτό το πλασματάκι, το οποία πραγματικά μεγαλώνοντας θα γίνει πανέμορφο με υπέροχο τρίχωμα!:PΌποιος τον θέλει ας επικοινωνήσει είτε στο email akrivime@yahoo.gr είτε στο 6973615526.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ΓΚΙΣΜΟ 2.JPG
    ΓΚΙΣΜΟ 2.JPG
    107,4 KB · Εμφανίσεις: 152
  • ΓΚΙΣΜΟ 1.JPG
    ΓΚΙΣΜΟ 1.JPG
    97,2 KB · Εμφανίσεις: 147
Απάντηση: Χαρίζεται ο Γκίσμο, μακρύτριχος κούκλος με πανέμορφα καταπράσινα μεγάλ

Παιδιά όποιος τον πάρει θα τρελαθεί πραγματικά είναι το καλύτερο γατάκι που έχει περάσει από τα χέρια μου, μόλις το έκανα μπάνιο και κάθισε τόσο ήρεμα και μετά που το σκούπιζα με πετσετούλα χουρχούριζε και κάθισε και το στέγνωσα πολύ λίγο από μακριά βέβαια γιατί είναι πολύ ευαίσθητα με πιστολάκι για τα μαλλιά. Έχω τρελαθεί τον θέλω πάρα πολύ αλλά δεν γίνεται να τον κρατήσω ήδη κράτησα και έναν άλλο γάτο που βρήκα τον ιούνιο κοντά και δεν γίνεται να κρατήσω και άλλο, δεν θέλουν και οι γονείς μου.Μετά θα σας βάλω και άλλες φώτο γιατί δεν φαίνεται καλά σε αυτήν που έβαλα χάνει πάρα πολύ! Πάντως δεν μου έχει τύχει άλλο γατί που να κάθεται για μπάνιο είναι απίστευτο πως έκατσε :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όποτε τον τραβάω φωτογραφίες γυρνάει ανάποδα και χουρχουρίζει.Του αρέσει ο φακός:clapup:
Είναι σαν μια μεγάλη χνουδωτή μπάλα!

Συνημμένα

• gkismo 3.JPG
    gkismo 3.JPG
    172,5 KB · Εμφανίσεις: 72
  • gkismo 4.JPG
    gkismo 4.JPG
    266,8 KB · Εμφανίσεις: 77
  • gkismo 5.JPG
    gkismo 5.JPG
    220,2 KB · Εμφανίσεις: 86
Είναι πανέμορφος :) Εύχομαι να πάει σύντομα στο δικό του σπιτάκι.

Απάντηση: Χαρίζεται ο Γκίσμο, μακρύτριχος κούκλος με πανέμορφα καταπράσινα μεγάλ

Σε ευχαριστούμε πολύ Voula. Πραγματικά είναι πάρα πολύ όμορφος και πολύ γλουκούλης αλλά χάνει από φωτογραφική μηχανή μάλλον δεν έχει καλή ανάλυση. Είναι ήσυχος κα όχι πολύ ζωηρός όπως είναι τα δικά μου που κάνουν όλο το σπίτι ανάστα ο κύριος :)

Aκόμη περιμένουμε δεν είχαμε καμία πρόταση ενώ είμαστε το τέλειο γατάκι για σπίτι. Είναι υπάκουος και σπίστευτα χαδιάρης και το χαρακτηριστικό του η τροφαντή κοιλίτσα του που του αρέσει να την τρίβεις και εκείνος χουρχουρίζει ακατάπαυστα. Όποιος τον θέλει μπορεί να έρθει να τον δει και από κοντά να τα διαπιστώσει και ο ίδιος!:D

Συνημμένα

• ΓΚΙΣΜΟ 1.JPG
    ΓΚΙΣΜΟ 1.JPG
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 81
  • gkismo 3.JPG
    gkismo 3.JPG
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 74
Σε όποιον αρέσει ο Γκίσμο αλλά δεν είναι πολύ σίγουρος μπορεί να έρθει να τον δει από κοντά!Σίγουρα θα τον λατρέψει γιατί έχει φοβερό χαρακτήρα!

O Γκισμάκος υιοθετήθηκε οπότε μπορεί να κλειδωθεί η αγγελεία.Και συγγνώμη που την κλείδωσα χωρίς να ενημερώσω ότι υιοθετήθηκε απλά είχε ξεχαστεί και η αγγελεία και δεν το σκέφτηκα να πω κάτι.:/::/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back